Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korrida

Agresja słowna na kafeterii jest oznaką bezdradności, zakompleksienia i IQ -155.

Polecane posty

Gość a nie jest za poozno
noxelia dla twojej rozdwojonej jaźni jeden nick to za mało. myślałaś może o zakładzie zamkniętym ? :)

czesc noxelia 🌼 co slychac:)? autorko nie pochlebiaj sobie by nadarzyc za moim poziomem musialabys zrobic chociaz jeden fakultet... Bawisz sie w psychologa a sama zachowujesz sie jak trool

nie, myslalam o zakladzie otwartym :o Mimisiowa dobrze, zaraz spadam umowilam sie z moim. Choc nie chce mi sie wychodzic :D A jak u Ciebie? Wpadnij czasem na tamten topik, wiesz ktory :)

Gość a nie jest za poozno
mimisiowa masz jakieś skrzywienie kręgosłupa ?

Ostatnio sie wzielam za swoje pasje i tak czas mi ucieka, ze po prostu doba za krotka :D ale czasem jeszcze tam jak najbardziej bywam. lece 🖐️

Gość samueleldżekson
niestety nie da sie pohamować agresjii słownej jak widzi sie non stop te same czarne ryje nudzące wkoło to samo,właśnie ci zafarbowani na czarnucha wywołuja agresje z powodu własnej zyciowej nieudolności ,która miedzy innymi objawia się nałogowym spedzaniem czasu na kafe,kiedy sie nie wejdzie czy to rano czy w południe,za tydzień ,za miesiąc kurwa wciąż te same pierdzistołki kafetryjne liczące na odmianę losu ,znam mase ludzi którzy prowadzą normalne zycie,bardziej lub mniej udane,ale kurwa nikt nie zna tego zjebanego forum,bo tak naprawdę siedzi tu niewiele osób tyle ,ze z wieloma nickami,ale kurwa jak mozna tak nisko upaść ,żeby swoje zycie kręcić na jałowych dysputach o tym samym :-D szał chuja ,powinni was skatalogować i stworzyć rezerwat dla życiowego frajerstwa bezproduktywnie miotajacego się po internetowym świecie

Mimisiowa - nie mów już do mnie, bo zatruwasz mi aurę :classic_cool: 🖐️ samueldżekson - prawda, prawda. Czasem trudno się powstrzymać.

Gość Atitii
Hejka Noxi i Mimisiowa wchodzimy na nasz temat? No moze nie nasz ale ten o którym Noxi wspominała.

Gość Atitii
Dawaj na nasz temat i wyjasnie kim jestem.

Gość samueleldżekson
pokazac komuś ,ze jest sie lepszym po przez jakąś wyimaginowana agresję ? ciekawe.....

Gość łeeeee dziunia ale wyjechałas
tą szminą, malujesz się jak rosyjskie dziewoje albo moja emerytowana już nauczycielka od rosyjskiego

Gość samueleldżekson
tak ,tylko,ze tu siedzi wiekszość zubożałych umysłów :-D nie wiem jak długo obracasz sie w tym świecie,ale zobacz kto tu siedzi non stopo te same ludki ,zakładaja tematy o sobie,nawołują sie ,ze niby ktoś nagle zainteresował sie ich brakiem,monotematyczni idioci wypisujący na te same durne temty,sfrustrowane dziewczynki i chłopcy ,niby to w dyskusjii ,ale liczący na coś wiecej bo wszelkie portale randkowe zostały przerobione bez efektu,jak tu nie bluzgać na takich zjebów :-D i to nie z powodu agresji bynajmniej,a po prostu dlatego,ze nie da się dobitniej wyrazić na temat panującej tu głupoty

tego jeszcze nie wiem, trafiłam tu niecały tydzień temu więc nie mam rozeznania kto przesiaduje 24/7 a kto nie. Poza tym jest tu sporo normalnych tematów, o czymś zupełnie innym niż kafe i jej stali bywalcy i głównie tam się udzielam :)

Gość samueleldżekson
pewnie ,nie wszyscy są tu zryci,ale najczęściej czarni,życzę ci długodystansowego udzielania bez szkody dla organizmu

samueleldżekson - długodystanowe? pewnie niedługo mi się znudzi i zniknę stąd na jakiś czas, a za kilka miesięcy mi się przypomni o tym forum i wrócę znów :) cała ja