Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka88

banki ...

Polecane posty

ostatnio irytuja mnie banki. chcialam wziac pozyczke, nieduzo, tysiac zl. zdaje sobie sprawe ze jak pozyczam to musze oddac. bede miala z czego. tyle ze mam umowe o dzielo. i tu sie zaczyna. w reklamach - "pozyczka dla kazdego" "bez zaswiadczen o dochodach". a kiedy dzwoni taki jeden z drugim z banku to okazuje sie ze nie moge dostac pozyczki bo to umowa nie taka, to za krotko pracuje to to, to tamto..

bo kiedy nie mialam pracy narobilam sobie troche dlugow (nie ma mozliwosci rozlozenia na raty, cala kwota od razu). teraz prace mam ale nie jestem w stanie splacic na raz calej kwoty. wiec chcialam pozyczyc ten tysiac zl zeby spokojnie splacac sobie miesieczna rate..

Wiem jak to wygląda w reklamach... tylko że człowiek - pracownik nic nie poradzi na to że takie sa przepisy, że wprowadza do systemu i nie wychodzi,że takie są wymogi odnośnie kredytu. Ludzie zbyt dosłownie podchodzą do reklam a potem są pretensje.

Gość Tomaszekk
Tysiaka to u mnie zarobisz: www.poszukujetancerki.manifo.com

tak, wiem, tylko co ludzie w takiej sytuacji jak moja maja zrobic? jestem w stanie splacac ta pozyczke, chce wyjsc z dlugow bo tak ich nie splace to bedzie tylko ciagle gorzej i nie ma szans zeby zdobyc te pieniadze

Gość deefty
Poczytaj sobie forum. Co chwila podobny temat :(