Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotTv.

nie kochałem się już prawie 2 lata... załamka :/

Polecane posty

Gość noo wieszzzaz
"On ma problem bo nie ruchał ?!!! Zaraz się posikam wkurza mnie na maksa takie pie**olenie ! Sorry ale problem to jest taki jak dziecko jest chore rodzice czy brakuje pieniędzy na podstawowe rzeczy itp a nie bo bzykać mu się chce !!!!!" bravooo :) zgadzam sie z tym w 100%

Gość noo wieszzzaz
"ostatni raz kochałem się we wrześniu tego roku ;/ ..po byłej też mi już przeszło ,ale pytanie co dalej ...sylwester ze znajomymi ,a ja sam będę aż zastanawiam się czy jechać w ogóle." ooo bidactwo..to ws line i sie powis a nie zawracasz nam dupe swoim postem

Gość noo wieszzzaz
"bo wole być sam niż mieć dziewczynę co ma mnie w dupie. ...tego mi brakuje kobiety takiej na dobre i złe ,a nie tylko do zabawy." drogie kobitki lekcja dla was...mezczyzn czyta sie na odwrót wtedy widac ich prawdziwe intencje :)

Gość ja tam Ciebie rozumiem
noo wieszzzaz Zostałaś tak mocno skrzywdzona ? bo aż kipi od ciebie frustracja w stronę mężczyzn.

"drogie kobitki lekcja dla was...mezczyzn czyta sie na odwrót wtedy widac ich prawdziwe intencje" Racja :) Jak facet podkreśla, ile to on biedaczek czasu seksu nie uprawiał, a w drugim zdaniu pisze o potrzebie bliskości, to wiadomo, o co chodzi :D Dla jasności - jestem facetem i przyznaję rację ;)

wkurza mnie taka wojna damsko-męska na siłę . Każde z nas potrzebuje bliskości ,seksu , ciepłego słowa itp . To że ktoś nas skrzywdził nie znaczy ,że wszyscy/wszystkie są tacy.

Gość a czemu dostałeś
kosza? I w jaki sposób to zrobiła?

Gość noo wieszzzaz
"noo wieszzzaz Zostałaś tak mocno skrzywdzona ? bo aż kipi od ciebie frustracja w stronę mężczyzn." kidys dawno tmu a to moj nazwykljszy na swieci mchanizm obronny

Gość noo wieszzzaz
"wkurza mnie taka wojna damsko-męska na siłę " mnie wojna ni wkurwia " Każde z nas potrzebuje bliskości ,seksu , ciepłego słowa itp . To że ktoś nas skrzywdził nie znaczy ,że wszyscy/wszystkie są tacy." a ty co? wyrywasz kolesia na kafe :/

Gość noo wieszzzaz
"już nigdy nie porucham :/" oda do litosci

Gość noo wieszzzaz
chcesz zobaczyc?

"wkurza mnie taka wojna damsko-męska na siłę " mnie wojna ni wk**wia Bo widzisz ja wolę spędzać miło i przyjemnie czas z kobietą ,a nie się przepychać która płeć bardziej rani bo i tak powiecie , że FACECI . Po co to komu ?

Gość lilablue
bo to raczej...... przewaznie tak jest,ze męzczyni ...sa winni

Gość a ja mam hamburgera
tu jest tylu facetów co nigdy nie ruchali i pewnie nie poruchają, że i tak jesteś do przodu.

Gość nooo wieszzzzz
"Bo widzisz ja wolę spędzać miło i przyjemnie czas z kobietą ,a nie się przepychać która płeć bardziej rani bo i tak powiecie , że FACECI . Po co to komu ?" ty mi tłumaczysz to czy sobie?