Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krysztofson

Zgryz otwarty

Polecane posty

ja mam, mialam nosisc aparat kiedys ale zrezygnowalam mam wysuniete zeby z przodu i z boku widac roznice miedzy dolna a gorna szczeka ale nie bardzo mi to przeszkadza, tymbardziej ze zeby i tak mam proste i chyba nikt jeszcze nie zauwazyl mojej wady

Gość lilablue
nie mam pojecia o cenach ale masz tam adres i nr telefony do tego pana dr swietna metoda,nie wiadomo czy mozna ją u Ciebie zastosowac ale w rok swietny efekt miniimplanty z tego co wiem nie sa kosztowne tak jak zwykle implanty,bo tam zostaly wykorzystane,i aparaty stale,wiec to mniej inwazyjne niz chirurgia szczekowa

Gość lilablue
uciekam spac,pa🖐️

Gość lilablue
no chyba zart:P a operacja w obrębie zuchwy?myslisz ze to pikus,przewaznie metalowe rusztowanie,bo musi byc staw zafiksowany i zuchwa,ani jesc ani pic prawie,pokarmy plynne,druty ranią i ból na maksa ja nawet tego wyobrazic sobie nie moge a tu przykleją zamki na kazdy ząb i wsadza łuk, i tyle,zero stresu i bólu..no chociaz jak zaczynaja sie ząbki....przemieszczac milo nie jest

Gość lilablue
ale sa takie zakladane od wewnatrz na zęby tez,niewidoczne ja juz zmykam stąd pa

Gość lilablue*
prosze,ten kontakt dr Maciej Jagileski www.ortognatyka.pl powodzenia 🖐️

Gość lilablue*
dr Jagielak :)

Gość lilablue*
w kierunku na Janki od centrum WWY,tak mi sie wydaje nie jestem z Wwy

Gość lilablue*
gosc ma wielkie powaznie w swiecie lekarskim,i jest fachowcem w tym co robi,znanym i cenionym w Europie

No cóz, będę musiał tam jakoś trafić chociaż nie mam pojęcia jak. Kurwa , że też nie skończyłem tego prawka... Chociaż troche przeraża mnie wizja tego całego leczenia.

Gość lilablue*
najpierw zadzwon,pogadaj umow sie,moze kazda przeslac zdjecia rtg panoramiczne

Gość lilablue*
wrzuc w google map swoja miejscowosc i Raszyn,i sie wszystko wyswietli:P albo dojedziesz jakos do WWY a potem jet pelno komunikacji roznorakiej

Niektórzy mają w życiu przesrane od początku... A tak wiele osób, jest zdrowych, nie docenia tego i przejmuje się głupotami.

Gość lilablue*
no wiesz,z wada zgryzu da sie zyc taka prawda gorzej jak inni walcza o zycie chocby kazdy ma swojego mola..co go gryzie:P

Gość lilablue*
moze z jakims kolega sie umow,za zwrot kasy za paliwo i bedzie praktyczniej ale zdecydowanie ustal wizyte wczesniej

Mam sporo znajomych, ale żadnemu nie ufam na tyle, żeby rozmawiać o mojej wadzie zgryzu, łudzę się że tego nie widzą. Wiem , że wiele osób ma gorzej, ale z drugiej strony,większość ludzi jest zdrowa, zazwyczaj.

Gość lilablue*
ta wada nie jest az tak widoczna,spokojnie,nie deformuje twarzy nie przejmuj sie tak, serio

Gość lilablue*
oj...alez przesadzasz!wada zgryzu mialaby wplyw na to czy dziewczyna chciałąby byc z Toba?no zartujesz to co z ludzmi naprawde niepełnosprawnymi,z roznymi schorzeniami nawet smiertelnymi oni tez nie powinni dawac sobie szansy na milosc? dziwne masz nastawienie

Wiesz.. bo ja w ogóle jestem dziwny:D, jak to określił mój kolega "inny". Trochę ,mnie w sumie pocieszyłaś, ale mam nature pesmistyczną niestety. Jeżeli chodzi o dziewczyny, to nie chodzi tylko moją wadę zgryzu, ma przykre doświadczenia raczej z dziewczynami i teraz żadnej nie szukam. Niektórzy muszą być sami...

to co z ludzmi naprawde niepełnosprawnymi,z roznymi schorzeniami nawet smiertelnymi oni tez nie powinni dawac sobie szansy na milosc? Mogą sobie robić nadzieję, ale w zdecydowanej większości, tylko wystawią się na cierpienie i samotność. Chociaż mój znajomy na wózku, ma żonę i dzieci. A żona jest ładna...Inna sprawa że ma trochę kasy.

Gość lilablue*
kasa nie zalatwia wszystkiego potrzeben jest uczucie,no chyba ze tą milosc do kasy mozna zaliczyc:P nie wiem,nie mam takich znajomych wazniejsze sa cechy charakteru,tzw cechy na zycie.. no ale ja juz jestem dosc dojrzala,wiec tak to widzę trzymaj sie cieplo,kolorowych pa🖐️