Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa

on chyba chciał mnie tylko przelcieć

Polecane posty

poznalam faceta przez neta okazalo sie ,ze mieszka kilometr ode mnie spotkalismy sie dwa razy .raz na piwie a potem u niego w mieskzaniu w ktorym mieszka razem z kolega bardzo dobrze mi sie z nim rozmawialo to naprawde inteligentny facet i kulturalny . znamy sie od jakichs 2 tygodniu zapraszal mnie czesciej zebys my gdzies wyszli ale jakos bylam zajeta to przystojny facet dobrze zbudowany mysle ,ze ma duze powodzenie u kobiet i mnostwo za nim lata ale do sedna . Wczoraj smsowalismy on byl na imprezie najpierw wyskoczyl z takim tekstem zebym do niego przyjechala bo on chce ja sobie mysle o co ci chodzi on jest nauczony ,ze kobiety na nim lataja powiedizlam mu ,ze chyba zartuje i i de spac napisalam dobranoc przystojniaku ide spac . potem za odzine sms juz byl w domu i sms chodz do mnie ja napisalam ,ze spie on ,ze u mnie tez mozesz spac nie mam łózka wodnego ale za to bede ja wow niby po co mam u niego spac jak mieskzam obok bylo 1 w nocy ja do niego z tekstem ze chyba sobie kpiny urządza on o co mi chodzi tylko mnie zaprosil do siebie ja mowie ,ze chyba do lozka on mnie zjechal i mowi , ze o nic takiego mu nie chodizlo i do mnie sms glodnemu chleb na mysli no ale przeciez ze ze napisal zeym przyzla do niego nie do lozka i ,ze nie wie o co mi chodzi i ze skoro to sa kpiny to nie mamy o czym mowic bo ja mu cos tam jeszcze pocisnelam . Przeciez gosc normalnie chical mnie chyba przeleciec a teraz robi ze mnie idiotke ,ze mnie zaraszal do siebie a mi to przyszlo do glowy i niby moja wina juz sama nie wiem co wy myslicie

Gość Ave Cesar
Czy ty kobieto wiesz co to są zdania złożone? Doprawdy jak chcesz się publicznie wypowiadać to postaraj się żeby przekaz był zrozumiały.

no chyba by mnie nie zapraszal do siebie o 1 w nocy jeszcze podpity po imprezie heh chyba o to mu chodizlo przeciez nie zjechalam bo pezpodstawnie

Gość a co tu wyjasniac
a z gramatyka i ortografia to pewnie na bakier jest?

Gość werf
kurwa mać!!!! najpierw do gimnazjum pisać po polsku się uczyć a potem za chłopa łapać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gimgówno jebane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pewnie w wymowie tez
taka jest🖐️. Oczopląsu dostałam jak to czytałam,jak mozna być tak chaotycznym???

Gość zabadddo
Twój sposób pisania wskazuje na poziom intelektu. Facet to zauważył i kpi z ciebie w żywy ryj.

nie mam problemow z gramatyka i ortografia tylko pisze szybko i nie patrze na bledy skonczylam dziennikarstwo wiec mnie nie pouczajcie potrafie pisac pieknie bez bledów i mam lekkie pioro chodzi o to ,ze psize szybko i nie zwracam w tym momencie uwagi na blety i na to czy tekst jest poprawny stylistycznie

Gość efrgttyhjuki
tak, chciał Cie przelecieć!

Gość pewnie w wymowie tez
taka jest. Facet to wyczuł i chcę Cie zerznąc. Co za prostactwo.

Gość Lisavietta
co za przygłup wysmażył taki tekst?

Gość efrgttyhjuki
ja nie skonczylam dziennikarstwa, pisze szybko ale przynajmniej zrozumiale!

Gość werf
"nie mam problemow z gramatyka i ortografia tylko pisze szybko i nie patrze na bledy skonczylam dziennikarstw" leżę :D:D:D:D:D

Gość skonczyłam
dziennikarstwo--ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!! Dobre,dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lisavietta
No, dziennikarz powinien jednak umieć napisać szybko, zrozumiale i bez błędów. Chyba minęłaś się z powołaniem ;)

Gość w poprzednim wcieleniu
skonczyłas dziennikarstwo istoto marna, albo ci sie to przysniło,wiesz????????????

Gość zabadddo
dziennikarstwo? a wysławiasz się jak Józio spod budki z piwem :)

Gość nie dziwie sie temu
samcowi,ze chciał cie zerznąc, pewnie jeszcze jestes blondi pięknościa do tego??

Dobrze jejku wiem mogłam napisać to inaczej macie racje potwierdzam ale nie jestem przygłupem .Wiadomo ,ze jak pisze z facetem to używam bardziej wyrafinowanego słownictwa nie używam kolokwializmów i nie robię błędów skończyłam trzy kierunki studiów państwowych i nie jestem przyglupem teraz pisałam tak szybko ponieważ myślałam ,ze ktoś mi udzieli odpowiedzi a nie bedzie zwracał uwagi na poprawność stylistyczną , która w tym momencie nie jest najważniejsza .

Gość poprawnosc
stylistyczna mowi bardzo duzo o człowieku🖐️. koniec tematu dla mnie. uciekamy stąd. pa.

Jej, jej! A jakiej to odpowiedzi tak szybko potrzebuje osoba, która skończyła trzy kierunki? Jakiej to odpowiedzi poszukuje w tym miejscu? Jaka to sprawa wielkiej wagi ma być rozstrzygnięta na tym forum? Otóż, absolwentka trzech kierunków poszukuje odpowiedzi na jakże skomplikowany, nurtujący ją problem pt. "czy facet chciał mnie przelecieć" Boże, widzisz i nie grzmisz....

Gość Ave Cesar
Jak widać w dzisiejszych czasach można skończyć dwadzieścia kierunków i mieć problemy z najprostszą komunikacją. Przed wojną ludzie po gimnazjum lepiej pisali. Możesz mieć skończone bóg wie co a wszyscy widzą że pisać nie potrafisz. Po prostu. Przyjmij to więc proszę do wiadomości, pochyl w pokorze głowę i przestań się kompromitować.

Gość efrgttyhjuki
skończyłaś rzekomo 3 kierunki a piszesz , wyrażasz się jak osoba , która chodzi do gimnazjum albo jeszcze niżej...o twoim pytaniu nie wspomnę

Wydaje mi sie ,ze mam depresje wiele przeszłam w życiu i nie macie o tym pojecia jestem przewrażliwiona na punkcie wszystkiego mam wrażenie ,ze ciagle ktoś mnie chce skrzywdzić . Kilka miesiecy temu byłam w ciązy mielismy z narzeczonym brać ślub potem poroniłam wszystko przestało sie układać pokłocilismy się po tym wszystkim juz nic nue było inaczej obwinialismy sie nawzajem o to co sie stało pewneo razu on mnie uderzył i to bardzo mocno byłam w szoku do tej pory nie moge sobie poradzic sama ze soba a wy mnie jeszcze dobijcie kazda niegatywna opinia doprowadza mnie do łez juz mi sie zyc nie chce swiat mi sie zawalil i tyle

jacy tu ludzie poje.bani siedzą to tragedia dziewczyna napisala szybko i miala to po prostu w dup..ie jak to bedzie wyglądało !! mam wrazenie ze siedzą tu same lamusy i mochery

Gość ;SHDGVkshvS.NJDV.s;nv.K;JHV;KJ
oj nie przesadzajcie. ja zrozumiala prawie wszystko z przekazu. no jakies 75% :) Co do tematu autorko, to mysle, ze po prostu go rozwscieczylas ty, ze chcial cie przeleciec i mu nie wyszlo:( I teraz gnoj probuje zwalic wine na ciebie. Ale pwiem ci cos, takimi dupkami to sie w ogole nie ma co przejmowac. dobrze, ze sie nie dalas:) Niech sobie szuka okazjii gdzie indziej. moze jak kilka razy dostanie takiego kosza, to sie troche uspokoi :) Nie przejmuj sie frajerem. Sa jeszcze wartosciowi faceci na tym swsiecie, ale on sie do nich nie zalicza. inteligencja to nie wszystko, trzeba miec jeszcze szacunek do danej osoby, on tego szacunku do ciebie nie okazal wiec kopnij w dupe dziada i nie lam sie:)

Gość ić pan fchui
skończyła dziennikarstwo hahah dobre po tym co napisalas i jak napisalas nie dziwię się ze jesteś bezrobotna :D

Gość ewwwwwa
zakladasz temat z problemami typowymi dla przytepawych dziuniek po zawodowkach, nie umiesz sie wysłowic i wrecz obrazasz czytajacych tym bełkotem a teraz nagle odwrot w strone tragedii zyciowych? Ludzi cie zjechali bo nie umiesz poprwawnie zdania napisac i ty jakies bzdury zaczynasz wypisywac? Ty naprawde dziewczyno jestes tepym pustakiem, nie wierze ze wogole masz mature z takim poziomem intelektualnym i emocjonalnym

nie jestem bezrobotna