Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nic nie wieeeemmmmm

Moj facet pisał z koleżanka na facebooku

Polecane posty

Otorz Moj facet z którym jestem już 3 lata pisał ze swoją dawna koleżanka z klasy,ona zapytała co u niego i tak dalej,potem zeszła na Moj temat napisała mu ze jestem bardzo ładna i ze wypadałoby żeby już zmajstrowal jakieś dziecko,on odpisał ze właśnie trenujemy i się staramy,odpisala ze to dobrze i ze napewno będzie świetnym ojcem.Potem on zapytał czy ma kogoś,odpisala ze nie,a on ze gdyby nie był ze mną to by z nim miała poważne problemy.No i to mnie właśnie męczy,bo pisali to w styczniu a ja nie mam w zwyczaju mu czytać wiadomości od koleżanek i kolegów.napisała ze pracuje w Anglii i ze chciałaby się z nim spotkać jak będzie miała urlop we wrześniu,a we wrześniu mnie nie było z nim bo pojechałam do swojej rodziny on nie miał urlopu wtedy.jak go pytam czy się z nią widział to mówi ze nie,ale nie wiem czy wierzyć.ona ciagle coś mu wysyła na profil,albo serduszka albo jakieś gowna,on jej nic nie wysyła,ale skąd mam wiedzieć czy się z nią nie widział skoro napisał ze gdyby nie ja to by miała z nim poważny problem...

No właśnie już nic nie wiem:)chodzi o to ze męczy mnie to strasznie,zapytałam go czy ma do niej numer telefonu odpowiedział ze ma,po cholerę mu numer do koleżanki z klasy jak on ma już 31 lat

Gość werf
otóż!!!!! tłuku jeden!!!!!! do książek a nie o facetach myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet nie wiem jak to sprawdzić czy się z nią widzial

Ojej przepraszam,Moj błąd!dzięki za poprawkę:)

Ale ja nie chce być z kimś kto mnie zdradza,on o tym wie.ja mam to gdzieś czy z nim będę czy nie,ale jeśli mnie zdradził to będzie koniec.nie wiem jak się o tym dowiedzieć,on się nie przyzna bo wie ze bez mrugniecia okiem go zostawie.Ostatniego faceta zostawiłam tak jak stałam,nic od niego nie wzięłam,wszystkie moje rzeczy tam zostały,ale wykrecil mi straszny numer,nie ważne już,to było dawno.

Problem w tym ze ona tu nie mieszka tylko w Anglii,a jak do niej napisze to on się dowie o tym,a jeśli to nie jest prawda to stracę fajnego faceta