Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdzik z biedry

jezdzik z biedry

Polecane posty

Gość jezdzik z biedry

mial ktos jak on sie sprawuje?da sie go obciazyc,zeby dziecko nadazalo za nim?

Gość jezdzik z biedry
biedra to skrot biedronki jakby ktos nie wiedzial

Gość W końcu kiedyś dziecko
Ja kupiłam tylko nie wiem czy pytasz o to samo, bo ja na to mówię pchacz :D Taki z króliczkami, drewniany. I jest świetny! Kosztował 79zł chyba, króliczki skaczą jak dziecko pcha, jest też pokrętło pozwalające zwiększyć albo zmniejszyć opór na koła, w sensie, że pcha się go albo lżej - dla takich dzieci co to już bardziej umieją chodzić i ciężej żeby pchacz jechał wolniej jak dziecko się dopiero uczy żeby Maluch mógl nadążyć.

Gość jezdzik z biedry
dzieki wlasnie pytam o ten pchacz.jedni mowia pchacz inni jezdzik.czyli warto go kupic?moje dziecie maszeruje jak sie je prowadzi,ale samo nie.czyli mozna tak ustawic kolka,ze krzywdy sobie nie zrobi?dzieki za odp

Gość W końcu kiedyś dziecko
Warto, mnie skusiło to, że jest drewniany, a ogólnie Mały lubi drewniane zabawki. Może nie ma żadnych świecidełek i innych funkcji tak jak te plastikowe ale mamy mnóstwo innych zabawek do tego celu. I też się baliśmy, że jak tylko mu damy to poleci jak szalony i będzie leżał co chwilę ale pojechał parę razy i zorientował się, że trzeba się trzymać i nie można szybko, z resztą od razu załapał do czego to służy, bo jak jeszcze składaliśmy - trzeba przykręcić rączkę to już ją trzymał i chciał iść :D A przy kółkach jest taki "dynks" i można go przykręcić i wtedy będzie ciężej się pchało czyli pojedzie wolniej. Jedyny problem jest taki, że pchacz nie ma skrętnych kółek tak jak niektóre plastiki i mamy poobijane meble - bo nie da się nim łatwo zakręcić, i to jeszcze musi opanować.