Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andkatow

Dziewczyna z penisem

Polecane posty

Gość Andkatow

Od dluzszego czasu nurtuje mnie mysl by poznac i pokochac sie z dziewczyna co na penisa. Moze macie takie doswiadczenia a moze znacie taka dziewczyne?

Gość chł, chła, chła
wszystkie mieszkają na obrazkach albo w Brazylii lub Tajlandii. W Polsce nie uświadczysz takiej, TS zmieniając płeć najpierw obcinają fiuta a dopiero potem hodują piersiątka.

Gość myślę że ...
nie istnieje coś takiego jak *Dziewczyna z penisem* shemale tranny itp to są tylko żałosne pedały z tzytzami hodowanymi na żeńskich hormonach dla zwiększenia swoich obrotów w sex biznesie ! :classic_cool:

Gość też szukam kontaktu
ale nie zawsze to są byli faceci

Gość też szukam kontaktu
pozornie nie ma różnicy między facetem z cyckami a kobietą z fiutkiem, ale różnica jest w psychice.

Gość Andkatow
Nie mowie transwestytach ale sa osoby tak stworzone przez nature.

Gość myślę że ...
@* 16:24 Andkatow Nie mowie transwestytach ale sa osoby tak stworzone przez nature.* zgoda są to tzw hermany ale to patologiczne bardzo rzadkie przypadki łatwiej 6 w lotto trafić niż trafić na taki oryginał w polskiej TV był/a podobno coś takiego z płd polski ale bez wiarygodnej opinii lekarzy traktuje to jako tani medialny chwyt reklamowy ! :D

Daj spokój. :O Jeszcze do dziś czuję niesmak, jak wkręcono mnie w ocenę fotełłe, gdzie na końcu okazało się że to facet. :O I już nie chodzi o mnie, ale co takim zachowaniem chcą osiągnąć tacy ludzie? Przecież tak naprawdę nigdy nie będą kobietą.

Gość gość
Gdy byłem na misji wojskowej w pewnym kraju spotkałem faceta (kobietę ) o urodzie i ciele kobiety .ciało miała delikatne jak kobieta kształty kobiece wraz z pięknym biustem , lecz gdy została w stringach moim oczom ukazał się sporych rozmiarów penis .W tej samej sekundzie nabrałem obrzydzenia do niego . Z reguły nie jestem uprzedzony do tego typu ludzi , gdyż naprawdę są to osoby bardzo miłe serdeczne i nie mają żadnych uprzedzeń rasowych tak jak hetero. Lecz w podejściu intymnym niestety mój organizm toleruje tylko kobietę bez żadnych dodatków .

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak dziewczyna z penisem! To zwykły facet z cyckami.