Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhgugtiy

WOGOLE NIECZUJE ZE JESTEM W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jkhgugtiy

hejcia!!niewiem czy to normalne...jestem dokladnie 10 tydz i 3 dzien ciazy porod na lipiec. ...a ja?? wogole nieczuje sie ze jestem w ciazy i jakbym niezrobila testu do dotej pory bym chyba niewiedziala otoz...niemam wogole mdlosci, niemam wymiotow, niemam zachcianek i nawet piersi przestaly mnie bolec jedyne co zauwazam to powiekszajacy sie brzuszek(juz sie zaokraglkil:) _ strasznie sie boje ze cos moze byc nietak;/ mam 29 usg zeby zobaczyc jak tam juz wczesniej mialam dwa ale 2 powtorzyli bo za wczesniej bylo...miala ktoras z was tak??niewiem czy sie schizje ale naprawde sie boje aha i dodam ze czesto mam przezroczysty wrecz sluz i nic wiecej pozdrawiam:)

Gość fffffffffff.
to dlaczego nie założyłaś facetowi gumki na siusiaka?

Gość zdesperowanaciezarnamamussssss
to planowana ciaza:) zreszta gumki sa do dupy nie to samo:)

Gość ^Tancerka^
to ciesz sie :)

Gość trasss
To się ciesz ;) Ja wspominam moje ciąże wspaniale. Też świetnie się czułam. Spokojnej ciąży i wesołych świąt :)

Gość nie ma norm na dni
oj poczujesz jeszcze, poczujesz. póki co się ciesz. :)

ty się ciesz, a nie martw:) niektóre kobiety nie mają objawów, chyba chodzisz na wizyty do gina, jeśli on mówi, że wszystko jest ok, to naprawdę jest;)

dziekuje:) i nawzajem:) czasami owszem czuje sie ''gorzej'' ale wymiotow niemam nic od fajek mnie nieodrzucalo wogole...no nic kompletnie

Gość ^Tancerka^
jak przyjdzie ci do porodu do poczujesz :O bedziesz krzyczala z bólu :O szału nie ma na porodówce ja z bólu chcialam okno otworzyc i wyskoczyć :( powaga myslalam ze nie wytrzymam tego bólu :(

Gość ja tez w tym czasie nic
nie czułam. nawet brzucha nie miałam. za to poranne mdłosci owszem . wierz mi ze potem sie to zmieni. dziecko jest jeszcze za małe by dawac ci sie we znaki.

Gość marlane
ja rowniez jestem w 10 tygodniu i przebiega u mnie podobnie jak u Ciebie. Nic tylko sie cieszyc :):)

wredzioszek to mialas super:D ja wybralam cc wiec niebede chyba az tak cierpiala mam nadzieje

Gość marlane
cc nie jest chyba najlepszym wyjsciem i to tak z wlasnego wyboru dac sie kroic....

Gość co za babsko
UWAGA!!!! NIE z czasownikami piszemy osobno!!!!

To się ciesz! Ja od 6tego do 15tego tc miałam takie mdłości i wymioty, że tragedia normalnie :o Ciągle leżałam w łóżku, schudłam 7 kg :o

Gość co za babsko
i jesli cie od fajek nie odrzucało tzn ze palisz w ciąży?! gratuluję!!! gówniara jakas...

ja od początku do końca nie czułam, że jestem w ciąży! jak bym nie przytyła 15 kg, to bym mogła iść do "ciąża z zaskoczenia". ani razu nie wymiotowałam, nie miałam smaków, ani nic mnie nie obrzydzało, nawet plecy do samego końca mnie nie bolały. dzień przed porodem porządkowałam ogródek i jeździłam samochodem... tylko z tym brzuchem źle się spało, i ubrania gorzej leżały niż przed ciążą ;)

nie nie pale...i prosze mnie tu niewyzywac:D mydelko fa o tyle mialas dobrze ze schudlas ja 2 kg przytylam juz:( narazie stoi w miejscu;P w cyce poszlo;P

ja najbardziej sie boje rozstepow i meeegaaa przytycia zawsze na pnkcie swojej wagi mialam joba wrecz...teraz waze 47/158 i juz czuje sie GRUBO to chyba przez ciaze...aa objaw jeszcze jeden jaki mam to brak ochoty na seks chociaz ostatnio cos libido mi skoczylo:D

Gość jhugy
naprawde się ciesz, chociaż rozumiem też Twoje obawy... Ja czuje się niestety źle, od początku czułam ból brzucha, potem miałam plamienia, zażywałam hormony na podtrzymanie ciąży- od 5go tygodnia. Potem znowu plamienie i znowu hormony, w trakcie ich zażywania okropne mdłości, osłabienie takie że nic nie jestem w stanie zrobić nawet w domu na święta. Przed ostatnim plamieniem zniknęły mdłości i ból piersi co mnie też zaniepokoiło. Teraz to już 13 tydzień i na USG wszystko ok, ale nie wiedziałam że może być tak ciężko w ciąży, więc jeśli z dzieckiem ok, to naprawdę możesz się tylko cieszyć. Aha i ja czuje cały czas taki jakby ucisk w brzuchu-cały czas pamiętam o tym że dzidziuś jest.

Gość gość
Ja juz prawie na wylocie bo koniec 8 miesiąca i od początku zero objawów ciąży gdyby nie to ze test robiłam bo było planowane to nie wiedziała bym jeszcze długo ze to ciąża, teściowa mnie tak pociesza ze w 9 będę odczuwala bo nie możliwe żeby nie, ale i tak jej nie wierze;) nic tylko się cieszyć w dodatku ma być dziewczynka;)