Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdgh

Allegro odbior osobisty

Polecane posty

Gość hdgh

Klientka napisala mi, czy jej kolezanka moze wpasc w nd miedzy 20 a 21 po odbior zakupu. Zgodzilam sie. Kolezanka nie przyszla, nie napisala, ze nie przyjdzie, o 22 wyslala smsa, czy moze przyjsc dzis. Co byscie zrobily? Bo ja najchetniej napisalbym babce, zeby przelala kase na paczke. Nie mam ochoty denerwowac sie czy laska przyjdzie czy nie. Nie mam czasu dzis wieczorem, a i w tygodniu przedswiatecznym tez niespecjalnie.

Gość wierzę w was kafe
daj jej druga szanse, moze cos waznego jej wypadlo?

Gość Szymuś
Niech przychodzi, może minetę Cię zrobi za tą przyjemność.

Gość hdgh
Ma komorke, nie mogla zadzwonic?

Gość prawdziwy facety
tak właśnie wygląda załatwianie spraw z kobietami.... 90% to niedojrzałe gówniary które nie umieją się zachować :D 🖐️

Gość aaaaaaaaawedwrfewfr
no co chcesz jeszcze uslyszec? ze masz racje i masz prawo olać klienta? wg mnie powinnaś dac jej druga,ostatnia szanse. tak samo , jak kurier dostarcza coś max 2 razy jak sie nie uda. Napisze, ze to ostatnia szansa, i tyle. Podaj godzine, np. na 20stą, bo pozniej wychodzisz a wczesniej Cie nie ma. Badz ludzka, tobie nigdy nie udalo sie nic zawalic? Ok, mogla napisac smsa ze nie przyjdzie, ale nigdy nie wiadomo,czemu nie napisala/nie przyszla, co sie działo...Wyrozumialości.

Gość hdgh
No w sumie to nie, nigdy mi sie nie zdarzylo nie przyjsc i nie powiadomic co najmniej 4h wczesniej. Za to juz ktorys raz ktos mnie tak traktuje i to wkurza, naprawde. Myslicie, ze moge jej teraz podac termin ktory mi pasuje, niech sie dostosuje?

Gość SLYCHAC STRZALY!!
tak, wg mnie podaj to co Ci pasuje i powiedz ze mozliwy odbior tylko i wyłącznie wtedy, jezeli nie, to niech da kase na wysylkę.