Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother Monster

Do niebieskich oczow zaden makijaz nie pasuje ;/

Polecane posty

Jak sa ladne makijaze,to wlascicielki maja brazowe oczy i to wyglada super. Natomiast nie widzialam jeszxcze dziewczyny z niebieskimi oczami ktora powalilaby makijazem ;/ Nie wiem czy nie kupic szkiel kontaktowych brazowych

Gość chyba w snach
nie potrafisz dobrac kolorow i tyle

Popatrz lepiej na aktorki,slawne gwiazdy. Wszystkie maja brazowe oczy! Chyba ze ja jestem jakas slepa Jak ktos ma to niech da przyklad w postaci zdjecia jak mozna pomalowac niebieskie oczy zeby byc sexy

Gość pasuje psuje
szminka i tusz :)

Mother Monster Jak sa ladne makijaze,to wlascicielki maja brazowe oczy i to wyglada super. Natomiast nie widzialam jeszxcze dziewczyny z niebieskimi oczami ktora powalilaby makijazem ;/ Nie wiem czy nie kupic szkiel kontaktowych brazowych Jest bardzo dużo świetnych makijaży do niebieskich oczu. Zobacz blond modelki. Róż, biały, błękit i odrobina zieleni lub lila pasują. Najlepiej na powiece mieszać barwy i robić odcienie przechodzące w inny kolor. Możesz też używać tradycyjnie czarny kolor. Tu wstawiam obrazek poglądowy. Może to nie sa idealnie niebieskie oczy i makijaż nie jest jakiś powalający, ale oddaje regułę. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_g2w3mZ9wde_8inR5vZ__jRNedeBhZ_Eb5PVV7D-8DGvzjQAxQ_Q0DclS

Gość pasuje psuje
to tylko prowokacja a wy się dajecie łapać :O

Niestety probowalam niebieski cien,rozowy,fiolet....ale to kompletna porazka Czarny to juz wogole masakra Maluje sie eyelinerem i tuszem,ale chcialabym zaszalec z cieniami Jednak kazda moja proba konczy sie klapa Doszlam do wniosku ze kolor moich oczow do niczego nie pasuje ;/

Gość tak zadecydowało PO
do brązowych zas pasuje najlepiej gówno

tu nie ma czego nauczyc,bo sami przyznajcie widzieliscie kiedys dziewczyne z niebieskimi oczami i powalajacym makijazem oczu? bo ja jakos nie

do niebieskich oczu - niebieski ale bardzo elektryzujący, bardzo głęboka zieleń, właściwie wpadająca w morski, mocny czarny makijaż albo wszelkie brązy, zgaszone złoto http://1.bp.blogspot.com/-lU-zUCrShIE/TtjttbigdVI/AAAAAAAAKuE/VBHxCYLWBRM/s1600/dark-blue-eyes-makeup.jpg http://us.123rf.com/400wm/400/400/sergeyp/sergeyp1007/sergeyp100700239/7358965-close-up-portrait-of-beautiful-brunette-with-blue-eye-shadow-make-up-and-manicure.jpg http://www.eyeshadowlipstick.com/wp-content/uploads/2010/05/metallic-gold-black-eyeshadow.jpg te kolory przepięknie wyglądają na niebieskich oczach :) unikaj fioletów i róży, wbrew pozorom przy niebieskich oczach wyglądają tragicznie ...

Gość fgbdgbd
makijaz dobiera sie nie tylko do koloru oczu ale tez do cery,oprawy oczu i wlosow. no ale to trzeba miec troche pojecia, a nie pierdolic, ze oczy niebieskie sa beee, gdy nie potrafi sie ktos umalowac:o

te oczka fajne,ale nie do chodzenia na codzien tylko raczej na jakas impreze Ja mam blond wlosy,jasna szara cere i niebieskie oczy ;/ czasami robia mi sie cienie pod oczami ze zmeczenia co radzicie?

Do niebieskich oczu pięknie pasuje złoto, kolory miedzi, fiolety, brązy. Najmniej korzystny kolor cieni do takich oczu to niebieski i zielony.