Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother Monster

Co trzeba zrobic zeby pracowac w STUDIO TATUAZU ???

Polecane posty

Gość asfasdfg3e24
Jako sprzątaczka z mopem to chyba kursów nie trzeba.

Gość Zdzisiek od kuz
ASP musisz skończyć

A jesli ktos nie ukonczyl ASP,ale mimo to ma troche talentu,to czy moze pracowac? Tzn na poczatku wiadomo...chyba szkolenia czy cos zeby sie udoskonalic? Czy rzeczywiscie potrzebne jest ASP ? Przeciez to zadna filozofia zrobic tatuaz.

Gość asfasdfg3e24
Żadne ASP nie jest potrzebne, trzeba po prostu umieć tatuować a jak się nie umie to a chce się nauczyć to trzeba znać kogoś kto ma np. swój salon i weźmie Cie pod swoje skrzydła.

Gość Zdzisiek od kuz
"mimo to ma troche talentu" trochę se możesz w dupę wsadzić

Gość tell me the fucking truth
zadna filozofia zrobić tatuaz? właśnie o to chodzi, że to jest filozofia, byle komu bym się pod maszynkę nie oddała, trzeba mieć talent i doświadczenie, dużo rysować (w końcu tatuaże nie są tylko z szablonów), trzeba iść na praktykę do kogoś kto zechce Cię szkolić, pierw małe, proste tatuaże, a potem mozna gadać o prawdziwym tatuowaniu

pomagalam kiedys koledze robic szkice,cienie itp ale to tylko na papierze No oczywiste ze na pierwszy raz nie chcialabym komus zrobic tatuazu Chcialabym jakiegos szkolenia czy cos o ile takie cos istnieje Nie wiem od czego zaczac

Gość Nikki Sixx
Zapomnij, z opisu wynika, że talentu nie masz za grosz i co więcej nie szanujesz pracy tatuatorów - cytuję "zrobic tatuaz to żadna filozofia". Z takim podejściem możesz co najwyżej pomagać dzieciom kolorowanki wypełniać.

Gość gość
ja tez mam talent do rysowania, malowania itd. ale do robienia tatuazy sie nie nadaje, sprawdzone, wiec nie tylko talent sie liczy, trzeba miec dobra reke, plastyczna wyobraznie (to tez mam, ale to w dalszym ciagu za malo), pewna reke, pewnosc SIEBIE, cierpliwosc, praca praca i jeszcze raz praca. Na razie moje tatuowanie to robienie szkicow na zamowienie klienta ;) i tak zostanie zapewne :P