Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna......

Dziewczyny, jak długo po pierwszym razie miałyście problemy z dopasowaniem...?

Polecane posty

Gość taka jedna......

Mówić wprost, chodzi o to, że mam 25 lat, ale współżyłam z powodów losowych tylko 4 razy. Za każdym razem, niezależnie od partnera, to męka:o Ostatnio robiłam to z mężczyzna, który miał naprawdę niedużego, ale musielismy się bawić 20 minut zanim się w ogóle zmieścił:o Nie wytrzymałam i sie popłakałam:( Bardzo chciałam to zrobić, ale po prostu nie mógl sie zmieścić... W końcu się rozluźniłam, no i trochę na siłę, wzięłam go na jeźdźca. Na początku czułam dość duzy ból, potem przeszło, ale chłopak był już tak zestresowany, tylko patrzył, czy coś mnie nie boli, starał się, jak mógł, nawet nie doszedł. Ja tym bardziej:O Jak długo coś takiego może trwać, bo szczerze mówiąc po prostu odechciewa mi się:( To tylko stres dla mnie i ewentualnego partnera. Nie wyobrażam sobie seksu z kimś hojnie obdarzonym, nawet z takim przeciętnym rozmiarem... Nie chodzi chyba o stres, nawet kiedy się masturbuję, juź po orgazmie, kiedy jestem naprawdę rozluźniona, trudno mi włożyć w siebie dwa palce, tzn. nie mogę ich zmieścić w całości:o Czy coś jest ze mną nie tak? Ile to u Was trwało, zanim sie "dostosowałyście"? Niestety nie mam stałego partnera, zeby z nim robic jakieś regularne postępy, a ta sytuacja na tyle mnie krępuje, że nie mam ochoty zaczynać żadnych nowych znajomości:(

Gość mariner
Idz prywatnie do hirurga i nieci przetnie blone dziewicza bo wyglada na to ze masz wielce pogrubiona.Zdarza sie ! Tylko hirurg ci pomoze.! 5 minutek i po krzyku ! ale jaki luz i spokoj.Dobrze ci radze! Ja kiedys spotkalem taka partnerke z ktora cala noc sie mocowalem i nie oglem wprowadzic penisa a palcem moglem ! Plakal ai zwierzala sie ze to z kazdym tak ma!W koncu zrobila sobie kosmetyke :) i stwierdzila ze nareszczie wie co to zycie :)

Gość taka jedna......
Ale ja już nie mam błony dziewiczej! T o nie chodzi o błonę dziewiczą, tylko po prostu czuję jakbym nie miała w pochwie wystarczająco duzo miejsca

Gość fdsgggd
To objawy pochwicy. Poczytaj o tym i idz do lekarza

Gość najprościej to
weź ogóra wazeline i ćwicz :)

Gość taka jedna......
Hm, no ale wydaje mi się, że jak się masturbuję i mam orgazm, jest mi ok i czuję się tam "rozluźniona", to chyba nic mi nie dolega? W momencie, kiedy facet robi mi dobrze palcem, jest ok. Po prostu wiecej mi się tam nie mieści. Nie wiem, dlaczego... To chyba nie żaden skurcz, skurcz bym czuła. I stosunek jest mozliwy, tyle że wprowadzenie członka do pochwy trwa długo i jest bolesne - on ma wrażenie, że nie może go włożyć ja mam takie samo wrazenie. Myślicie, że to dobry pomysł, żeby kupić sobie np. jakis wibrator i sama "poćwiczyć"?

Gość myślę że ...
masz wyjście awaryjne w razie utrudnień zawsze możesz anala nadstawić ! ;)

Gość mariner
Cierpisz na to co ma ok 20% Polek czyli suvhosc pochwy. Sa dwa remedia 1.Stosowanie przed stosunkiem zelu nawilzajacego .Polecam TZW HOT BO DAJE DUZO SILNIESZE DOZNANIA ZMYSLOWE W TRAKCIE STOSUNKU 2.NIECH CI FACET ZROBI MINETE PRZED WLOZENIEM AZ BEDZIESZ MIALA ORGAZM NASTEPNIE NIECH WLOZY I ROBI SWOJE.pO KILKU STOSUNKACH POWINNAS POZBYC SIE PROBLEMU JESLI NIE , TO TRZEBA ZAWSZE STOSOWAC ZEL NAWILZAJACY. kupisz go w kazdej aptece.koszt ok 10 zl a wystarczy na rok

Gość wójekstryhuejk
fajnie błona ogórek nawilżenie tylko jest to najgorsze czyli krótka pochwa tego się nieda rozciągnąć ani wyleczyć trzeba 8cm XD

Gość taka jedna......
Nie wiem, czy jest krótka, bo nie dotarłam nigdy "do końca":D Słuchajcie, nie mam zbyt doświadczenia, ale jak się podniecę, jestem mokra, tak ze np. podczas masturbacji mi to utrudnia zadanie:P Naprawdę nie uwazam, zebym cierpiała na suchość pochwy, bo czasami jest mi az głupio:O potrafię "przemoczyć" bieliznę... Co do minety - to dobry pomysł, ale ja nie umiem dojść przy facecie.. Jeszcze mi sie nie zdarzyło, tak jak mówiłam - nie mam tego z kim ćwiczyć na razie. Ponieważ on się "namęczy" a ja i tak nie dojdę, jakoś nie przepadam za minetą. Z tym, ze mi naprawdę nie potrzeba dużo, zeby się podniecić. Za pierwszym razem byłam wstawiona i przestraszona, nie było za bardzo gry wstępnej i faktycznie brak rozluźnienia i suchość mogły być problemem, ale teraz już chyba nie. Może jakaś Pani powie, jak długo po rozpoczęciu współżycia odczuwała jeszcze dyskomfort?:(

Gość moze popróbuj w domu
z wibratorem albo sztucznym penisem ewentualnie jak nie masz to z ogórkiem

Gość zboczona ona
Wy na serio z tym ogórkiem? Może lepiej coś mniejszego, bo najczęściej ogórki są wielgachne, moja rada: kup sobie wibrator, będzie bolało, ale po pewnym czasie powinno byc ok.

Gość moze popróbuj w domu
no ogórki tez są małe( np takie jak do konserwowania) na początku zacząc z małym potem trochę większego i powinno byc ok

Gość taka jedna......
Z ogórkiem jakoś dziwnie;) Ale myślałam o wibratorze. Bo innych... przedmiotów w kształcie i rozmiarze penisa nie mam. Już sprawdzałam;) Albo za małe albo za duże. No, może marchewka, ale wybaczcie: nie wyobrażam sobie seksu z marchewką:D Chociaż mogłabym spróbować wyszorować ją dokładnie i jeszcze ubrać w prezerwatywę;) Ale to dziwne. czy Wy tez tak miałyście przez jakiś czas? czy to normalne i przechodzi?

Gość xxl-men
taka jedna - a nie lepiej sobie penisa wsadzic?

Gość taka jedna......
Nie mam penisa pod ręką. Penisy mają ten mankament, że chodzą w parze z facetami;) Nie mam teraz faceta, nigdy nie miałam na stałe i mój problem polega na tym, że głupi mi z kimś iśc do łóżka, jesli wiem, że ja się będę musiała namęczyć, facet tez się męczy i stresuje i coś nie wychodzi. Wiem, że to pewnie z braku doświadczenia, braku "przebiegu" ale mimo wszystko jak byś się czuł, gdybyś miał ochotę na seks z kobietą, a miałbys problemy, żeby w nią wejść? To się może wydawać śmieszne, ale takie nie jest:O Mój ostatni kochanek miał w życiu kilkadziesiąt kobiet a nie wiedział, co się dzieje, dopasowanie się i start zajął nam ostatnio jakieś 20 minut. Dla mnie to było upokarzające:)

Gość taka jedna......
Ok, znalazłam marchewkę:D hahhaha, ale co powinnam z nia zrobic oprócz umycia?:D Robiłyście to kiedyś z warzywami?:)

Gość houdini
Ja z warzywem nigdy, bardziej śmiacć mi by się chciało niż wsadzić ;D Polecam niezawodne palce lub wibrator i śmigasz.

Gość solaaa
jak można nie lubiec minety???? ja mam przy tym totalny kosmos :)

Gość taka jedna......
Hhaha, no można. Przejściowo pewnie;) Chodzi o to, że faceci przywiązują tak dużą wagę do tego, jak się zachowujesz, jak reagujesz, czy Ci dobrze, tak się starają, że po prostu nie moge się rozluźnić i skoncentrować na sobie. Plus lata z własną ręką robią swoje;) Oczywiście, że lubię minetę. Czuje sie i dopieszczona i podniecona i jest mi dobrze, po prostu nigdy nie doszłam. Co dla mnie na razie nie jest duzym problemem. Może to kwestia techniki, nie wiem. Robila mi ją tylko jedna osoba. Jedna próbowała. I ta próba była znacznie bardziej kręcąca niż mineta oficjalna;) Tak czy owak wolałabym skutecznie ale rączką. Gdyby mnie facet posłuchał. Nie czułabym się, że jakoś wykorzystuję jego cierpliwość i że cos tam musze lub powinnam....

Gość solaaa
To jak kiedyś bedziesz miala orgzm przy minecie, to bedziesz chciała ja za kazdym razem... Oczywiscie kazdy facet robi ja na woj sosob, zdarzają sie tez nudziarze, przy ktorych mozna usnąc jak to robią a tak jak robi to moj maż obecnie, doprowadza mnie do takiego ogromego orgazmu, ze slowami nie da tego sie opisac :)

Gość taka jedna......
Liczę na to kiedyś;) Póki co umiem się doprowadzić sama. Czasami do orgazmu takiego, że odbiera mi rozum na chwilkę;) czasami do takiego zwykłego, że "spada mi napiecie". Na pewno w seksie z kimś ważna jest interakcja, wzajemne pożądanie, bliskość. Nie chciałabym z tego rezygnowac, a w momencie, kiedy tylko stresuję się tym, że "on tam nie wejdzie" nawet w tych rzadkich chwilach, kiedy raz na pół roku decyduję się z kimś przespać, efekt jest żenujący:(

Gość solaaa
a moze masz pecha i trafiasz na facetow,ktrzy cie malo podniecają...:) i stąd ten ból?

Gość gdy sie uprawia sex dla
sportu a jest sie amatorka to tak jest. bedziesz miala normalnego faceta a nie niedzielnego to przejdzie samo.

Gość taka jedna......
Hmm... mój wniosek: durexy extrasafe są przyjemnie nawilżane, ale śmierdzą';) plus są w,WIELKIE! tj, moja marchewka jest pokryta ta prezerwatywa jak bucik brezentem, jest za duża. Jak ma się czuć facet, któremu podaruję taka gumę, jak ma niedużego...:O A te kondomy sa naprawdę WIELKIE. I mieści się tylko ok. 7cm marchewki... Niezbyt grubej. Czyli cos jest nie tak i mam za krótką pochwę?

Gość taka jedna......
Ok, więcej nie mam pytań:D Więcej zabaw z marchewka na pewno;) Dzieki za porade bez porady. W końcu doszłam bez trzymanki i uzycia rak:D

Gość mariner
do taka jedna...... WIESZ TAK SOBIE MYSLE ZE TWOJ PROBLEM MOZE BYC BARDZIEJ PSYCHICZNY NIZ FIZYCZNY.pOLECAM PANIA SEKSUOLOG. ZAUWAZYLEM ZE KILKA RAZY WSPOMNIALAS ZE WSTYDZISZ SIE.JESTES SPIETA ITD GDY MASZ PRZY SOBIE FACETA. pogadaj o tym z pania ( nie panem) seksuolog. Ja podejrzewam ze masz blokade psychiczna o nieznanym podlozu a reszt To suchosc pochwy byc moze pol-pochwica czy cos podobnego skoro facet moze wlozyc ale z wielkimi oporami nIE WSPOMINASZ O JEGO REAKCJACH,CZY MOWIL ZE MASZ SUCHA POCHWE CZY PO PROSTU MIAL PROBLEM Z WSUNIECIEM.gENERALNIE JAK POCHWA JEST NAWILZONA TO PENIS WSLIZGUJE SIE LATWO I PRZYJEMNIE .PROBLEM Z WSUNIECIEM MOZE SUGEROWAC JEDNAK SUCHOSC WEJSCIA DO POCHWY ( ZWIERACZ) WIZYTA U SEKSUOLOGA KOSZTUJE WIEC PORADZE CI ABYS ZNALAZLA SOBIE FACETA Z KTORYM BEDZIESZ NA BARDZO PRZYJACIELSKICH STOSUNKACH TAK ABYS DARZYLA GO ZAUFANIEM WSKAZANY BYLBY DOJRZALY MEZCZYZNA Z DUZYM DOSWIADCZENIEM . zblizenie powinno byc nacechowane delikatnoscia i bez pospiechu,dajcie sobie caly dzien na igraszki,wlasnie igraszki ,! majace na celu danie wam obu satysfakcji. PO KILKU TAKICH ZBLIZENIACH POWINNAS SIE ODBLOKOWAC BO SKORO SAMA SIE ZADOWALASZ A Z PARTNEREM NIE TO OZNACZA ZE NIE OTWIERASZ SIE NA FACETA PSYCHICZNIE ,CZUJESZ PRZED NIM OBAWE ( BLOKADE) TO ZE SIE SAM ZASPOKAJASZ NIE MA ZNACZENIA BO TO FACET JAKO OBCY ELEMENT STANOWI PROBLEM I SKORO POJAWIA SIE PROBLEM W JEGO OBECNOSCI TO MUSISZ POSZUKAC PORADY U SEKSUOLOGA LUB SAM PRZEANALIZOWAC PROBLEM CO SIE DZIEJE W TWOJEJ PSYCHICE GDY POJAWIA SIE FACET W OKOLICY TWOJEJ INTYMNOSCI

Gość qrwa maść
taka jedna z twoich wypowiedzi można wysnuć wniosek, że może to być jakaś blokada psychiczna, a nie fizyczna. Być może to kwestia partnerów, których nie darzysz uczuciem i w tym momencie traktujesz trochę przedmiotowo (trafisz na właściwego, to się odblokujesz). Pomysł z wibratorem, jest chyba dobry, bo pozwoli Ci się bez zbędnych stresów przekonać, że nie jesteś tam za mała. Taka mała rada kup jakięś dobry gatunkowo, z materiału przypominającego naturalne ciało. Oczywiście niezbyt duży rozmiar i nie chodzi o długość, tylko o grubość. Przed użyciem podgrzej sprzęt i dobrze nasmaruj żelem intymnym. Spróbuj go włożyć tuż przed orgazmem gdy się pieścisz ręką. Jeśli bez kłopotów wejdzie, a tak myślę, to być może pomoże Ci się to odblokować. Świadomość, że wszystko z tobą fizycznie OK będzie nieoceniona.

Gość taka jedna......
Tak, właśnie o to mi chodzi: czy to mi pomoże i czy to jest normalne, że mam takie problemy. Tak, jak wspominałam, nie czuje się zbyt pewnie w towarzystwie mężczyzn, bo: zwykle mam nad wszystkim kontrolę, mam mocny charakter itp. ale w łóżku nie moge, bo nic nie umiem:O, mam poczucie, ze coś jest ze mną nie tak, nie wiem co robic i jestem zdezorientowana, nie jest to dla mnie normalna sytuacja, trochę się stresuję, a przede wszystkim im bardziej facet się stara, tym bardziej się boję, że nie będzie mi dobrze i on sie tak namęczy a... nic nie dostanie w zamian:O Nie wiem, czy rozumiecie, o co mi chodzi.