Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa

on chyba chciał mnie tylko przelcieć

Polecane posty

mi kultury nie brakuje tylko temu komuś bo nie wchodziłam z nim nawet z dyskusje bo po co niech sobie obraza a co mi tam ja wiem swoje i sie smieje niech tam sobie mysli co chce hehe wow hhhhhhhhhaaaaaaaaaaa po co mam komus cos udowadniac hehe i czy ja powiedizalam ze platon mach to wszyscy zalosne jak ktos potrafi sam od powiadac za kogos pacanie robie dokrotat z politologi na umcs żalllllllllll

miałam srednia 4,70 i stypendium naukowe wiec chyba cos wiem na ten temat prace obroniłam na 5 w czerwcu

Gość zabadddo
koło uczelni to tym może ze dwa razy w życiu przechodziłaś

:):):):):):):):):) ok lece juz musze się przgotować na ćwiczenia ze studentami ponieważ zostałam na uczelni i prowadze zajecia z współczesnej mysli politycznej pozdrawiam miłego wieczoru ;p;p

Przebadana już byłam :) po tym co mnie spotkało kilka miesiecy temu i nawet chodziłam do psychoterapeuty :) wiec wszystko ze mna juz ok :) z depresji juz wychodze :)

hehe mitomanka heheh wy nie macie naprawde chyba zycia ludzie siedzacy na kafeterii ............................... ciekawe co jeszcze wymyslicie zaraz bedzie ,ze psychopatka pozbawiona empatii heheeh albo shizofreniczka hehe

Gość monia_uwolniona
Myślę, że facet chciał się przespać, ale ty jakaś dziecinna jesteś, ze pytasz o to na forum i jeszcze się tak podniecasz, że trudno cię czytać i zgadnąć o co chodzi. Czas chyba wydorośleć. Ja bym na twoim miejscu zajęła się czymś poważnym, rozwijała jakies zainteresowania, poszerzała wiedzę. To procentuje. Można wtedy nauczyć wypowiadać się na ciekawe tematy i przyciągać do siebie ciekawych ludzi. Wtedy masz szansę trafić na wartościowego faceta, bo dopóki jesteś taka głupiutka to mała szansa. Powodzenia :)

to jakim cudem moj facet wytrzymal ze mna 4 lata a drugi 2,5 hehe ja zostawilam obydwóch obaj wykształceni jeden inżynier budownictwa drugi prawnik chyba jednak nie jestem taka głupia hehe

Gość ewwwwwa222
zeby miec swiadomosc z tego ze sie kompromituje i jej motomanskie bzdury sa tak zalosne ze az smieszne, trzeba miec jakies podstawy intelektualne. Mozna jej to wytknac, ona napisze ci ze studiuje 5 kierunkow, swiadczył jej sie ksiaze arabski i bedzie dumna ze utarla nam nosa. To zbyt prosta dziewczyna zeby miał swiadomosc ze robi z siebie idiotke, wiec dyskusja niejako jest bez sensu. Ludzie, ktorzy rzeczywiscie mają jakies wykształcenie, nie muszą o tym trabic naokoło bo to WIDAC. Po sposobie wypowiedzi, podejsciu do zycia, pewnej niewymuszonej klasie. A ta w belkotliwej gadce zali sie co robic bo smsuje sobie z jakims gosciem i on chyba "chcial ją wyruchac". To zenujace ale chetnie przeczytam co jeszcze wymysli:D Pisząc przy tym ROZUMIE (autorka w dalszym ciagu nie zrozumiala o co chodził, dziwiąc sie ze przyczepiamy się do braku ogonka przy E, bo ona szybko pisze i nie uzywa alt:D:D:D Uswiadomie cie absolwentko elitarnych kierunkow studiow - piszemy ROZUMIEM

Gość monia_uwolniona
"to jakim cudem moj facet wytrzymal ze mna 4 lata a drugi 2,5 hehe ja zostawilam obydwóch obaj wykształceni jeden inżynier budownictwa drugi prawnik chyba jednak nie jestem taka głupia hehe" ja ci powiem są ludzie głupi i głupi jednych wystarczy podpowiedzieć lub skończyć jakąś szkołę i są ok Druga kategoria to tacy, ktorzy by nie wiem jaką szkołę skończyli, nie wiem ile fakultetów mieli, durniami pozostają Nie życzę ci byś była w tej drugiej kategorii Ty zwyczajnie jesteś nienauczona i bardzo źle się czujesz w swojej skórze Kompleksy niższości aż od ciebie biją i dlatego żałośnie powołujesz się na różne bzdety, które mają podnieść twoją pozycję, ale wiesz co? to nie pomaga. Pogrążasz się coraz bardziej. Z każdym bzdetem słoma coraz dłuższa z butów wychodzi. Daruj sobie już i sio! Do książek!

Gość bozzonn
ammarie usuń ta fotkie, jest straszna

hehe nie obchodza mnie wasze opnie a te rzeczy które wymyslam robie to specjalnie zeby was prowokować

Gość fererooo
Normalni ludzie wchodzą na forum zeby podyskutowac i wymienic poglady. To bez znaczenia czy piszesz te żenujace idiotyzmy zeby sie dowartosciowac czy prowokowac normalnych uzytkownikow. W obydwu przypadkach jestes idiotką bo dojrzałych emocjonalnie ludzi nie rajcują jakies dziecinne żarty i trollowanie na poziomie gimnazjum. A nawet te wspomniane prowokacje trzeba potrafic wiarygodnie zaplanowac, ale jak ma sie iloraz inteligencji kapcia to nic dziwnego ze efekt jest taki zenujący