Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugotowani......

ugotowani......

Polecane posty

Gość ugotowani......

zauwazyliście, ze w każdym odcinku ugotowanych jest osoba krytykująca innych niemiłościernie, a sama średniowypadająca... dziś ta brunetka w okularach - cieszę się, ze nie wygrała

Gość ugotowani......
ejjj nooo ... nikt nie ogląda tego?

Gość buhahahahahha
oglądam, oglądam, wkurwiają mnie tacy ludzie na maksa

oj nie zgodzę się nie w każdym... obejrzałam wszystkie, bo troszkę mnie program wciągnął, dużo całkiem nie dawno, bo oglądałam w sieci, obie serie, niektóre odcinki całkiem fajne, zdarzają się ludzie na wysokim poziomie, dzisiejszego jeszcze nie widziałam, ale zaraz wrzucę, to ostatni odcinek w tej serii, mają być same panie, pierwsza seria także została zakończona w ten sposób

Gość ja dzis zapomnialam
ogladam od czasu do czasu i tez mnie wqrwiaja niemilosiernie osoby za te bezsensowne krytykanctwo. i to jest takie glupie, bo jak slysze, ze jakas tam osoba oczekuje czegos: specjalnego; zaskakujacego itp to mnie sie smiac chce, przeciez przychodzi do domu kogos kto na codzien siedzi w papierach, albo jest nauczycielem, albo hydraulikiem! jak chce interesujacych, zaskakujacych rzeczy wybornie smakujacych to niech na boga idzie do restauracji i to najlepiej gordona ramseya :O wiadomo, ze jest to program o 'kucharzach' z zamilowania i tak to powinno byc odbierane ale tacy idioci krytykacni zawsze musza umniejszac dokonania innych przez takie wlasnie kretynskie oczekiwania :O

uwielbiam ten program :) jak to, to ostatni odcinek z serii? ;( ja nie lubie jak ktos chwali a potem czepia sie za jakas drobna rzecz i daje marne punkty. sama bym sie zglosila do tego programu:D

Gość ugotowani......
poza tym zauważyłam, że ludzie totalnie nie potrafią być obiektywni - znaczy nie mówię o wszytskich, ale jeśli nie lubie krewetek pod żadną postacią to niewiadomo co by gospodarz zrobił nie będa mi smakować, ale wtedy oceniłabym tak jakbym była zadowolona z tego dania... ponadto ta dzisiejsza panna była wegetarianką ? a ryba to nie mięso?

Gość ja dzis zapomnialam
ja czasami ogladam ten program na BBC ktoryms tam i anglicy sa chojniejsi w rozdawaniu punktow choc takie snoby krytykanckie tez sie czesto gesto zdarzaja ;) u nas z jakim znastwem ktos laskawie przydzieli 4 punkty a w uk bardzo zadko zdarza sie by ktos dal mniej niz 7

no ostatni niestety...ale liczę na trzecią serię...tylko, że pewnie poczekamy na nią znowu z rok :(

Gość migamass
a mnie w tym programie wnerwia to, ze zawsze dobierani sa ludzie sukcesu - z wlasnymi firmami, dyrektorzy, kierownicy, z wypasionymi domami, czy tam mieszkaniami, bogaci, a nie zwykli, przecietni Kowalscy