Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina 1390

Przestrzegam przed mieszkaniem z Pakistanczykami!!!

Polecane posty

Gość pierdolenie w bambus
zakochałeś się w jakiejś Angielce, że nabywasz kompleksów przez nie?

Gość okojtyy
nauczycielka mojego syna9anngielka)powiedziala,ze sie wlasnie zareczyla...z Polakiem :)

ja bym na Anglika wypięła tylek, bo jak w Polsce wybuchła wojna w 39 roku, to oni nam nie pomogli -mimo, że byli zobowiązani... a teraz jakiś "prezes" pisze, że mu przykro, że Angielki mają go gdzieś... odwzajemnij mendom tym samym, miej godność czlowieku

Gość buahahaha!!!!
Prezes Wertyp "w DK chlopacy ktorzy wyrywaja polki jak chca, zadnej dunki! zadnej nie dali rady ale tez zaden dunskiego nie znal" :D "Chlopacy" :D I wszystko stalo sie jasne :D:D:D

Gość choinka 223344
mieszkalam z pakolami i afganami na poczatku jak tu przybylam i po 2 tyg ucieklam, smrod, brud i zboczency, niby muzulamnie tacy czysci sa, myja sie dokladnie i czesto ale smierdza jakby sie kapali raz na pol roku, poza tym sa niesamowicie brudni jesli chodzi o mieszkanie, pamietam jak raz poszlam sie kapac bo jednym z nich to stan wanny byl taki jakby ktos nie umyl jej przez rok!!!

Gość krowka smieszkaa
Mój chłopak mieszkał z ruskami, litwinami itp i wszyscy brudni jak świnie. Wanny ani toalety nie umieli umyć przez pił roku. Nawet Laski które chodziły wypindrzone jak laleczki a prysznic brały w kilkucentymetrowym syfie. Fuj.

Gość numerowaaaaaa
Moj chlopak Anglik nie moze sie nadziwic, ze polskie pary to przewaznie malo atrakcyjny facet i piekna dziewczyna. Sa fajni polscy faceci, ale wiekszosc uroda nie grzeszy, niestety, poza tym potrafia byc szowinistyczni, nietolerancyjni i nie zalezy im na swoim wygladzie. Pewnie dlatego maja takie male wziecie.

Gość numerowaaaaaa
Polacy to szczesciarze, ze maja Polki w Polsce. Niestety odkad granice sie otworzyly, czesc naszych rodakow nie moze zniesc, ze Polki wola cudzoziemcow. Niesty bluzganie na forum nie czyni was bardziej atrakcyjnymi, a wrecz przeciwnie :) A pomywaczka to sam moze jestes :P Wprawionym w wylewaniu pomyjow na innych, ktorym w prawdziwym zyciu nie dorastasz do piet.

Gość numerowaaaaaa
No pewnie, ze ladne. I wlasnie taka jest roznica miedzy cudzoziemcem a Polakiem, ze Polak umie tylko krytykowac, sam lysieje i mu brzuch rosnie, a skarpeki ma podciagniete pod same kolana, ale oczekuje miss Polonii. Moj chlopak w zyciu nie wyrazil sie zle o wygladzie dziewczyn, w kazdej widzi cos ladnego i przy nim czuje sie piekna. I tak, jakbys byl dla nas mily to bys lepsza opinie sobie i innym Polakom wyrabial, to chyba oczywiste?

Gość numerowaaaaaa
Ach, i jeszcze jedno, nie chce byc taka rasistowska swinia jak moj rozmowca. Mam kolegow Polakow i sa super, wiec to nie o wszystkich Polakach tylko o tych zawistnych, krytykujacych niedoukach, ktorzy mysla, ze ich zdanie cos kogos obchodzi.

Gość mbghu
w jakiej czesci londynu mieszkasz

Gość O Magdalenoooo
Śliczne blondynki :) Mayor ma specyficzną urodę, a ZDZ jest po prostu śliczna :)

numerowaaaaaa - wypierdalaj wiesniaro. zalosny jest twoj facet. tak sie martwi o polki. zeby nie przyszlo mu do glowy ciebie zmienic na inna. niestety jest tak fajny ze pewnie tylko ty to dostrzegasz.

Gość prezesiiica
Prezesie sorry ale ja cie nie kumam. jeszcze wczoraj sie tak podniecales ze jakis polak jest z angielka i ty tez bys chcial, a jak weszla na ten watek Polka i napisala,ze jest z Anglikiem,to ja bluzgacie. to co kurwa mac,wy mozecie walic kogo chcecie i sami chcielibyscie miec angielke,ale Polce nie wolno miec zagranicznego chlopaka? Co za hipokryzja. Odnosze wrazenie,ze prezes wertyp i ten caly paul spod ilawy to jedna i ta sama osoba.

Gość numerowaaaaaa
Jak zalosnym trzeba byc zeby przesiadywac na kobiecym forum i ublizac kobietom :O

Gość numerowaaaaaa
Mam nadzieje, ze czujecie sie lepiej zyjac w swoim urojonym swiecie.

Gość numerowaaaaaa
Musi was to bardzo bolec, ze Polki wola Pakistanczykow niz was :O Moze jak przestaniecie byc takimi chamami to znajdziecie sobie dziewczyne, ktora zaakceptuje wasze male fiutki (podobno wielkosc penisa wplywa na poziom gniewu i frustracji, wiec po waszych wpisach podejrzewam, ze macie mikro-penisy)

Gość gfjhfungf
Numerowa- nie przejmuj się Sama widzisz jaki to typ ludzi. Wertyp to hipokryta. No po prostu na takie puste łby szkoda energii :) Pośmiać się można z tych zwierząt.

Gość hahahas
Taaa zeta chciał się pochwalić angielskim i mu nie wyszlo Biedne zmarnowane nasienie. Szkoda zeta ze ta twoja matka polczyna cie nie wychowała. Brudny usrany dresiarz :)

Gość gwiazdozbior
wez spadaj stad idioto, nie zauwazyles, ze to kobiece forum cioto?

co pokolenia mają ze sobą wspólnego? to proste... geny... chyba zapomniałaś "zdesperowana żono" o biologii i mentalności...

Gość paskudna ta kurteczka
jesli juz to TO generalizowanie, a nie TE

Gość Pogromczyni głupoty
Temat: Przestrzegam przez mieszkaniem z Pakistańczykami!!! Problem: " zabiera mi pilot od tv, ma pretensje o moje mięso, które nie jest halal i jeszcze zabiera mi olej" Zabiera Ci pilot od tv bo Ciebie nie szanuje to proste, a dlaczego bo nie liczy się z Twoim zdaniem. Jakby polak Ci zabierał pilot od tv to co byś powiedziała ? totalna zniewaga ? i też właśnie on Ciebie traktuje. Także gratulacje bo sobą nic wtedy nie reprezentujesz. Poziom under 0. Mięso halal. Mieszkasz z chińczykiem, który je mięso z psa na obiad i trzyma je w lodówce obok twojej szyneczki. Co Ty na to? Na pewno szynkę jesz z apetytem i nie zwracasz na to uwagi. TO PO PROSTU KULTURA. Podbieranie oleju - przy wynajmowaniu mieszkania takie rzeczy to codzienność i nalepiej kupować wspólne. Btw z Twoich opowieści to jednak z nim najwięcej rozmawiasz. PARADOKS Wniosek jeden: głupia, zacofana rasistka

Gość gość
^^^^ O czym ty IIerdolisz tepa strzalo? Co juz jakis pakol cie zapina, ze tak ich bronisz?

Gość gość
Paulina 139 haha pusz dalej smieszna jestes lubie twoje historie czytac:)

Gość gość
Ja nie rozumiem tego wogole, ze jak ktos nie wychodzi ze swojego pokoju, to jest dziwak. Nie rozumiem tego socjalizowania na sile. Place rachunki, wynajmuje pokoj i chce miec swiety spokoj od ludzi z ktorymi mieszkam w jedym domu. Co to rodzina? Ja jak wynajmowalam pokoj, to tez siedzialam w swoim pokoju, mialam swoje sprawy, dla mnie ci z ktorymi mieszkalam to obcy ludzie, ktorzy da zmuszeni przez warunki zyc w jedym domu. Ale po co to tzw" socjalizowanie" na sile. Tylko u Polek to zauwazylam. Wp*****lanie sie w zycie innych. Sprzatalam po sobie, to co uzylam i chcialam miec swiety spokoj, szczegolnie ze moja praca polegala na kontaktach z ludzmi, wiec po pracy chcialam od nich odpoczac. A taka jedna z druga co chwila pukala i przylaxila, a to wspolna kolacja wigilijna a to jakies kawki i wspolne seriale, zakupy, bo puste bebny sie nudzily. W koncu znalazlam dom, gdzie kazdy pilnowal swojego nosa, zadnych Polek. Odetchnelam... Nareszcie mialam troche prywatnosci i moglam zyc w spokoju...