Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnobiala

Proszę o pomoc - chodzi o faceta

Polecane posty

Gość ciemnobiala

Mam problem, a raczej nie wiem co myśleć. 2 lata temu wstąpiłam do nowej szkoły, rok temu zaczął pisać do mnie chłopak - Paweł. Jestem w 3 klasie technikum, on chodzi do technikum, które z moją szkoła jest połączone. Ale do rzeczy. Na początku nie bardzo mi się podobał, olewałam go trochę, był mi obojętny, ale z nim pisałam bo fajnie mi się z nim gadało. Zawsze mi pisał jak mnie gdzieś widział, że pięknie wyglądam, słodził.. Przez rok czasu przewinęło się u mnie 2 chłopaków, którzy okazali się oczywiście porażką. Z ostatnim chłopakiem Oskarem byłam, kiedy zrozumiałam, że jednak zależy mi na Pawle, zerwałam z Oskarem i chciałam Pawłowi to powiedzieć i z nim być, ale ironia losu.. On już miał inną dziewczynę i jest z nią nadal (2 miesiące). Przez okres kiedy byłam z Oskarem (jakieś 1,5 miesiąca) w ogóle nie pisałam do Pawła, totalna olewka z mojej strony :( niedawno powiedziałam o tej całej sytuacji Pawłowi, on był kompletnie zaskoczony, mówił że jemu przykro było kiedy mu robiłam nadzieje, a później olewałam ehhh... Wtedy sama nie wiedziałam czego chciałam :( od tego czasu Paweł pisze do mnie, pyta co u mnie, wysyła mi całusy, martwi się o mnie.. Ale cały czas jest w związku z inną ;/ ile ja bym dała żeby cofnąć czas :( ciągle o nim myślę, śni mi się, czekam na sms-a od niego :( co myślicie, że zależy mu na mnie?

Gość no pewnie, ze zalezy.
przeciez 2-miesieczna znajomosc jego z kims to nic powaznego,glebokiego. jeszcze bedziecie razem.

Gość ciemnobiala
Dzięki za pocieszenie :(

Gość no pewnie, ze zalezy.
widac,ze macie sie ku sobie. takto bys go wogole nie interesowala ani nic,nie pisałby wogóle dociebie. powodzenia, jestem starsza i wiem co nieco o milosci;)

Gość on-34
ja też jestem starszy i powiem ci o co chodzi. Co 2 dziury to nie jedna. Facet lubi urozmaicenie.

Gość noo wieszzz
mam nadziej z nie chodzi o mnie i o tego pawła o którym ja mysl bo sie kurwa predzej powiesze niz z nim bede, zycze mu wszystkigo dobrego z daleka ode mnie, on to wie ja to wiem i tyle w temacie

Gość noo wieszzz
"ja też jestem starszy i powiem ci o co chodzi. Co 2 dziury to nie jedna." powaznie?

Gość noo wieszzz
"ja też jestem starszy i powiem ci o co chodzi. Co 2 dziury to nie jedna." to chyba duzo tych dziur zaliczyłes juz skoro masz takie podejscie

Gość ciemnobiala
noo wieszzz Nie, na pewno nie o tego Pawła :)