Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina 1390

Przestrzegam przed mieszkaniem z Pakistanczykami!!!

Polecane posty

Gość E.Dabrowska83
na stałe to najlepiej żyć z tym co się go kocha:) języka się nauczysz o ile jjuz nie umiałeś :) realia poznasz ze sprawami urzędowymi kazdy sobie po jakimś czasie swietnie radzi nie trzeba Anglika a minimalna płaca? to trzeba zmienić prace:)

ja juz sie przyzwyczailam ze tu na forum panuje opinia ze polki sa z anglikami dla kasy... a jak jest biedny no to tez nic dziwnego, bo tylko niziny chca polke. wiec najpierw musze zaprzeczac jakoby moj brytyjczyk byl ze spolecznych nizin a potem odpierac ataki ze jestem z nim dla kasy. w ta zle i w ta niedobrze. moj pochodzi ze srednio sytuowanej rodziny (nauczycielka i menadzer nieduzego hotelu). u nas z kasa srednio. nie wszystko jest biale albo czarne. i nie wszyscy mysla tylko o tym jak wyjda na zwiazku od strony materialnej. gdybym ja miala tak myslec to zostalabym z bylym (to ja od niego odeszlam) ktory mial bardzo bogata rodzine i doktorat z nauk scislych.

Gość numerowaaaaa
Jakos sobie radzilam bez niego, sytuacja materialna mi sie w zadnym stopniu nie poprawila. Dobra prace sobie sama znalazlam zanim go poznalam, mieszkam i przyjaznie sie z glownie Anglikami wiec nie musialam sie wpychac do zadnego srodowiska, a realia tez juz poznalam przez ponad 6 lat pobytu tutaj. Poza tym nie wiem czy tu zostane na stale.

Gość E.Dabrowska83
a wielkie przyrodzenia Słowian?;p

raczej zadko sa wielkie, zazwyczaj srednie. czarni zas to wiadomo. numerowaaaaa no ale z anglikiem powrot do PL? przeciez to bylby zart. ciezko angolowi nauczyc sie polskiego. to jest dlanich mocno skomplikowane, a praca u nas tez jest na wyzszych obrotach i za mniejsza kase. anglik to w UK. w polsce to nie widze szans za duzych.

Gość numerowaaaaa
Z tym akurat sie zgadzam. Mojemu w Polsce sie bardzo podobalo i mowi, ze chetnie by sie przeprowadzil, ale on zna Polske tylko z wakacji, niestety nie zna realiow. Ale z drugiej strony moja kolezanka przeprowadzila sie z mezem do Polski, on zalozyl firme, wybudowali dom i sa szczesliwi. Nie wiem jeszcze co zrobie w przyszlosci, w kazdym razie nie jestem z nim, bo on mi cos ulatwia, tylko dlatego, ze jest kochanym, czulym chlopakiem i zawsze moge na niego liczyc.

Gość numerowaaaaa
Sprostowanie - Kolezanka przeprowadzila sie z mezem Anglikiem do Polski.

mojemu tez sie podoba w polsce, a to atmosfera fajna jak sie siedzi na rynku z kuflem polskiego piwa.. ale co innego jak trzeba na to piwo sobie zarobic w polsce. tu juz nie ma tak pieknie.. juz lepiej ta polske to mu na wakacje zafundowac, nie mialabym sumienia zeby go sciagac do polski.

no chyba ze facet ma taki zawod z ktorym z latwoscia wpasowal by sie w polskie realia. jakis native - nauczyciel jezyka.. albo jakis wyjatkowy specjalista ktorego nie powstydzila by sie polska firma, aha no i znajomosc polskiego byla by atutem.. wszystko jest mozliwe.

Gość MagdalennnaaPlasa
ja pierdole ale z ciebie glupia szmata ze tak wyzywasz ta Arabke od brzydkich itp. Pokaz swoja morde zapizdziala suko. Nienawidze ludzi wyzywajacych innych ze wzgledu za wyglad. Zrobila ci cos ta kobieta? I ten Arab powinien cie zajebac szmato jebana bo sama masz pewno ryjec krzywy jak skurwysyn a czepiasz sie niewinnej dziewczyny. Prezes wertyp a ty to dopiero piekny musisz byc ze nie pokazales do tej pory swojej japy. nie ma nic gorszego niz krzywy pysk u faceta, chyba jest duuzo gorszy niz duzy nochal u dziewczyny. Jak cie czytam to wydajesz mi sie zajebana koorwa do odstrzelenia, zwyklym mutantem ktory wstydzi sie swojego ryjca a ublizac innym to jest pierwszy i komentowac co jest super a co nie u kobiet i uprzedzajac pytanie-jestem przecietna dziewczyna i mam nieduzy nos ale nienawidze ludzi ktorzy wysmiewaja innych za wyglad czyli cos za co nie sa odpowiadzialni

Gość Dziecko i urlop
Koleżanka Estonka wzięła anglika do siebie Już z 6 lat temu On pracuje w firmie jej ojca robią okna Języka nie znał Z kolei inna koleżanka w niedużym mieście w PL ma męża Ukraińca Wg mojej siostry przystojny bardzo. Ma swój dom wybudowany więc nie byle co Ona jedynaczka tez jej mieszkanie rodzice kupili Anglik w UK owszem może pomoc ale nie bardziej niż zaznajomieni z prawem zwyczajami znajomi Zreszta Anglicy są pomocnI, więc podpowiedza jak trzeba Polakom z którymi np pracują

Gość fiku miku siku
Mi na szczescie nie było dane mieszkac na kupie ale czasem nocuje u znajomych i widzę ze ciapaci to najmniej klopotliwi sa. Już wolę takiego pakola od zachlanej mordy polskiej czy ruskiej :D taki paki przynajmniej siedzi w swoim pokoju i nie przeszkadza. Wiem ze moje kolezanki jak miały problemy to wlasnie z menelami z wschodniej europy. Hndel dragami i policję miały w domu co drugi dzień Przez tych robili właśnie.

Gość paulina 1390
No i co z tego, ze ten Pakol siedzi u siebie w pokoju? Narzuca mi co mam robic w tym domu, mimo ze dom nie jest jego.Kazal mi kupowac mieso halal, przelacza mi kanaly, np. ostatnio ogladalam x factor a on przyszedl i powiedzial,zebym przelaczyla,bo on takiej muzyki nie lubi. To ja mu na to,ze ja bylam pierwsza w salonie,poza tym przyszlam z pracy i mam prawo sobie odpoczac i posiedziec przed telewizorem i obejrzec co mi sie podoba. a do tej Magdaleny Plasa... gowniaro, co dajesz dupska jakiemus Pakolowi,ze go tak bronisz?Moze tobie warto by bylo morde obic? hmmm? Tak,ta jego Pakolka byla obrzydliwa, paskudne pakistanskie nasienie. On mi pokazal jej zdjecie z imprezy zareczynowej i jeszcze mi powiedzial: Zobacz to moja narzeczona.Ladna nie? No kurde, takiej brzydoty jeszcze nie widzialam. Jeszcze jedno, ten Pakol powiedzial na nas, Europejki, ze jestesmy dziwkami i wygladamy obrzydliwie staro. Zadowolona teraz jestes? Ciekawe co twoj Pakol mowi o tobie do swoich pakistanskich koleszkow? Glupia pizda z ciebie jak nic. A tak w ogole mam to gdzies i kupilam sobie smalec. Odsmaze sobie jutro pierogi na tym smalcu hehe :)

Gość mia mia mua mua
Zawsze ciezko sie zyjd z innymi. Ja mieszkalam kiedys z anglikiem, niemcem i francuzem. Niemiec byl ok, Francuz przesiadywal ze swoja dziewczyna non stop w salonie, a Anglik byl dziwny - lubil sobie sam popic i mial pretensje do swiata. Bylam szczesliwa jak wyprowadzilam sie do wlasnego mieszkania.

Gość paulina 1390
No ja kiedys wynajmowalam pokoj u malzenstwa z Indii. Fajnie mi sie z nimi mieszkalo. Nikt nikomu nie wadzil ani nie bylo zadnych klotni o sprzatanie. Mielismy grafik sprzatania, jedna osoba sprzatala jeden tydzien, a nastepna osoba kolejny tydzien. Ale oni zdecydowali sie wrocic do Indii, wiec i ja musialam sie wyprowadzic. Bylam dzisiaj ogladac jeden pokoj. Mieszkanie bylo fajne, czyste, ale tez jakis Arab tam mieszka, wiec od razu podziekowalam. A jutro mam do obejrzenia mieszkanie gdzie sa dwie Chinki. Ktos mieszkal kiedys z Chinczykami? Jacy oni sa? Chyba tak nie brudza jak Pakole.

MagdalennnaaPlasa - wypad ladacznico ;) faktycznie pakistanki to cos nieprawdopodnego. czasami wygladaj jak potwory. czasami sa jakies fajne, ale one strasznie sa zdysansowane. u nich to wida tego ze sie zenia w obrebie rodzin i te bledy genetyczne sie powielaja. angole sobie w PL nie poradza. chyba ze polka mu zalatwi wszystko. jezyk... nie wiem. to chyba tylko mlodsi maja szanse opanowac. jesli chodzi o polske, to polacy sprowadzaja. za granica to polki z kolei wyrywaja i juz zostaja.

paulina 1390 -chinole sa spokojni zazwyczaj, choc akurat mozesz trafic na wyjatki od tej reguly. oni praktycznie nie kradna, czy gwalca w EU. boja sie wracac do komuny u siebie. a i statystycznie maja zawzyczaj nie wiecej niz 10 cm :( ;) takze raczej nie zakochuj sie w nich hah

Gość MagdalennnaaPlasa
posluchaj zajebana dziwko. z pakolami nie jestem ani zadnymi innymi arabami ale wkurwia mnie wyzywanie kogos za wyglad. rozumiesz? jesli jeszcze ta arabka by ci cos zrobila np obrazila twoj ryj to rozumiem, masz prawo ja besztac za wyglad. no ale kurwa to chore ze ni z gruszki ni z pietruszki obrazasz kogos ze wyglada tak czy inaczej. pokaz jak ty wygladasz! skoro ten arab stwierdzil ze wygladasz obrzydliwie staro to tak musisz wygladac i stad twoja frustracja. pewna swojej urody osoba nie bedzie wyzywala bezpodstawnie wizerunku drugiego, obcego czlowieka bo jej wisi jaki kto ma ryj, rozumiesz tlumoku? wole z reszta arabow i arabki niz takie kurwy zajebane jak ty bo nie ma nic gorszego jak polaczki-buraczki. ten angol pewno sie ciebie boi ze pewno jakis smok zajebany w dodatku syf i pasztet polski menelowa jebana i chuj wie co jej tam do lba najdzie, moze jakis swir ta suka albo cpun? a siedzi w pokoju bo boi sie ze go ograbisz glupia ruro

Gość MagdalennnaaPlasa
prezes wertyp pokaz swoja morde maszkaro jebana. wyzywasz inne kobiety bo jestes skurwielem i rasista. pewno stara skurwila sie z jakims menelem i wyszlo takie cos jak ty. albo wyjechala na trase do czernobyla bo takiego mutanta w normalnych warunkach to sie czlek nie dorobi. wole milion razy arabow, murzynow, szkopow czy angolow niz polakow-najgorsze kurwy jakie nosi ta ziemia i mam nadzieje ze wyginiecie(wstyd mi za to ze tez jestem polka ale nie przyznaje sie do tego ze urodzilam sie w tym kraju menelow i patoli, rasistow i polmozgow)

Gość paulina 1390
Magdaleno, pilas cos dzisiaj lub cpalas przyznaj sie :P Widzisz, Polak ktory z nami mieszka ma dziewczyne i ona jest bardzo ladna. I napisalam tu na forum, ze laska z niej jest nieziemska. Ja sie za brzydka nie uwazam, a ty naucz sie czytac ze zrozumieniem. Pakol powiedzial, ze nie ja staro wygladam, tylko Europejki wygladaja staro i sa dziwkami. Czyli to dotyczy rowniez ciebie, bo ty tez Europejka jestes co nie? Piekne masz slownictwo nie powiem... Jestes zwykla wiesniara, ktora zapina jakis Arab. Spadaj stad brudasko.

Gość MagdalennnaaPlasa
taaa a ja jakis chinol bedzie chcial :D jak nawet arab stwierdzil ze jest paskudna i stara i jego arabski "paszczur" jest piekniejszy to chinole beda spierdalac gdzie pieprz rosnie :D bo zazwyczaj araby ruchaja co popadnie... ciebie tez by zadna nie chciala, nawet polska dziwka. dobranoc biedna holoto, gorzkich snow

Gość paulina 1390
Prezesie, ale ja ide chate ogladac gdzie mieszkaja dwie Chinki, studentki. Dlatego sie pytam jakie sa Chinki, czy sa czyste czy tez takie brudasy jak to arabskie pakistanskie nasienie?

no ja czasami widzialem fajne angielki, takie diamenciki. w banku w Caerphilly gdzie zakladalem konto takie niunie byly ze az zawstydzony bylem. ale to wyjatki :( nie ma szans na takie polski robotnik szeregowy ;)

chinki sa ok. spokojne i przyjazdne zazwyczaj. nie powinny ci wadzic. ja akurat w DK poznalem ich troche. nie chcialy wracac. one akurat sa bardzo otwarte na polakow.

Gość paulina 1390
Prezesie, a skad u ciebie taka niska samoocena? A poza tym po co ci angielka? Co malo masz ladnych Polek? Pojebalo cie czy co? :P

nie to nie kompleksy, a fakty. po prostu one nie chca polakow z zasady. te lepsze partie, no chyba, ze jest sie przy kasie. 10x czescie polki sa z anglikami, niz polacy z angielkami. w DK to jest jeszcze gorzej. powiesz ze z polski to zazwyczaj zrywaja rozmowe. tak tylko pisze z pewnym zalem, ze pozycja polaka na emigracji jest bardzo niska u miejscowych kobiet.

Gość paulina 1390
A ja niedawno rozmawialam w kolezankami z pracy ( Angielki ) na temat polskich facetow. I staralam sie bronic waszego dobrego imienia, ale one i tak maja juz opinie wyrobiona. I tu nie chodzi o kase. Fakt, mowily ze cenia was za pracowistosc, ale mowily, ze slyszaly, ze Polak jest chamski, ze za duzo pije, ze nie jest gentelmenem w stosunku do kobiet. No i slabo po angielsku nawija. Ja im mowilam, ze przeciez nie kazdy taki jest, ale one swoje i ze po prostu taka opinia krazy po UK na temat polskich facetow. I to padly slowa z ust kilku mlodych dziewczyn, ale rowniez nasze starsze kolezanki po 35 roku zycia tez tak mowily. Oczywiscie zadna z nich nie obrazala Polakow, ale tylko mowily jaka opinia sie wytworzyla przez te lata emigracji.

ja mowie tak, ze je nabieralem czasami, ze jestem anglikiem. bardziej chodzi o akcent, bo w szerszych rozmowach sie gubie. w DK nabieraly sie, ze jestem holendrem. ale tu chodzi o status spoleczny, polak to spadek w dol. czytalem kiedys o tych zwiazkach mieszanych, i tam angielki mowily ze to troche wstyd byc z polakiem ;) lepiej niz z pakolem, ale nie duzo. w DK chlopacy ktorzy wyrywaja polki jak chca, zadnej dunki! zadnej nie dali rady :) ale tez zaden dunskiego nie znal :)