Gość gość Napisano Listopad 10, 2013 na plus czy minus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2013 trzeci tydzień zaliczony, na dzień dzisiejszy schudłam 3,6 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2013 ale Wam spadają te kilogramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 każdy kolejny zrzucony kilogram mobilizuje mnie do jeszcze większego wysiłku i do większej uwagi na to co jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Libi38 Napisano Listopad 21, 2013 to bardzo zdrowy objaw, masz szansę dużo zrzucić przy takim nastawieniu, rozumiem, że też ćwiczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana 88 Napisano Listopad 23, 2013 Dzisiaj zakupiłam kuracje 15-dniowa. ciekawe czy faktycznie to wszystko prawda i zadziała. tak czytam co tu piszecie i sama nie wiem co myslec. czy wierzyc czy nie. zobaczymy ale mam nadzieje ze schudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 pamiętaj aby nie wyrzucać opakowania po kuracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2013 Kuracja skończona, schudłam 5 kg. Mogę wreszcie wyrzucić opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 a to trzymałaś na wszelki wypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2013 przezorny zawsze ubezpieczony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Libi38 Napisano Grudzień 3, 2013 zgadzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2013 a jak u Ciebie załamana 88? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2013 strasznie mnie kusi aby zamówić tą kurację tylko nie wiem czy przed czy po świetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Libi38 Napisano Grudzień 12, 2013 to zależy czy masz zamiar obiadać się w święta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2013 w zamiarze mam wstrzemięźliwość ale co z tego wyjdzie to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Grudzień 16, 2013 ja też obawiam się świąt, zawsze jednak coś przybywa na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 na razie waga stoi w miejscu ale świąt się obawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana 88 Napisano Grudzień 20, 2013 powiem tak- czuje po sobie ze troche schudłam. zaczelam biegac ograniczac jedzenie no i biore te tabletki. roznie jest czasami waga wskazuje mniej czasami jakby powrot do wagi wczesniejszej ale zaczynam sie czuc lzejsza. no zobaczymy co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 no to powodzenia w dalszej walce z kilogramami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Grudzień 25, 2013 Niby uważałam na to to co i ile jem a i tak czuję się ciężka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 u mnie jest podobnie chyba samo siedzenie przy stole tuczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2014 to teraz czas ruszyc tyłki i zrzucic trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Litkuś Napisano Styczeń 3, 2014 zaczynam dziś odchudzanie z moon slim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 no to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Litkuś Napisano Styczeń 9, 2014 nie wytrwałam do tygodnia i zważyłam się dziś i jest o ponad kilogram mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdusia835 Napisano Styczeń 9, 2014 ja stosowałam podczas odchudzania afrykańskie mango, które kupiłam z portalu http://7minut-treningu.pl połączenie ich z regularnym odżywianiem się pozwoliło mi schudnąć 17 kg w około 3 miesiące osobiście jestem bardzo zadowolona :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 ja jakoś nie wierzę w nic afrykańskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2014 a ja chyba się suszę na ten moon slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2014 susze czy skuszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 oj skuszę i skusiłam się i zamówiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach