Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna......

Dziewczyny, jak długo po pierwszym razie miałyście problemy z dopasowaniem...?

Polecane posty

MNie ciekawi tylko jedna co to sa powody losowe np. facet byl strasznie przystoijny albo bylam strasznie napalona?

Gość też taka jedna niedopasowana
odświeżam stary temat ;) jestem prawie pewna że powinnam udać sie do seksualoga ( u ginekologa byłam i niby jest ok). Jestem okropnie spięta i sucha :(.Teraz za drugim podejściem udało mu się wejść ale nie czułam go w środku !!! A moje doświadczenie jest prawie zerowe-to mój pierwszy mężczyzna w dorołym życiu 😘 w w ieku bardzo nastolenim był ktoś...ale to była jednorazowa sprawa. Nie wiem jak długo on będzie miał do mnie cierpliowść-matwię się że nie sprawiło mu to przyjemności ( uważam najgłupsze pytanie jakie można zadać : "było Ci dobrze" :classic_cool: To się po prostu czuje i wie :( A czy ja następnym razem (jeżeli będzie) będę miała jakieś odczucia... Jestem załamana

Gość Domka 23
Kochaliśmy się pierwszy raz z moim chłopakiem, oczywiscie w prezerwatywie, prawie miesiąc temu, bolało mnie okropnie i krwawiłam, od tego czasu robiliśmy to jeszcze 2 razy i za każdym jeszcze krwawiłam trochę. Trochę się boję czy to coś poważnego czy po prostu jeszcze się wszystko nie wygoiło, a może prezerwatywy źle dobrane ? Co myślicie, pomóżcie