Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroli

Prezent dla chłopaka

Polecane posty

Gość keroli

Myślicie, że golarka elektryczna to fajny pomysł? Może by się wypowiedział jakiś facet, czy by chciał coś takiego. Myślę jeszcze nad jakąś książką, bo lubi science fiction

Gość keroli
no właśnie myślałam prędzej o książce niż o filmie, bo film może sobie ściągnąć

Gość keroli
nikt się więcej nie wypowie?

Gość Ekspert_Philips
Witam, Golarka elektryczna jest o tyle dobrym prezentem, że praktycznym, a wielu mężczyzn bardzo lubi dostawać tego typu rzeczy. Jeśli chcesz, mógłbym polecić Ci jakiś konkretny model. Możesz skontaktować się ze mną, pisząc na ekspert@philips.com. Podaj też proszę jaki rodzaj zarostu i wrażliwość skóry ma Twój chłopak (bo od tego powinien być uzależniony wybór golarki elektrycznej) oraz jakim dysponujesz budżetem. Pozdrawiam, Ekspert Philips _____________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość ja do experta
poproszę o poradę w sprawie zakupu depilatora dobrej jakości w rozsądnej cenie

Gość Ekspert Philips
Witaj, nie wiem niestety, co masz na myśli pisząc „rozsądna cena, ale pozwolę sobie zaproponować Ci model z serii Satinelle Soft o nazwie HP6512, który z pewnością jest dobrej jakości, a jego cena nie jest wygórowana. Napiszę Ci kilka słów o jego cechach: - zamiast w standardowe pęsety, wyposażony jest w metalowe, hipoalergiczne dyski, które skutecznie chwytają cieńsze i krótsze włoski - w zestawie znajdziesz także głowicę golącą oraz nasadkę do wrażliwych okolic, na przykład pach czy bikini - posiada nasadkę masującą i unoszącą włoski - dodatkowo dołączona jest rękawica lodowa, którą zminimalizujesz nieprzyjemne uczucie mogące towarzyszyć depilacji oraz rękawicę peelingującą. Mam nadzieję, że zaciekawi Cię opisane przeze mnie urządzenie. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pisz na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. Pozdrawiam, Ekspert Philips _________________________ Z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku, pragniemy złożyć Wam życzenia pomyślności, zdrowia i spełnienia marzeń. Oby przyszły rok był lepszy od obecnego!