Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tylko to wiedziec

wybaczyc ?

Polecane posty

jestem z chlopakiem 1,5 roku, wyczailam,ze oprocz mnie spotyka sie z inna. Od razu z nim zerwalam a on padl na kolana i mowi,ze tamta kocha a za mna szaleje, ze to ja jestem ta jedyna - wierzyc w taka milosc? nie mam ochoty wybaczyc .... co robic ? :o

tamtą kocha a za tobą szaleje? Jeżeli by za tobą szalał to by po za tobą świata nie widział.

Gość zaraz zaraz kobieto
tamtą kocha, a ty chcesz wybaczać? I co za rok pokocha inną, potem jeszcze inną...

"I co za rok pokocha inną, potem jeszcze inną..." no wlasnie tego sie boje :o ale wybaczyc juz raczej nie chce,zranil mnie zbyt mocno, jak mogl mi powiedziec,ze kocha inna ? i co z tego,ze mowi,ze szaleje jak i tak nie jestem w jego sercu ta jedyna....z tamta skonczyl,niby by mi pokazac, jak bardzo mnie kocha i ze jestem jego wielka miloscia, ale nie dociera do niego,ze ta milosc o ktorej tyle mowi,juz mi nie smakuje ...... choc bardzo zaluje :(

co robic?;-)))))))))) uciekac jak najdalej;-))) wybaczyc to mozna jak ktos cie kawa obleje;-)))

wiem ROR,ze ucieczka to najlepsza forma jaka moge teraz przyjac i tak tez postapie choc gdy sie kogos kocha to ciezko tak postapic, zranil mnie bardzo... za nic mam teraz jego lzy za nic mam jego przepraszanie za nic mam jego kleczenie i blaganie mam rozwalone serce, oczy spuchniete od lez i zlamane serce :o

fakt - pewnie masz - ale to ci minie - choc dzis tak tego nie widzisz !!! pomysl o sobie za pol roku, za trzy lata - widzisz to juz , ze jest lepiej?

jak moze mi mowic, ze mnie kocha jednoczesnie kochajac inna = slyszeliscie kiedys wieksza bzdure ? nie moge tego pojac 😭 skoro za mna szaleje, to po co byla mu inna?

dzieki za wypowiedzi. Uciekam od niego - macie racje. Bez niego czuje sie bezpieczniej, bo juz mnie nie zdradzi :o dobranoc

Gość noo wieszzzaz
berek

Gość noo wieszzzaz
mówiłam wam o moim byłym który z zajebistgo faceta awansował na robaka w moich snach

Gość prawdzie nie zaprzeczysz
skoro spotyka się z inną, to znaczy że szuka, i gdy tylko pozna lepszą, rzuci Cię bez skrupułów lub poczeka aż Ty to zrobisz a on nie kiwnie wtedy palcem. Im dłużej trwa taki zwiazek, tym gorzej dla Ciebie :(

Gość noo wieszzzaz
oO naprawde? to ciesze sie ze moj sie rozpad w ciagu jednego dnia