Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina 1390

Przestrzegam przed mieszkaniem z Pakistanczykami!!!

Polecane posty

Gość paulina 1390

Witam. Chcialam przestrzec innych Polakow, zeby absolutnie nie wynajmowali sobie zadnych pokoi, gdzie mieszka jakis Pakol. Co to za narod!!! No wiec tak, szukalam na szybko pokoju do wynajecia, blisko miejsca mojej pracy. Znalazlam w ogloszeniu duzy pokoj do wynajecia, cena ok, wraz z rachunkami. Wlasciciel mieszkania napisal, ze w domu mieszka chlopak z Indii, z Polski i Brytyjczyk. Mieszkalam kiedys z malzenstwem z Indii i byli w porzadku, czysci kulturalni ludzie. Ona sprzatala jeszcze wiecej niz ja :) Wiec wzielam pokoj. Na miejscu okazalo sie, ze ten chlopak jest z Pakistanu. Jest jeszcze student z Polski i Angol, dziwak, ktory cale dnie siedzi zamkniety w swoim pokoju. Oczywiscie kuchnia, living room i lazienka jest wspolna, co jest wiadome. Juz po kilku dniach, gdy siedzialam w salonie, ogladalam telewizje i jadlam kolacje, ten Pakol zszedl na dol, bez pytania sie mnie, wzial pilot i zmienil kanal. A po chwili oswiadczyl mi, ze za chwile przyjdzie jego kolega ( pakistanczyk), ktory pochodzi z bardzo tradycyjnej rodziny, gdzie obecnosc dziewczyny moze go sploszyc, wiec czy moglabym pojsc do swojego pokoju!. Wiecie co, szczeka mi opadla. Salon jest wspolny, ja tak samo place czynsz za to gowno jak i on. Powiedzialam mu, ze mnie to nie interesuje i jesli ktos do niego przychodzi, to niech zaprosi go do swojego pokoju. Ale on sie uparl i ja z tym swoim talerzem musialam isc do pokoju. Druga sprawa, brudas straszny. I nie chodzi o to, ze sie nie myje, bo myje sie codziennie z tego co zauwazylam. Ale chodzi o sprzatanie. Ja wynosilam smieci przez ostatnie kilka tygodni. Mimo, ze w domu jest trzech facetow, to ja jedna dziewczyna wynosze smieci, a lekkie to to nie jest. Nikt mi nawet nie pomogl, ten Polak tez nie. Teraz postanowilam nie wynosic smieci i tak ten pelen kosz gnije w kuchni, az wszystko sie z niego wysypuje. Pakol to widzial i nie pokwapil sie wyniesc. Rownie dobrze mozna by bylo nasrac w tej kuchni, a jemu to nie bedzie przeszkadzac. Poza tym strasznie sie rzadzi w tym domu, mimo iz to nie jest jego dom. Przelacza mi telewizor bez pytania, podbiera mi rzeczy, takie jak olej, pomidory, chleb... A wystarczy sie po prostu zapytac czy moze wziac. Przeciez chlebem bym sie podzielila. Takze, jak macie juz dzielic mieszkanie z kims, to unikajcie Pakistanczykow. Oni maja swoj wlasny, pojebany swiat.

Gość fiku miku siku
Hehe trochę śmieszna jesteś. Po pierwsze to jak Paki traktują kobiety to wie każdy i zamiast z nim walczyć ignoruj go. Po drugie: nie powiesz nic o reszcie twoich smierdzacych lokatorów? Ten polak i brytol tez nie lepsi. Wydaje im się ze kobieta powinna za nich sprzątać?

Gość ADSSADAD
jak mozna w ogole z obcymi ludzmi mieszkac coz czasem zycie nie zostawia ci wyboru..widac nie bylo ci jeszcze tak zle....ciesz sie ttym i obys nigdy nie musiala dzielic losu autorki

Gość fiku miku siku
Wykradanie zarcia to normalka. Nie chce wcale bronić pakola ale jakie masz dowody ze to on? Mi zawsze faceci robole podkradali żarcie. Mogę się założyć ze jak zostawisz szynkę w lodówce to tez zniknie i wtedy będziesz miała dowód ze to nie ten paki :)

Gość wypoczynek T
Wyprowadz sie -im szybciej tym lepiej Lepiej mieszkać z właścicielem choć to tez różnie bywa A naj naj lepiej samemu !

Gość paulina 1390
Tez bym chciala sobie wynajac mieszkanie sama dla siebie, ale mnie jeszcze na to nie stac. Jestem sama i ze swojej pensji nie dalabym rady oplacic czynszu za cala chate, wraz z rachunkami i council taxem. Wiec na razie wynajmuje pokoj. Wiem, ze to ten Pakol mi podkrada jedzenie i olej, bo Angol w ogole nie wychodzi ze swojego pokoju, a jak juz wyjdzie, to np. o 3 rano schodzi na dol i odgrzewa sobie mrozona pizze w piekarniku albo w mikrofali zupki chinskie z asdy za 40 pensow. To jest jego jedzenie. Straszny dziwak, bardzo krepuje sie w mojej obecnosci, chyba jeszcze nigdy dziewczyny nie mial, tak mi sie wydaje. Siedzi sam w tym swoim pokoju, nawet nie wiem gdzie pracuje, czym sie zajmuje. Polak studiuje tutak w UK. Ma dziewczyne Angielke i praktycznie caly czas spedza u niej w domu. Bardzo rzadko go widuje, a jak juz jest to tez siedzi tylko w swoim pokoju. I tez nic nie je. Tak jak pisalam, siedzi u swojej dziewczyny, wiec pewniej u niej je. Jedynymi osobami, ktore gotuja i jedza codziennie normalne rzeczy sa ja i ten Pakol. Wiec wiem na bank, ze to on mi podbiera np. olej, bo Angol i ten Polak w ogole oleju nie potrzebuja. Ja sama tego domu sprzatac nie bede i nie zamierzam za kazdym razem dzwigac ciezkiego wora ze smieciami. Zlozylam juz wlascicielowi wymowienie, ale musze to zrobic miesiac przed, inaczej mi depozytu nie odda. Za miesiac sie wyprowadzam, mam nadzieje ze zamieszkam z jakimis normalnymi i czystymi ludzmi. Ten Pakol codziennie po pracy siedzi w swoim pokoju i oglada swoje pakistanskie filmy, a ma je tak glosno, na cala pare ze ja wszystko slysze u siebie,mimo ze moj pokoj jest na dole a jego na gorze. Ilez mozna sluchac tego jego umpa umpa? Ech, przynajmniej w pracy sobie odpoczywam,bo do tego domu to mi sie wracac nie chce. Obecnie szukam sobie czegos nowego do wynajecia.

ze co on wychodzi o 3 sobie zarcie robic? a do asdy to lazi tez w nocy kurwa haha opisz ich wizualnie. polak kozak jak ma angielke! mam nadzieje ze fajna a nie jakiegos walenia, bo takiego to i ja moglem sobie wyrwac. ;) a paki nic nie chce od ciebie? :)

Gość Ju ju he
Jak ci właściciel odda depozyt to powiedz mu ze przez tego śmierdziucha i zlodziejaszka

Gość paulina 1390
Anglik chodzi na zakupy do asdy tak raz na tydzien, kupuje wtedy wiecej na zapas. I kupuje wszystko to asda smart price, czyli najtansze zarlo. i tez zawsze wychodzi np. o 2 w nocy do asdy,przychodzi, rozpakowuje jedzenie,trzaska drzwiami. i przez to mnie budzi,bo moj pokoj jest na dole a ich trzech na gorze. No tak z rozmowy to jest kulturalny,ale po prostu dziwny.No dziwny facet,takiego jeszcze nie spotkalam.W mojej obecnosci sie krepuje,zaczyna sie jakac,przeciera rece ze zdenerwowania.Dlatego go unikam,bo kto to wie jaki to psychol.W dodatku jest rudy...matko boska! Polak mieszka tutaj razem z cala swoja rodzina w UK od kilku lat. Jego rodzice po prostu opuscili Polske i tutaj jest ich dom. Tylko ze oni mieszkaja w innym miescie a on przyjechal do tego miasta na studia,bo tu mamy dobry uniwersytet.Jego dziewczyna jest bardzo ladna,laska super,wysoka,zgrabna,ladnie ubrana i bardzo mila.Przychodzi tez czasem do niego,ale rzadko, wiekszosc czasu on siedzi u niej. Pakol do mnie nie startuje, no jeszcze czego! Mowil mi, ze jest zareczony w Pakistanie.Pokazywal mi jej zdjecia.Brzydka ta jego jaak noc,a nos ma jak klamka od zachrystii. Takiej brzydkiej dziewczyny juz dawno nie widzialam. He,ale mi sie trafila chata,mowie wam, tutaj w tym domu to sa przeboje takie,ze hej! A wczoraj ten Pakistanczyk mi powiedzial,ze jak bede gotowac jakiegos kurczaka czy cos,to mam kupowac mieso halal, bo on jest muzulmaninem i nie chce trzymac swojego miesa halal w lodowce razem z moim normalnym miesem. Dobre co?

a to gosc spoko. fajnie ze ma angielke i to ladna ;) a pakistanki takie sa. nie ma nic gorszego niz wielki nos u kobiety, a one to maja czesto. pewnie kuzynka jego. angol pewnie konia jedzie sobie fantazjujac o tobie :)

Gość paulina 1390
Wez Prezes tak nie pisz! ja serio sie obawiam tego angola,bo on nie zachowuje sie normalnie, nawet ten Pakol mowil,ze jest dziwny. Tak Angol dziwny, a Pakol jebniety! A znowu ten Polak powiedzial,ze sprzatac nie bedzie bo w domu jest rzadko. tez mnie wkurzyl bo jednak skoro wynajmuje pokoj to ma tez jakies obowiazki co do sprzatania.Ech tylko czekac az sie wyprowadze. A wlasciciel domu tez jest z pochodzenia Pakistanczykiem,ale urodzil sie tu w UK,wiec w zasadzie juz Brytyjczyk. Mowil,ze jego zona jest Polka i maja malego 3 letniego synka. Wlascieciel nie powiem, jest spoko. bardzo w porzadku gosc.Mowilam mu jaka jest sytuacja tu w domu to specjalnie przyjechal z innego miasta i pogadal z chlopakami zeby tez zaczeli sprzatac. ale to nic nie pomoglo wiec dalej jest tak samo. No trudno,znajde sobie cos innego.

Gość numerowaaaaa
Wytrzymaj jeszcze miesiac i mam nadzieje, ze trafia Ci sie lepsi lokatorzy. Ja kiedys mieszkalam z Kurdem, byl strasznym burakiem, nawet czesc nie powiedzial jak sie spotkalismy w kuchni. Czasem zapraszal kolegow, zajmowali caly salon i sluchali tej ich muzyki. Pewnego dnia dwoch jego kolegow sie do nas jak gdyby nigdy nic wprowadzilo do salonu, bo ich wywalili z mieszkania. Nawet sie nie zapytal jak moga. Mieszkali przez ponad miesiac nie placac zadnych rachunkow. Moze nawet i dluzej mieszkali, bo po miesiacu ja i moj chlopak z tamtad zwialismy i zamieszkalismy sami. Prezes - jak Polka jest z Anglikiem to pewnie dla kasy, a jak Polak z Anglieka, to sie podniecasz jaki zajebisty :O

Gość numerowaaaaa
Sorry za ortografie, brak polskich ksiazek sie klania :O

sorry ale wyglada na to , ze to mozliwe. wyglada na takiego co bije mocno konia, a ja sie peszy przy tobie, to pewnie tez robi sobie '' pamieciowki'. to jak patrzy na laske, a pozniej sobie wali wyobrazajac siebie z nia. a pakistanczyk bogaty, to ma glupia polke :) zalosna baba pewnie. jaki paki je ten halala to znaczy ze muslim twardy. polak z angielka to piekna sprawa. to jakby polka zwiazala sie ukraincem u nas. nie patrzy na to ile ma kasy, ze moze miec swojego bogatszego. tym bardziej ladna, bo u nich rzadko sa ladne kobiety.

Gość paulina 1390
Prezes tutaj wszyscy ci pakole to jedza mieso halal. a wiedziales ze nawet kfc i subway zrobili halal? bo muzulmanie powiedzieli ze przestana jesc w kfc,a ze ich jest od groma w uk, wiec nie chcac tracic klientow, kfc zrobilo sie halal. niedlugo pewnie mcdonald i burger king i w ogole wszystko bedzie halal heheh A ten wlasciciel chaty jest naprawde spoko. Taki energiczny gosc. i nie jest pazerny na kase. jak sie wprowadzalam to mowil mi,ze jak nie mam kasy zeby wplacic na depozyt to moge mu zaplacic polowe teraz a reszte w przyszlym miesiacu. Takze jest gosciu ok. I powiem ci jeszcze jedno Prezes. Ten Polak co tu ze mna mieszka jest nadziany. Ma super motor, Yamahe chyba, a to tanie nie jest. Ponadto ma firmowe ciuchy i czesto tez kupuje sobie takie skorzane ciuchy na motor, a jak wiadomo to jest drogie. No i jej tez sporo kupuje, bo sam mowil. Ale mnie to nie interesuje. Ona jest ladna dziewczyna, dla mnie jest zawsze mila jak przychodzi. Ja tam w czyjes zwiazki sie nie mieszam. Kurcze ale musze wam powiedziec ze odkad tu mieszkam to jeszcze nie zauwazylam zeby ten Angol bral prysznic. On normalnie siedzi w swoim pokoju jak gremlin haha :) Ide spac,bo on pewnie znowu o 3 wstanie odgrzewac sobie mrozona pizze i znowu mnie obudzi :/

Gość cinderellaaaaaaa
W dodatku jest rudy...matko boska! czego chcesz od rudych?? dla mnie rudzi i blondyni są najładniejsi ;dd

Gość A jaką masz
pracę i zjakimi ludźmi?

Gość paulina 1390
Kurcze, mialam isc spac i jeszcze nie spie :P Pije sobie herbatke :) Pracuje w Bootsie, na sklepie, jestem sales assistant, ale czasem tez jestem na kasie, jak jest np. duzy ruch. Lubie moja prace, a w Bootsie pracuje od poczatku, jak tylko przyjechalam do UK. No i tak jestem do dzisiaj. Pracuje z Brytyjkami, ale udalo mi sie, ze sa bardzo fajne i wszystkie bardzo lubie.

Gość a żeby tak
zrobić orgię z Pakolem i z rudym Anglikiem? nie chciałabyś?

Gość delavare
wow! ja pitole, ale masz ekipe! co do pakola to ja bym chyba mu cale to jego mieso halal oblozyla boczkiem i polala alkoholem! co za tupet! wkurwiaja mnie ci wszyscy muzulmanie ktorzy uzurpuja sobie prawo do narzucania swoich obyczajow i religii w niemuzulmanskim kraju!! i ten tekst, ze jego kolezka przychodzi i masz sie przeniesc do swojego pokoju hahah no ja bym mu na zlosc jeszcze postawila wode na stole i wyciagnela peto kielbasy....uciekaj stamtad dziewczyno gdzie pieprz rosnie, wiem ze bardzo ciezko znalezc przyzwoitych wspolokatorow, ale unikaj pakoli i innych ciapatych jak ognia!!! a ty prezes co sie tak jarasz tymi angielkami? coz w nich takiego specjalnego ze to niezamowity zaszczyt miec dziewczyne angielke? hahahha

moj znajomy polak ma dziewczyne angielke, taka sobie w sumie, nie jest zla, ale on jest ten ladniejszy. ona ma dobra prace, fajna chate, powiedzial ze jest z nia bo nikt go nie bedzie tak kochal taka zaslepiona miloscia, a zdradza ja z kim popadnie, glownie z polkami. taki jest zajebisty.

Gość do58vnbikfd
Delavre ma rację -czemu ten typ w NIESWOIM domu narzuca ci swoje normy kulturowo-religijne?! Faktycznie jak ci zalezie za skórę albo "zabroni" jeść tego na co masz ochotę lub dalej będzie cie wypędzał z salonu bo kumple przyszli to zrób jedno- Zaproś paru kumpli najlepiej typu ABS postaw wódkę-dużo! naszykuj kotletów typu "niehalal" -nasze schabowe najlepsze- i urządź całonocną balangę..... zobaczysz jego minę.....

Gość ta Zoska jest beznadziejna
o ja cie nie pierdole jakby mi koles wyskoczyl z textami, ze mam isc do swojego pokoju, bo jego kolega przychodzi, etc to bym mu kazala wypierdalac w podskokach! to samo z miesem

Gość szalala
Kup sobie smalec ze świni zamiast oleju to nie bedzie brał:D

Gość dobre z tym smalcem
a na koncentracie naklej krew świni hahah i ignor na nich

Gość numerowaaaaaa
Ale stereotypami jedziesz Prezes, ze jak niby Anglik to nadziany, a jak Polak to biedny, a Ukrainiec to w ogole biedny. Ja mam chlopaka Anglika i ja zarabiam wiecej pieniedzy, on jest biedny student z robotniczej rodziny. Mam kolege Bialorusina, ktory ozenil sie z Polka i on ma swoja firme i dobrze mu sie powodzi, a ona jest nauczycielka i nie zarabia kokosow. Takze daj sobie spokoj, bo ludzie moga byc w zwiazkach nie dla pieniedzy wyobraz sobie.

paulina 1390 nie sluchaj ich porad. muslim moze wpasc w szal jak obrazisz jego religie celowo. a faktycznie lepiej sie nie pokazywac pakisom na oczy, bo jeszcze jakis sie zakocha. tzn oni sie zakochuja co po chwile, i pozniej sa niebezpieczni.

numerowaaaaaa - za dzuo tutaj sobie nie pozwalaj. zamieszkaj z nim w PL, to zobaczymy jak wtedy bedzie. po prostu anglik nawet jak nie zarabia duzo, i tak jest znacznie lepsza opcja dla polki w UK niz polak. zawsze zna jezyk, zawsze zna realia, pomoze skuteczniej. da ci angielskie nazwisko. lepiej i latweij zyc tam na stale z anglikiem. wzgledy spoleczne, z finansowymi. nie wiem ale tam to praktycznie 90% polakow ma w granicach minimalnych stawek.