Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotTv.

nie kochałem się już prawie 2 lata... załamka :/

Polecane posty

Gość pilotTv.

bez kitu, odkąd kobieta mnie rzuciła już prawie 2 lata temu, to ani razu nie miałem od tego czasu kobiety!! ani razu z żadną nie spałem, ani nawet się z żadną od tego czasu nie całowałem -normalnie załamka :/ i to nie dlatego, że ciągle myślę o tej byłej itp.. tylko po prostu nie mogę, nie potrafię, nie umiem... poderwać żadnej nowej kobiety :/ ostatnio się starałem przez 3 miesiące o względy pewnej kobiety i dostałem pięknego kosza.... dała mi do zrozumienia abym sobie dał spokój-a ja już zdążyłem się w niej zauroczyć ehh załamka, ile jeszcze będe trwał w tym celibacie, coraz częściej nachodzą mnie myśli, że już nigdy nie porucham :/

Gość Herr Thomas
tylko ciota moze napisac "kochalem sie' :D

Gość MGHMSGHNMSTHNMS
A ILE MASZ LAT??

Gość MGHMSGHNMSTHNMS
MOŻE BYĆ GRUBA I BRZYDKA DO RUCHANIA

Gość pilotTv.
lat mam 22... a swiat na ruchaniu sie nie konczy, z tym ze mi bardzo tego brakuje-ogolnie kontaktu z kobietą bez tego czuje pustke, bez sens i jestem wiecznie nieszczesliwy

Gość MGHMSGHNMSTHNMS
mam 34 waże 110 kilo poruchałabym co mlodego

Gość ewfewfwefewf
to sie bardziej staraj zeby ja poderwac jak np nie jestes zbyt przystojny lub ciekawy z charakteru to mozesz miec problem ale nie potrafic sobie poderwac nawet ,,pustaka" na imprezie?

Gość pilotTv.
a co to znaczy poderwac pustaka na imprezie? mnie nie interesują srednio atrakcyjne kobiety z charakterem idiotki... no przystojny za bardzo raczej nie jestem skoro od 2 lat nie ruchałem... wydaje mi sie, ze chodzi o to, ze jestem niski... tylko 172cm

Gość whatthefuck3878
A ja nie kochalam się 22 lata i jakoś żyję, więc nie narzekaj. Ciebie chociaż ktoś chciał. Mnie faceci omijają szerokim łukiem. I kto ma gorzej?

Gość 9kjok
moj facet ma 170 cm i co z tego, tez nie jest przystojniacha,poprostu zwykly normalny facet, ale tobie chyba nie chodzi o kobiete tylko o sex, jest tle mozliwosci poznania nowej kobiety, moze masz zbyt wysokie wygorowania skoro te z imprezy dla ciebie za glupie

Gość noo wieszzz
"ehh załamka, ile jeszcze będe trwał w tym celibacie, coraz częściej nachodzą mnie myśli, że już nigdy nie porucham :/ " ale załosne

Gość co nas to obchodzi ?
wspolczujemy hihi tzn udajemy ze wspolczujemy

Ty się nie łam. Ja ostatnio 6 lat temu się z dziewuszką kochałem :D

Gość offerma _
ja nie ruchałem 36 lat

wy jestescie nienormalni!!!! chłopak naprawde ma problem a wy go wysmiewacie.ma jakies wymagania tak jak kazdy chłopak i co w tym dziwnego.???????

Oferma, jak Ty stracisz dziewictwo, t wszechświat na lewą stronę się wywróci ;)

Gość poiuiojua
no i co z tego od tego się nie umiera ani nie zapomina sie jak to się robi więc co jojczysz weź się ogarnij.

On ma problem bo nie ruchał ?!!! Zaraz się posikam wkurza mnie na maksa takie pierdolenie ! Sorry ale problem to jest taki jak dziecko jest chore rodzice czy brakuje pieniędzy na podstawowe rzeczy itp a nie bo bzykać mu się chce !!!!!

Gość ja_2.5roku_bez
i zyję:P ale jakie to zycie😭 tu masz rozbudowany temat

Gość ja tam Ciebie rozumiem
ostatni raz kochałem się we wrześniu tego roku ;/ ..po byłej też mi już przeszło ,ale pytanie co dalej ...sylwester ze znajomymi ,a ja sam będę aż zastanawiam się czy jechać w ogóle.

tu nie chodzi o samo bzykanie ,a bliskość drugiej osoby . W dodatku bo byłej mam pewien niedosyt bo ona była strasznie nie czuła , nie zimna w sensie jak mi się coś działo to się nawet nie zamartwiła nic , 0 dlatego też i "była" bo wole być sam niż mieć dziewczynę co ma mnie w dupie. ...tego mi brakuje kobiety takiej na dobre i złe ,a nie tylko do zabawy.

Gość kajtusss
ja mam meza i nie uprawialam sexu od 4 miesiecy... niestety :/

eh samotność w związku jeszcze gorsza niż bycie singlem . współczuje ...szukaj kochanka :P