Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siostre

Moja siostra ma romans z zonatym mezczyzna. Co robic?

Polecane posty

Gość ^Tancerka^
o kurva maja dwojke dzieci... no pieknie :O nie chcialabym byc na miejscu jego zony teraz :O szok normalnie :O

Gość lkmnlkmklm
puszczanie? k**w aludzie czy wy zyjecie w sredniowieczu? Kobieta nie ma prawa dos exu? maaaa!!!!!! ale nie z zonatym facetem. dla mnie wpieporzanie sie nawet do zwiazku cudzego jest obrzydlistwem. jak widze ze np koles sie do mnie przypieprza wiuedzac ze mam faceta to czuje do niego odraze...nienawidze i nie szanuje takich ludzi

Nie o to chodzi, ze nie ma prawa do uprawiania sexu. Ale skoro czepia sie zonatego faceta, to na co liczy? Ze on dla niej zostawi zone, ew dzieci i bedzie razem z nia je wychowywal ? Gdyby miala dosc odrobine rozumu, to wiedzialaby, ze z zajetymi lepiej nie miec nic wspolnego poza zwykla znajomoscia.

Gość fhgyhyhj
to facet sie puścil bo to on jest zonaty a ona byla i jest wolna!!!

Gość ewqeqwwqe
a to trzeba studia rzucic zeby dziecko urodzic? co to nei mozna meic dizecka i studiowac? jak myslalam dupa to mzoe teraz neich pomysli głową a co do pojcia do zony? a co ona wam powie co? co moze ma jeszcze meza przekonac zeby płącil na dziecko tylko zycie sie jej zawali wasza wizyta co ona temu winna ona w tym wszystkim najbardziej poszkodowana

Gość lkmnlkmklm
oboje sie puscili i oboje sa siebie warci....

Gość zla na siostre
przed chwila idiotka dzwonila do mnie zaryczana, bo wlasnie zadzwonila do jego zony i wszystko powiedziala:O W dodatku pochwalila sie, ze kolezanka ma jej sprzedac tabletki poronne:O Dzis do mnie przychodzi to tak ja opierdole, ze odechce jej sie zonatych facetow i tabletek od chuj wie kogo

Gość paskudna ta kurteczka
pogratulowac siostruni

Gość zla na siostre
siotra jest na architekturze nie moglaby miec wiec dziecka i studiowac jednoczesnie, bo tego kierunku nie ma zaocznie

Gość ewqeqwwqe
przez takie tabletki nie dosc ze moze jej sie cos stac to moze nie poronic tylko uszkodzic dziecko alo zrobic tak ze nigdy wiecej nie ebdize mogla miec dzieci

Gość lkmnlkmklm
nie zazdroszcze koszmaru jaki musi biedaczka teraz przezywac po telefonie od tej malej suczyny. szkoda ze twoja durna siostra nie pomyslala ze caly swiat wlasnie zniszczyla tejj kobeicie.

Gość malinka88992255
pozostaje kwestia tego czy ta kobieta uwierzyla twojej siostrze bo moze byc tak ze ufa mezowi i uzna to za kawal a maz utwierdzi ja w tym ze to glupi zart i na tym sie skonczy

hmmm.. no tak... tabletki wczesnoporonne .............. po co komu ginekolog jak mozna "od kolezanki" załatwic... i czy te tabletki czasem nie dzialaja tylko do 72 h po?... Ty uwazaj bo ona jakies domowe sposoby na poronienie jeszcze zacznie stosowac i sobie krzywdy narobi

Gość ^Tancerka^
tabletki poronne??? To pogorszy sytuacje ale ta twoja siostra jest tepa!!! wyladuje w szpitalu i wiadomo ze wyjdzie co zrobila... muislaby isc na zabieg prywatnie aale kurva bedzie zalowala na bank.. ktos tu napisał ze zna wiel osob ktore usunely i po nich splynęlo... nie wierze w takie rzeczy!!! spac w nocy nie moga na pewno :O

Gość zla na siostre
siostra zadnych tabletek nie bedzie kupowac. Jak bedzie chciala to sie zalatwi to normalnie, juz ja jej wybije z glowy kupowanie nie wiadomo jakich tabletek

Po tabletkach poronnych nawet jezeli dostanie krwotoku, pojdzie do szpitala na wylyzeczkowanie. Lekarz nie pozna czy bylo to naturalne, czy farmakologiczne poronienie. Nie ma takiej mozliwosci.

Gość ewqeqwwqe
znam taka panienke ktora domowymi sposobami probowała poronic i dzis dziecko ma 6 lat, nie mowi i od niedawna przeslalo nosic pampersy

Skoro już zona jego wie... to po co chce usuwać??? Ona jest nienormalna! Urodzi dziecko i pokocha je i to wszytko!!!! Usunięcie teraz tego dzieciątka było by największym jej grzechem i błędem!!! Ona sobie nie zdaje z tego sprawy :O

Gość fhgyhyhj
A SZKODA ZE FACET NIE [POMYSLAL ZE ZEPSUL CALY SWIAT SWOJEJ ZONIE!!! TO FACET JEST CHUJEM . DLA NIEJ JEGO ZONA JEST OBCA , TO ON ZDRADZIL SWOJA UKOCHANA!!!! TO Z NIEGO JEST SCIERWO

jak przeczytalam o tych tabletkach to mnie zamurowało ma 22 lata i amysli ja 14 latka!!! One działają do 72 godzin!!! Chce siostrunia urodzić dziecko chore !!!??

nie bardzo wiem jak mozna usunąć zdrowe dziecko, jeżeli urodzenie nie zagraża zyciu czy zdrowiu matki..... poronienie na własne zyczenie... jak mozna???!! i jeszcze sie tym chwalic.........

Przecież i tak żona sie dowie, nie chodzi o to że ma nie wiedzieć, tylko o to że pójście do niej teraz to pójście na łatwiznę i załatwienie sprawy jej kosztem bo niby czemu ona ma cos robić? Nie ona sie gziła z żonatym facetem żeby teraz miała komuś sprawę ułatwieć i załatwiać alimenty, albo wymagać od męża jakichś konkretnych zachowań. To jest akurat przywilej kochanki, która sama zdecydowała sie na romans z żonatym facetem i w dodatku nie zabezpieczyla sie odpowiednio. To teraz ma i wcale mi jej nie żal.

Żona podobno już wie :O nie chcialabym byc teraz na jej miejscu... ale ma mężusia :( ja bym go zostawila z tej sytuacji i kazala wypierdalać do małotaty i ich dziecka... szkoda tylko tej dwójki dzieciaczków :( ehhh chujowa sytuacja...