Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korrida

Agresja słowna na kafeterii jest oznaką bezdradności, zakompleksienia i IQ -155.

Polecane posty

Gość Matrona forume kafelee
agresja to ewidentna oznaka slabosci i braku argumentow😴

Gość pan tom
o jazda sie zaczyna

kazdy by sie wkurvij jakby ktos tylko jechal po wygladzie nie znajac mnie, a sama wyglada jak scierwo 🖐️

mozna sie przyzwyczaic i poprostu odpisać z pełna kultura,śmijąc się pod nosem.

Gość aedrr4ty
buahahhaha większej bzdury nie czytałam

Poza tym, kiedy odpowiesz tak, jak napisała Ammarie, to agresor szybko wypada z rytmu i traci kretyńskie argumenty :)

mi mi sio wa - to, co tam napisałam to nie była agresja słowna, tylko napisanie swojej opinii, która była notabene prawdą. Mówię o odzywkach osób takich jak Kciukiem Ewa33 Stomatoloszka z powołania Jennifer Mi mi sio wa Noxelia i wiele, wieeeeele innych. Czy to kompleksy czy niedopieszczenie jeszcze z czasów dzieciństwa?

Oo, jeszcze Prezes Wertyp. To to już przegięcie do potęgi. Sądzę, że facet zdecydowanie był wychowywany w piwnicy.

gowno prawda,wiesz ze przez cos takiego wywolujesz agresje u drugiego czlowieka?spojrz na siebie a potem zacznij oceniac innych bezradna idiotko;]

Noxelia, a jeszcze pół strony wcześniej się ze mną zgadzałaś, szybko zmieniasz zdanie :classic_cool: Mi mi sio wa, nie mam zamiaru z tobą rozmawiać, nie potrafię schylić się tak nisko, aby dosięgnąć twojego poziomu, wybacz :classic_cool: 🖐️

moim zdaniem kazdy powinien miec ograniczenie tylko do jednego nicka i by nie bylo problemu