Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja tez jako jej antyfanka

Problem z bratową

Polecane posty

Umawialismy sie kilka lat temu,ze nie kupujemy sobie nawzajem prezentow.Zreszta i tak nie spotykamy sie w Wigilie lcze w drugi dzien swiat.Bylo wszystko dobrze i nagle wpadla bratowa z prezentami dla moich dzieci. Mnie w domu nie bylo,wiec nie wiem co teraz robic-czy kupic prezenty jej dzieciom czy olac cala sprawe.

Gość chlupciarara
na początku uwierzyłam w temat, ale teraz widze ze prowo

chlupciarara -> czemu prowo? Dzieci siedzialy w domu z babcia,ja z mezem bylismy w sklepie. Z bratowa mamy kontakt sporadyczny-tak ze 3 , 4 razy w roku...

Ma troje dzieci,my mamy dwoje.

Gość alez problem
Bardzo nie wypada Ci teraz nic nie kupić. Jak nie masz kasy to niech to będą jakieś drobiazgi, ale zawsze. I w następnym roku umów się wcześniej, że nie kupujecie prezentów dzieciom.

Od kilku lat nie kupowalismy sobie prezentow,wiec czemu wyleciala teraz z prezentami? alez problem-> myslisz?hm...to bede musiala kupic cos ...tylko co?

Gość ddd,,,,,,,
czyli żadna z Was już nie jest dziewicą

Gość ja tez czasem
moze miala dodakowe pieniadze i pomyslala, ze milo byloby:) kup jakies drobiazgi:)

Gość zimnazima
Ja mam taki problem z tesciami i bratem i bratowa meza. Ostatni wszyscy sie umawialismy, ze nie robimy sobie prezentwow. Nagle sie okazalo, ze pod choinka sa prezenty dla nas od tesciow i od szwagra a my dla nikgo nic nie mielismy. Bylam wsciekla i mowilam, ze przeciez sie umawialismy itd. W tym roku znowu slysze " zadnych prezentow", ale ja juz kupilam, bo nie chce powtorki sytuacji sprzed roku. Denerwuje mnie to obdarowywanie, bo oszczedamy pieniadze na budowe domu i wolalbym nikomu nie kupowac i nic nie dostac a tak to tylko problemy.

Gość alez problem
U mnie w rodzinie zawsze dzieciom się robiło takie małe paczuszki świąteczne, np. czekolada, pomarańcze i orzeszki albo coś w tym stylu.

Gość ^Tancerka^
widze ze wszystkie bratowe są porąbane :O ja mojej bratowej nie trawie pojebane dziecko! :o

Gość alez problem
Nieprawda! Ja mam świetną bratową. Jest dla mnie jak siostra:)