Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnvnh

jesli dziewczyny mowia, ze

Polecane posty

Gość bnvnh

faceci sa wszyscy tacy sami, to dlaczego sa takie wybredne?

Gość juz tu na forum jest sporo
dziewczyn, ktore tak mowia :P

Gość mala czarnaaa
Te kobiety, które mówią, że wszyscy faceci są tacy sami, pewnie tak właśnie uważają. A są wybredne, bo właśnie szukają tego jednego - innego od całej reszty. A, że mało jest wyjątków to trzeba być wybrednym, żeby w końcu go odszukać :P

Gość bnvnh
to sa albo naiwne albo zwyczajnie glupie, bo skoro uwazaja, ze wszyscy sa tacy sami to gdzie sens i logika szukac 'innego'? przeciez w innych nie wierza tylko w to, ze kazdy facet jest taki sam :P

Gość mala czarnaaa
Szukają tego innego, bo wyjątek potwierdza regułę :P Co nie zmienia faktu, że nie są za bystre w ogóle rozumując w ten sposób.

Gość kiedys panna powiedziala
jestem inna...inna niz wszystkie...a jaka jestem ten wie kto poinien wiedziec jaka jestem naprawde....kazdy jest inny...kazdy wybredny....

Gość mala czarnaaa
Idiotyczny frazes, bo matematyczny i nijak się ma do życia. Tak jak prawo fizyki o przyciąganiu się przeciwnych biegunów magnesu. Życie łamie wszystkie zasady i reguły. Bo skoro przeciwieństwa miałyby się przyciągać to skąd stwierdzenie, że ciągnie swój do swego. Raz jest tak, a raz tak, bo każdy jest inny, a w schematy niczego nie da się wcisnąć. Takie szufladkowanie jest oznaką nie wiedzy i naiwności.