Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśliciel321

Preejakulat po wytrysku?

Polecane posty

Gość myśliciel321

Witam, mianowicie... Po wytrysku i wytarciu członka przez jakiś czas cieknie mi z niego po kropelce przejrzysty, ciągliwy jak kurze białko płyn, wygląda mi to na preejakulat. Przed stosunkiem, przy podniecieniu również mam go dużo. Ale czy możliwe jest, że preejakulat pojawia się po wszystkim? Denerwuje mnie to strasznie, bo ubiorę się a czuję, że coś mi wycieka i lekko moczy majtki ;/

Gość mariner
Normalka ! to sluz z prostaty.Nie wylaczysz jej tak pstryknieciem palca.To naturalny proces zdrowego i jurnego ciala.W tym sluzie pleniki odbywaja transport do jajejczka inaczej by pomarly :) Wytrzyj sie dobrze i czesto zmieniaj majtki ! lub daj wylizac partnerce :)

Gość myśliciel321
Tak myślałem, że to z prostaty. Wiedziałem też, że przed i w czasie stosunku przy podnieceniu się pojawia, lecz nie myślałem, że po również. Ale "po" już nie posiada plemników?

Gość myśliciel321
Ale jak mi cieknie np 30 minut jeszcze po seksie, np co minute kropelka to jak mam dawać wylizać? :P Właśnie o to mi chodzi, bo już myślałem, że coś ze mną nie tak.

Gość mariner
Po stosunku w tym sluzie sa wciaz rzadko ale sa plemniki wiec uwazaj z wsadzaniem .Wylizac ci moze odmpolkniecia nie zajdzie w ciaze:) a nawet moze polubi twojego fiuta do szalenstwa.? Nie martw sie ,niektorzy tak maja.jak ci to przeszkadza polecam takie cwiczenie. Codziennie rano po oddaniu moczy zacisnij pecherz 1-20 razy ale regularnie codziennie.Widac twoja prostata powoli zamyka sie po wytrysku i trzeba ja "wytrenowac".Dodatkowym plusem tego cwiczenia ze latwiej ci bedzie kontrolowac wytrysk i bedziesz mogl dluzej bzykac ")

Gość ja jak dobrze wycisne
to nic nie cieknie już

Gość myśliciel321
mariner dzięki, ale z tym lizaniem to kiepski pomysł, za długo to się dzieje po prostu :P

O kurrwa :D tego jeszcze dzisiaj nie grali. błechechhhehhhee A tak na serio. Badając podobną sprawę, trafiłem na odpowiednią stronkę, gdzie bez śmichów, hihów do ejakulatu podchodzono bardzo poważnie. Niestety bezmyślnie nie zadbałem o to by ją zapamiętać. :( Tu tak często wlatuje gówno w wentylator. :(

Gość stanowcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!
angielskim powiedzeniom tłumaczonym na polski

To załóż ostrogi i nakurrwiaj co jest źle a nie pajacujesz, jakimiś do chuuja niepodobnymi postami. :O Co ci się nie podoba? Co trzeba przetłumaczyć ? Co zrobić by twój mózg przestał myśleć konsumpcyjnie?