Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka Mii

Glupia moda na inzynierow - osob bez wlasnego zdania

Polecane posty

Gość Maleńka Mii

Ucza sie tylko bezmyslnie rozwiazywac zadania. Zero w tym inwencji tworczej, tylko uczenie sie wzorow na pamiec i ich wykorzystwanie. Inzynier to nie jest wyksztalcenie, to powinno sie nazywac kucie wzorow. Po prawdziwych studiach czlowiek potrafi rozwiazywac realne problemy, jest kreatywny, a nie jest maszyna do rozwiazywania zadan, ktore i tak nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia.

Gość marianna pe*
mam inne zdanie i inne doświadczenia

Gość proszę niech ktos
kuja wzory na pamiec to osoby które z matmy są nogami, osoby inteligentne rozwiążą zadanie bez wzoru :-P

Gość marianna pe*
to powiedz mi dlaczego inżynier np po robotyce, mat. dyskretnej ma prace od ręki i wysokie zarobki?

Gość zimovit
prawdziwy inżynier wykonuje obliczenia na suwaku logarytmicznym i nie każdego na to stać, nie wszyscy wiedzą co to jest :)

Gość lopae
autorce cos sie popierrdoliło. to lekarze humaniści napierrdalają formułki na pamięć. a inżynierowie myslą logicznie. nie mówie tu o pseudoinżynierach typu inżynier zarządzania :O inżynier jakości:O inżynieria biomedyczna :O o inżynierii finansowej nie wspomnę :O🖐️

Gość Maleńka Mii
Nic nie rozumiecie. O wiele latwiej jest skonczyc studia techniczne, bo tam jest zero kreatywnosci, tylko nauka jak rozwiazac zadanie. Normalne studia wymagaja od studenta znacznie wiecej - wiazanie niektorych faktow, logiczne myslenie. Tego nauczyly mnie moje studia i dlatego wlasnie prawo cieszy sie takim autorytetem

Gość shanizzee
hahaha no to dojebała. to własnie prawnicy są największymi kujonami na pamięć na spółkę z lekarzami :D

Gość marianna pe*
a prawo to humaniści...więc co maja wspólnego z logicznym myśleniem wkuwają paragrafy

Gość Van Zann
jak masz laska ochotę skończyć studia na politechnice to zapraszam. skończy sie pływactwo i pieprzenie bzdur. te studia są dla ludzi myslących

Gość marianna pe*
mi , ty słownik ortograficzny sobie kup

Gość amigo almagro veic
jestem inzynierem srodowiska i wkasnie kuje wzory na ochrone powietrza

to żeś koleżanko dojebała :D nie masz zielonego pojęcia o studiach technicznych :D studiuję informatykę i jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym wykuła same wzory i dzięki temu cośzrobiłam, nawet jeśli z matmy wykujesz wzory to przy pierwszej napotkanej trudności, jakiejś zmianie sobie nie poradzisz, a dlaczego? bo nie bedziesz logicznie myslec :D

Gość proszę niech ktos
żałosna jesteś, na prwie tylko się zakuwa i nic więcej, moja ciotka wyleciała z prawa, bo nie zdala statystyki...

Ja i narzeczony po studiach technicznych, mgr inż. , bardzo dobra praca i jeszcze lepsze zarobki. A tekst że inżynier, to osoba bez własnego zdania nie wiem jak się ma do nauki na studiach :D

Gość everythingalone
jestem inż budownictwa. zapraszam - może skończysz te studia. w tej dziedzinie nie ma dwóch takich samych przypadków...

Gość Maleńka Mii
Moj byly chlopak studiowal budownictwo i mial wiecej czasu wolnego niz ja. Jego studia polegaly na robieniu jakis ryzunkow, ktore nazywal wielce projektami i liczeniu. Niby narzekal na mechanike, ale jakos zaliczyl, wiec nie sa to ciezkie studia

Gość everythingalone
hahahahaha :D

No to chyba rzeczywiście autorka nie ma zielonego pojęcia o studiach inżynierskich. Też zapraszam na swoje. Zrobisz może chociaż jeden projekt, to pogadam z tobą o kreatywności

Gość shanizzee
no widzisz... miał więcej czasu, a ty musiałas ryć na pamięć :D 🖐️

Gość amigo almagro veic
mechanika wytrzymalosci zwana wydymałą tez to mam to jest naprawde nie latwy przedmiot

Jeśli budownictwo to nie są ciężkie studia to ja mogę być zakonnicą :D Na Politechnice Warszawskiej to bardzo ciężki kierunek, całe mnóstwo rysunków, projektów na zaliczenie itp., matematyka i fizyka na wysokim poziomie. Może twój chłopak był wybitnie zdolny albo zdawał na marne 3.

Gość marianna pe*
a ty jakaś tempota jesteś? że tyle się uczysz?

Gość nocowanie u dziadków
oj, mechanika budowli to była jazda :)