Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upust upust

podrywał was kiedyś LEKARZ?????????????????????----------

Polecane posty

Gość wertyuiopoiuyfghj
tak uwazasz? hmm to jakie masz zdanie o zwykłych szmaciarzach? :) az strach pomysleć..

Gość wedftgyhgfdftgyhgfd
tak sie złożyło że nie ma pań lekarek samodajek , nie ma samodajek pielęgniarek * (praca), a poza tym przewaga meżczyzn , nie ma takiej możliwości :) nie ma , a zresztą jak chce to niech próbuje :) z kimkolwiek i gdziekolwiek :) co taks ei uczepił/a ? :)

Gość takie tam nic
sorki jeśli obraziłam , piszę to bo mam doświadczenia dosyć bliskie mojemu sercu

Gość cesja vał
takie tam nic-- a jak cie podrywal?jak to okazywal?

Gość Nie lekarzowa
przychodzisz do własnego faceta na wizyty?

Gość zraniona przez urologa
tak podrywal mnie, przez 2 lata. zauroczylam sie, poszlismy do lozka i w przeciagu 3 miesiecy po tym zerwalismy kontakt. ja sie zaangazowalam a on...podchodzil do mnie bardzo lekko. ciesze sie ze postanowilam sie od tego odciac ale bol serca mi pozostal do dzis, a na to nie pomoze najlepszy kardiolog. Teraz sama pracuje w szpitalu i mnostwo historii sie slyszy. Kobiety leca na lekarzy a oni czesto to wykorzystuja. Jednak rzadko slyszy sie o romansach lekarzy z pacjentkami, glownie tasuja sie na plaszczyznie lekarz-lekarka, "nie znizaja sie do nizszego poziomu" ..jest tez oczywiscie wielu takich, ktorzy maja normalne rodziny i nie w glowie im romanse;)

Gość wertyuiufghnmjdfg
:)) zraniona? róznie można trafić :) albo dobrze i to zepsuć'' coś trudno uwierzyć w takie relacje, nie ma takiej zasady lekarz -lakarka :) przypadki są różne , tyle ile ludzi tyle samo mozna rzec przypadków. A to ze lekarz wiąże sie z kimś z poza białego'' środkowiska , to co w tym złego? To raczej pozytywny układ , a w czym gorszy, według Ciebie? ćhyba dobrze świadczy o Nim samym choćby to że stoi' na najwyższym podium' w hierarchi , toleruje każdego z szacunkiem w życiu prywatnym jak i zawodowym. Czapki z głow"! Nie wszyscy sa skłonni do bezczelnej nieprzyzwoitej pokazówki 'wywyższania się a prawda jest taka że niektórzy mają sie za niewiedomo kogo :)

Gość wertyuiufghnmjdfg
hmm urolodzy najczęściej robią specjalizację w ginekologii, a Twój zrobił w urologii? :)

Gość ertyhjklkjhgfdsx
zraniona przez urologa'' hmm fajnie byłoby miec lekarza :),ale to nie dla wszystkich.. a nie wykorzystał Cię przypadkiem podczas badania ,ginekolog? jak podchodził '' bardzo lekko ")bo cos mi sie wydaje że masz mary.Twoja wiedza na temat zwiazków lekarzy jest żadna i bardzo podejrzana :) wiec lepiej nie komentuj tylko szukaj następnego na 5 min,

Gość pierwsze miejsce
wizyty priva darmowe? czy płatne w naturze?

Gość sdfghjkl;
nie twoja sprawa pieniedze niech cie nie interesują

Gość heidi heidi
a jaka zależnośc miedzy teściowa a cała rozmową na temat doktorów daruj sobie te twoje chore zberezne filmiki!!!

Gość dzieki zę usunąłes miłymoder
myślisz że ludzie nie zazdroszczą kobietom dajacym tyłek lekarzom?szczególnie kobiety są wredne ,zdarza sie zazdrość wsród mężczyzn

Gość lekarz absolutnie nie powinien
podrywac na wizycie, to nieetyczne, stracilabym szacunek i nie chcialabym go znac niezaleznie od tego, jaki by byl. Owszem, podywal mnie gin, ale zupelnie prywatnie

Gość dzieki zę usunąłes miłymoder
a jest powiedziane że podrywa w pracy? Kazda ma swój osobiste doswiadczenie o ile macie dr :)

Gość 2312312312
czasem lekarze moze i podrywaja, ale nie myslcie że jak wam kaze np. do siebie zadzwonic to od razu was podrywa. Mój dentysta tez jest b. miły, i kaze dzwonic na drugi dzien jak się czuję, ale wiem ze robi tak z kazdym pacjentem. Jest młodym lekarzem i walczy o klienta. Mam tez takiego super miłego lekarza rodzinnego, zawsze uprzejmy, pyta co slychac, ale on tak ma...

Gość lknbhjkmnjk,bhjk
ale niektóre juz poderwane i dziela łoze

Gość dfrtgyhujkjhgfdeswa
to chyba sa mi jednak najblizsze tematy

Gość offerma kok
hoooj z tematami

Gość fgyhujikjhgfh
tu wchodzą ci którzy mają cokolwiek wspólnego z tematem

Gość zdobyć i sie uchlaćć
miałam kiedys relacje z pielęgniarzem ale bardzo pryztsojnym ,ale niestety zginałw wwypadku , ciezko ranny pozniej zmarł

Gość ertyuiolkhvbnm
łoj szkoda chłopaka ale cóz

Gość marzenaka z ktao
lekarze są coool ciekawe jak od nowego roku dopchamy sie do nich

Gość wertysdrftgyhujk
dlaczego nie :)

Gość zgadzam sie z tyyymi
dam ręka że żaden lekarz nie podrywa pacjentek podczas pracy ze względów bezpieczanstwa po prostu i etyki itd Niekiedy pacjentki słyszą to co same chca slyszeć , a nie to że nie o to mu chodziło :) to jest zbyt poważne i nie można tak kogoś z góry pochopnie traktować ponieważ można komus krzywdę zrobić, ludzie potrafia byc okrutni

Gość wertysdrftgyhujk
PRZECIEŻ to już gdziś wyżej zostało napisane że zaden mądry lekarz nie bedzie sie narażał niepotrzebnie na jakąś sikse :P

Gość marzenaka z ktao
chodziło mi o to że traz wchodza nowe przepisy od stycznia i bedzie gorzej

Gość wertyuyedrtyhjk
myslisz że szybciej usiadziesz mu na kolana ?nic ztego moja droga :)

Gość krakowiek oberek
pewnie na to licze i tak wszsycy brzydcy jak noc