Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mujer_85

Przyszłość takiego związku

Polecane posty

Czy znacie może taki związek lub małżeństwo, ze jedna osoba ma mgr a druga doktorat? Czy taki związek ma szanse przetrwać??

Gość a znacie taki związek
że on jest po zawódce a ona mgr? czy taki związek ma szansę przetrwać?

Gość do Autorki :)
Ja mam mgr, a mój mąż jest prof. dr hab.

Na co dzień dobrze się dogadujecie? Czy ty też w jakiś sposób robisz karierę zawodową, czy por prostu masz już od dawna jedną stała dobrą pracę?

Gość dfhfghhgjhk
faktycznie kretynski temat, przeciez jak ktos zrobil mgr to rownie dobrze moglby zrobic dr, co za problem? a moze mu sie juz nie chcialo gnic na uczelni i uzerac sie z profesorami i zakonczyl swoja kariere na mgr. a bycie dr o niczym nie swiadczy, wiekszosc to debile

Gość cdcfjkhjkhfr
racja, śmiechu warte! Oboje inteligenci i mają się niedogadywać? To właśnie dobrze jak on i ona mają te same poglądy, status, wykształcenie itp. Tak właśnie ludzie powinni się dobierać!

Jezeli ktos robi doktorat z zainteresowania swoja droga zawodowa a nie dla pozbycia sie wlasnych kompleksow to moze kochac i kogos ze srednim wyksztalceniem - nie o to chodzi, oczywiscie prawdopodbientwo ze spotka i zianteresuje sie pania a zkiosku jest mniejsze - bo w innych kregach sie obracaja

Gość fghjhgvhjijhbjijhjik
znam ja pomaturalne z dr prof hab n i jest bdb

@mujer_85 Dziecko, powiedz skąd obawa że taka różnica w wykształceniu to problem? Jak para się nie dogaduje, to zrobią sobie problem z tego że kwiatek stoi w/g jednej osoby 5cm za bardzo w lewo, a w/g drugiej za bardzo w prawo. Różnica wykształcenia to pierdoła. Czy nie uważasz, że dobre serce, uczciwość, porozumienie intelektualne jest ważniejsze?