Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyjurt5432qwdsrgtfhyju76y5r

Miesiączka po porodzie

Polecane posty

Wiem, że temat już po raz setny, ale nigdzie nie znalazłam tego czego szukam. :P Wszędzie piszą, że jak już okres po porodzie przyszedł, tak nie było z nim problemu. :P U mnie jest tak: pierwszy okres dostałam 2,5 msc po porodzie, drugi w 34 dniu cyku i teraz czekam na trzeci, jestem w 35 dniu cyki i nic. Piersi spuchnięte, bolące. Czy to normalne, że te pierwsze miesiączki są nieregularne? Dodam, że nie karmię piersią. Jakoś mnie nie cieszy nieregularny okres. :( Teraz się będę stresowac czy nie jestem w ciąży, raczej to wykluczam, bo się zabezpieczamy, ale to taka podświadoma, wewnętrzna panika, nie wiem czemu, mam tak odkąd mi się połóg skończył. :(

Gość Ja tam miałam
zawsze około 28-29 dni.Nawet po porodzie.Nie wiem jak jest u innych.Ale zabezpieczenie nie daje pewności że w ciążę nie zaszłaś. Jak się nie pojawi to zrób test

Jejku, nie strasz mnie.

up

Gość kasss99887
U mnie identycznie - najpierw 2,5 m-ca, potem 34 dni, potem 35, i teraz czekam. Też panikuję, okropnie! Ale kupiłam chyba 10 testów i gdy bardzo schizuję to robię :D.

up

Dzisiaj też masz 35 dzień? :P Masakra :P

Gość kaftanik niebieski
Autorko lec po test szybko

ja dostalam okres 2 miesiace po porodzie i od tamtej chwili znowu jak w zegarku co 28 dni o podobnej porze dnia:P Ja bym zrobila test na Twoim miejscu.

Gość czarna rzepa12345
Przed ciążą co 28 dni. 8 miesięcy po porodzie dostałam okresu, później za 30 dni, następny i jeszcze następny znowu po 30 dniach, a ostatni w 26 dniu cyklu.

po pierwszym porodzie pierwsze 2 czy 3 okresy miałam w bliżej nie określonych terminach :D:D:D tzn pierwszy jakoś 2 miesiące po porodzie drugi jakieś 35 dni później a 3 jakoś po 30 dniach a od tego 4 okresu przez 3 lata ponad jak w zegareczku 28-29 dni :) po drugim porodzie ci nie powiem bo zrobiłam mega błąd i zaczęłam brać zastrzyki depo provera :/ ostatni brałam w lipcu i od tamtej pory miałam 2 okresy pierwszy trwający prawie 3 tygodnie - delikatne brudzenia od 8.10 a drugi od 10.12 przez jakieś 3 dni lekkie brudzenia i nie wiem jak to będzie dalej bo hormony mi zwariowały po tym zastrzyku i czuję się jak 15-latka :/ pełno pryszczy mi powyskakiwało, hustawki nastroju no masakra normalnie

Dodam jeszcze, ze jestem przeziębiona.

Nie wyrobię tego, tyle stresu przez głupi okres. Mam napięcie przedmiesiączkowe, wzięłam sobie luteinę - zobaczymy.

Jest tu kto?:)

Ja pierwszą @ po 9 miesiacach od porodu, i jak w pysk co 28 dni, dopiero teraz(po kolejnych 9m-cach) mi sie pochrzanilo i skrócił do 24-26, ale to chyba przez to, że poszłam do nowej pracy :) Ja bym zrobiła test, żeby nie schizować

Ja się wzięłam na sposób. Po porodzie kupiłam mikroskop owulacyjny- afrodyta. I kiedy wystąpiły dni płodne nie współżyliśmy