Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniam.m.

Corka miala dwa dni 38st. a jutro ma mikołaja w przedszkolu

Polecane posty

Dzisiaj juz goraczka spadla, mala ma zapalenie krtani. Jutro jest w przedszkolu rozdawanie prezentoiw przez Mikołaja , tak nie mogla sie go doczekac i co teraz? czy moge ja puscic tylko na godzine np. na odebranie prezentow? zadzwonic do przedszkola i zapytac co robic? co Wy byscie zrobily?

Gość kaskadaaa
idź z nią tak na chwilkę..

niech ktos jeszcze cos napize bo nie wiem co robic, czy moge dziecko przyprowadzic do przedszkola?

Gość a ja.....
przecież nikt nie zna sytuacji. Po pierwsze: Jest chora? Już nie ma gorączki? Czy wiesz, jaka była przyczyna? Po drugie: jakie są zasady w przedszkolu? U nas absolutnie nie można chorego dziecka przyprowadzać i Panie bardzo tego pilnują.

Gość napisz po polsku bo ani ładu
nie posłałabym dziecka

Gość mfrmth gt,h
O rany, ma jeszcze małą gorączkę czyli infekcja nadal jest. I Ty chcesz ją do dzieci puścić nawet na godzinę żeby dzieci pozarażała ???

Gość mfrmth gt,h
I do tego kaszel... Weź pomyśl trochę. Chciałabyś żeby inne mały przyprowadzały chore dzieci a Twoja się zarażała ??

Gość mfrmth gt,h
inne mamy

Gość a ja.....
w takim razie z mocnym kaszlem nie puściłabym

Gość mfrmth gt,h
Kaszel ma, temp ma. Jest chora więc daj sobie spokój. Za rok też są Mikołajki...

Gość nie ..........
twoje dziecko jest chore i nie powinnas puszczac je do przedszkola. Nie dosc ze twoje dziecko sie zle czuje to jeszcze bedzie zarazac inne dzieci . Zostaw dziecko pod opieka kogos i idz sama odbierze ten prezent - to chyba nie problem?

pomysl sama- gdyby nie to ,ze jutro mikołaj to tez bys ja pusciła?gdyby mikołaja nie było? nie? no to juz masz odp chyba bardziej przezywasz tego mikołaja niz córka

Gość koookoszannnell
mozna powiedziec dziecku,ze mikolaj dowiedzial sie o chorobie i przyniesie dodatkowy prezent pod choinke..nie puszczaj dziecko,jest oslabione i moze byc gorzej,jesli jest goraczka,to dziecko jest chore...

samotnie ja wychowuje wiec nie mam jak pojsc jej po prezent. Trudno, zosatnie w domu :(

nie moze ci przyniesc zaprzyjazniona mama?

Gość mfrmth gt,h
Zostaw ją w domu. Jakoś wytłumaczysz jej, ze Mikołaj ją w innym terminie odwiedzi ;) A prezent odbierzecie po powrocie do przedszkola :)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapalenie krtani moze byc wirusowe wiec jest zarazliwe, zostaw dziecko dla jego dobra żeby nie miała powikłań

Gość miałam tak niedawno
co za niedouki, wizrusowe zapalenie, więc niezaraźliwe???? Buhahahah, a wirusy to skąd się biorą przepraszam? Zarówno bakteryjne jak i wirusowe choroby są zaraźliwe! Moj syn niedawno właśnie zapalenie gardla, mogłam fdać mu antybiotyk i lek na gorączkę i beztrosko zaprowadzić żeby dzieci pozarażał, ale nie poszedł, no trudno, jeszcze niejeden Mikołaj w życiu go spotka;-)

Gość miałam tak niedawno
Wyrażam skruchę! Oczywiście szybko czytałam i nie zrozumiałam treści wypowiedzi powyżej odnośnie wirusów.

Gość Anonim.....
Autorko no zastanow sie chwile. Myslenie nie boli. Dziecko jest chore, kaszle, ma temperature wiec raczej nie czuje sie dobrze. A Tobie najwazniejsze są mikolajki. No ludzie!!! A jak ty masz temperature to twoim marzneiem jest pojscie na jakąs impreze?