Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkaaaaa

Facet spod znaku Ryb

Polecane posty

Gość olenkaaaaa

Poprosze o charakterystyke facetow spod znaku Ryb. Wiec jakie sa te wasze rybki?

Gość HMS..DCC...Petard
Ty durna ci‏po

Wrażliwy, empatyczny (rzadkość u mężczyzn), męski, lubi porządek (może trochę przesadnie), pracowity.

Gość bhjma
chamy, łajdaki, zdrajcy. to jeszcze zależy jaki ty masz znak

Gość olenkaaaaa
Z tym balaganiarzem to sie zgodze, bo moj tez jest :P Ale ogolnie chcialam spradzic czy inni faceci Ryby tez maja taki charakter jak moja Rybka :D Moj jest wrazliwy,kochajacy,troche leniwy i czasem balagani.Jest bardzo opiekunczy,ale ma jedna wade.Klamie.Nie,nie chodzi mi tu o klamstwa typu zdrada czy cos,ale o takie drobne klamstewka, np. pytam sie czy cos zjadla,a on mowi,ze owszem jadl. A potem sie dowiaduje,ze jednak nic nie jadl caly dzien. Wasi facici tez tak maja?

Gość edwdasdasasa
maiłam dwóch: - ciepłe kluchy mało stanowczy, taki "mięczak"ale dobre serce, wszyscy go lubili, wesoły, poczucie humoru, miał swój urok, nie miał głowy do interesów - drugi nerwus , porywczy, dobre serce, ogólnie lubiany, dusza towarzystwa , tolerancyjny, skłonność do nałogów, bez smykałki do zarabiania kasy, trochę nieudacznik,zawsze pracował za jakieś psie grosze -Rby to romantycy, kolezanki mąż zakochał się w innej, ożenił się drugi raz, potem zwolnił się z pracy bo mu nie odpowiadała zarabiał tylko na "chałturach" a tamta musiał harować jak wół w knajpie żeby ich i dziecko utrzymac

jesli chodzi o cyganstwa to sa przede wszystkim nieudolni :) kiepsko im to wychodzi i zawsze sie podloza :) a potem mowia ze tak wcale nie mowili :)