Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siostre

Moja siostra ma romans z zonatym mezczyzna. Co robic?

Polecane posty

Gość ewqeqwwqe
no i gdyby jeszce troche myslala to by sie zabezpiczyla

A ja bym nie zostawiła meżą :) przeciwnie, ma zostać aż tamta krowa będzie całkiem nieszczęśliwa, aż sie pokłócą na dobre i wtedy bym huja wypierdoliła

W ogóle jak można mieć romans i się nie zabezpieczać :O Zniszczyła tylko rodzine :( ehhh i teraz sama w takiej sytualcji... Powiedź siostrze żeby już nie przeżywała uspokoiła się i zapisała do ginekologa który bedzie prowadził ciąże i urodzi... nie widze innego rozwiązania

Gość aweeeeemaryja
ja tez miałam romans z żonatym:D z tym ze byli już w separacji i lada chwila się rozwodzili. Oczywiście gdy zaszłam w ciążę zabrał dupę w troki i spierdolił. Na szczęście urodziłam wspaniale dziecko. Chuj płaci alimenty i na szczęście nie szwenda mi się pod nogami. jestem bardzo szczęśliwa mamą. Gdyby nie ta wpadka to nigdy dzieci bym nie miała:D

Gość zla na siostre
sluchajcie jesli bedzie chciala usunac to usunie. Przeciez ja za nia nie zdecyduje, moge tylko wspierac w decyzji. Nie wiem czy sie nie zabezpieczali, ona twierdzi, ze brala pigulki. Tak czy siak stalo sie, teraz decyzja nalezy do niej

Gość aweeeeemaryja
niech urodzi, zobaczy jak bardzo pokocha to dziecko tak jak i ja:D chlop nie jest do niczego potrzebny jak do płodzenia, płacenia i czasem sexu

Gość aweeeeemaryja
tak, jasne, sex po slubie buahaha to jak kupowanie kota w worku. Dziekuje , postoje

Gość aweeeeemaryja
swiat juz tak zostałs tworzonyże ludzie siebie porządaja. To facet powinien miec na uwadze to, ze ma zone. Jesli ta dzierlatka oczekiwała, ze z romansu cos wyjdzie i zone on zostawi to jest po prostu glupia no cyba ze uwazala iz zabawic sie mozna. Widac nie wziela pod uwage ze moze zajsc w ciaze. Ja bralam to pod uwage ale moj wtedy kochanek nie chcial zabezzpieczenia i zapewnial ze nie zajde. zaszlam ale nie zaluje!!!

Gość mikikun
Niedawno miałam straszne widzenie dusz cierpiących w czyśćcu, które traciły swoje dzieci widziałam je jak stały, a było ich bardzo wiele a wkoło nich małe kościotrupki i czaszki ciągle miały je dookoła przed oczyma i nie mogły ich z oczu stracić, bo gdziekolwiek się obróciły, te czaszki o strasznym wyglądzie ciągle do nich przystępowały jako straszne widma Matki te miały na rękach jakieś szmaty i zasłaniały sobie oczy i całą głowę. Z chwilą jak zakrywały głowę i oczy, aby ich nie widzieć, chusty te nasiąkały krwią i zalewały je tak, jakby na nie spadała fala krwawego deszczu Matki te strasznie jęczały jęk był taki, jakoby to była rzeź czy coś podobnego okropnego co nie da się opisać Niektóre widziałam że ścinano im głowy a te głowy z powrotem im odrastały, aby na nowo się męczyć w rękach ich było pełno krwi krew przelewała się z ich rąk. Dane mi było do zrozumienia, że jest to cierpienie za morderstwa, za mordowanie własnych dzieci Widziałam dusze ojców tych dzieci, którzy pozwalali na te morderstwa. Męka ich polegała również na. wyrzutach sumienia i na rozpaczy. Było to coś strasznego, że myślałam że są w piekle, bo tam jest rozpacz i wyrzuty sumienia, ale te przebłyski światła wskazywały, że to nie jest piekło lecz czyściec. Widziałam także ich Aniołów Stróżów tak smutnych jak tam nad matkami, że nie mogli im nic pomóc. Zrozumiałam więc, że to nie było. piekło ale czyściec chociaż męki ich były straszne, nie do opisania Widziałam dusze lekarzy, którzy przyczynili się do tych zbrodni i sami byli zbrodniarzami. Widziałam takich, którzy te zabiegi czynili dla zysku. Widziałam, że ich pieniądze były takie jak judaszowskie, za zabicie Boga. Oni także Boga zabili w duszy dziecięcia a zapłata to 30-ci srebrników judaszowskich. Widziałam jak wielu z nich szło po wysokiej górze, jakby szklanej z workiem pieniędzy. Niektórzy byli już na samym szczycie, inni w połowie drogi. Potem spadali, pieniądze rozsypywały się z tych worków a oni znowu wracali i znowu szli zbierać pieniądze i znowu wspinali się na tę górę i znowu staczali się w dół Męka ich była straszna i byli bezradni, nie mogli sobie nic pomóc Potem widziałam wysokie kamienie. Oni stali pod kamieniami a domy te zwalały się na nich i byli juk zdruzgotani. Byłam pewna że wszyscy są zabici, ale nie, wychodzili spod gruzów, wspinali się na pozostałe mury i brak im było powietrza, dusili się. Dane było mi zrozumieć, że to są domy kupowane za nieuczciwe pieniądze. Widziałam wielu lekarzy, którzy mieli noże w rękach i jakby chcieli zabić samych siebie. Przebijali siebie a jednak żyli. Wielka to była dla nich męka a tym bardziej, że był lęk przed śmiercią, przed tym, że sami muszą się zabić a jednak zabić się nie mogli. Pytałam się tych dusz, które w tak ciężkich pokutach widziałam, dlaczego mimo takich zbrodni nie są potępieni a są w czyśćcu odpowiedzieli, że mimo wszystko mieli w godzinie śmierci akt skruchy i wiele dobrych uczynków poza sobą. Na przykład lekarze otrzymali wiele miłosierdzia za okazane miłosierdzie i poświęcenie się dla chorych Niech każdy weźmie to. pod uwagę, że to tylko nadzwyczajna łaska, że otrzymali ten akt skruchy, a nie wiemy czy ją każdy otrzyma.

Gość mikikun
Widziałam inne osoby, które zerwały Sakrament Małżeństwa żyjąc w. rozpuście, popełniając grzech wiarołomstwa przez powtórne związki cywilne, nielegalnie żyjąc cudzołożyli ciągle popełniając grzech śmiertelny. Osoby te były w świętokradztwie. Dusze ich wtrącone były w takie otchłanie, że patrzyłam z przerażeniem i myślałam, że to dno piekła panowały tam okropne ciemności. Pytałam, dlaczego są takie ciemności? Dlatego, że miały okazję przejrzeć, a były zaślepione bo i Kościół je nawoływał i wiedziały, że źle postępują Dusze matek, które pozostawiły swe dzieci bez opieki i poszły za popędem zmysłowym dając zgorszenie swoim własnym dzieciom, tak samo i ojców, którzy nie opiekowali się dziećmi zostawiając żony z dziećmi na pastwę losu miały za to jeszcze dodatkową pokutę: ciągle miały przed oczyma swoje dzieci, które przez złe wychowanie również poszły na rozdroże widziały nie tylko swoje własne grzechy ale i grzechy swych dzieci, co sprawiało im, wielkie męczarnie kryły się w czeluściach, aby tego nie widzieć, ale im więcej się ukrywały, tym więcej widziały swoje straszne zbrodnie Najwięcej cierpiały kobiety, które przez swoją kokieterię i wyuzdanie zdradzały mężów a innych mężów odciągały od ich żon i ogniska domowego, mimo, że te rodziny żyły przedtem przez wiele lat w najlepszej zgodzie. Takie kobiety, które nazwać można diabłami a nie kobietami, które potrafiły rozbić ogniska domowe, cierpią tutaj najwięcej. Twarze ich, które były powodem do grzechu są powykrzywiane, istne karykatury! Nawet w tej chwili widzę takie dusze, są szpetne, że nie mogę rozeznać czy to szatan czy dusza, coś podobnego do szatana, Gdybym nie wiedziała, że to jest czyściec, gdzie oprowadza mnie Anioł, to naprawdę myślałabym, że to piekło. Słyszę jakieś krzyki, jakieś wycia. Lecę w przepaść najgłębszą, wydostaję się z niej i znowu lecę w tę przepaść. Pomyślałam sobie jakże straszną jest rzeczą wpaść w ręce Sprawiedliwości Boga. Widzę tu wielką Sprawiedliwość Boga ale i zarazem wielkie Miłosierdzie Boże, że dusze te nie są w piekle a to dlatego, że inne modliły się o ich nawrócenie. Najwięcej przebłagania wyjednały dusze ukryte, zwłaszcza w klasztorach klauzurowych, gdzie odmawiają sobie wszystkiego, nieraz nawet światła dziennego tak samo dusze ofiarnej miłości, dusze pokorne, często służące, które w ukryciu modliły się o nawrócenie i wielkie ofiary ponosiły za dusze grzeszników. One to uratowały te dusze, że wybłagały im akty skruchy i żalu, że nie zostały potępione.

Gość mikikun
aweeeeemaryja tak, jasne, sex po slubie buahaha to jak kupowanie kota w worku. Dziekuje , postoje czylico wolisz seks a jak zakochasz sie a seks bendzie nudnu to co porzucisz ja

Gość dr Skrob Skrobalski
sytuacja jest prosta,musi się skrobnąć,a wszystkie nawiedzone parafialne bladzie niech spadają z głupimi radami,tak radzą ,bo ich to nie dotyczy

Gość mikikun
Za dużo znam w realu osób, które zawdzięczają swe istnienie faktowi iż rodzice wierzyli w skuteczność gumki jako środka antykoncepcyjnego,

Gość szalala
Nie zostawiaj swojej siostry, widać, że chce pomocy inaczej by sie nie odezwała. Moim zdaniem musicie pójść do domu tego faceta niech weźmie na siebie odpowiedzialność( postąpił okropnie odwracając się od niej!!), jeżeli jego żona się dowie no to trudno...to jego wina i Twej siostry, szkoda kobiety, ale TO NAJLEPSZE WYJŚCIE! i też wg mnie najbardziej oczywiste, bo niby czemu i jakim prawem on umywa ręce od tego wszystkiego. Czy chce czy nie to będzie jego dziecko. Źle zrobiła siostra, ale każdy błądzi, najważniejsze jest teraz dziecko nie ona 1 i nie ost. jest w ciąży z żonatym rozumiem tez, że jestes na nią zła... normalne. Jeśli koleś nie będzie chciał się przyznać do dzidzi to ma pecha, bo z tego co wiem wg prawa musi się poddać badaniom DNA nawet wbrew woli i siostra za to płacić nie bedzie, więc nei ma o to obawy. Głupio dla dziecka gdyby miało mieć wpisane w rubryce "ojciec- nieznany" skoro jest znany!! A aborcja to najdebilniejszy pomysł, bo nie dość, że siostra pewnie ma wyrzuty sumienia za ten romans to jescze doszło by to i Ty też byś je potem miała. To nie koniec Świata:)

Gość szalala
Jescze raz ja. Słuchaj przekonaj siostre żeby dzidzi nie zabijała, to juz nie chodzi tylko o nia, lecz o Ciebie wiesz może tak byc, że w przyszlości jeszcze bedziesz miala z nia zle relacje, bo w glebi siebie bedziesz czuc, że obarczyla Cie tez w pewnym stopniu usunieciem dziecka. Wiesz bedziesz czuc wspołwinna... chybe nei chcesz tego? Widac po Tobie, że jestes dla niej dobra starasz sie mimo wszystko jej pomoc(tzn ze naprawde dobra siostra z Ciebie!). Postąp madrze i doprowadz sprawe do konca. Siostra jest w takim wieku ze spokojnie moze urodzic!Skoro rodza mlodsze od niej i tego nie zaluja!! pozdrawiam i napisz jak to sie zakoczy

Gość baka w kropki
niech usunie, zapomnij o u moralniających idiotkach. Cale zycie przed nia. Pozycz jej kase i nieche jedzie na wycieczke do niemiec. polska to taki zaqscianek gdzie kobietom nie wolno decydowac o ich wlansym ciele, bo pojebani obroncy zycia wpierdalaja sie we wszystko, jebane dziesiejsze mohery,ktore usuwaly na potege w latach 50 teraz krzycza najglosniej.\ niech usunie, skonczy studia i zyje normalnie. A pierdolenie o tym ze se do konca zycian ie wybaczy mozna miedzy bajki wlozyc. Do konca zycia to se mozna nie wybaczyc jak dziecko ma gwaratnowana niepelno rodzine i zycie bez ojca, z matka bez wyksztlcenia i srodkow do zycia...

Gość baka w kropki
skonczylam architekture jakis czas temu, moj kolega z grupy wpadl ze swoja dziewczyna z roku nizej, hajtenli sie szybko w srode po poludniu miedzy egzaminem z urbany i prawkiem:/. Trzymali sie razem, mieszkali z jej rodzicami, ktorzy wychowywali dzieciaka jak oni byli na uczelni, chlopak dodatkowo poszedl do pracy, zeby zarobic na rodzine, co sie odbilo na jego nauce, mysle ze dalej studuije, choc zaczynalismy razem. ona urdzila na 3 roku. Gdyby nie to ze byla z tym facetem i miala rodzicow do nianczenie praktycznie 24/7 to na bank by tych studiow nie skonczyla.:/

Gość zla na siostre
jestem po rozmowie z siostra. Ona juz podjela decyzje, ja wtracac sie nie moge. Zona tego faceta chce natomist sie z nia spotkac. Odradzalam siostrze to spotkanie, ale ona chce isc.

Gość szybka skrobanka
Niech jej facet da kasę na zabieg ,jak nie w Polsce,to w jakims innym ale normalnym kraju

Ludzie, ale wy jesteście straszni. Bulwersuje was, że laska "wpieprza się komuś związek" a że koleś prawie 40 lat żonaty i z dziećmi puka jakąś młodą na boku, to wporzo? I żal wam biednej żonki, że dowie się o kochance męża, a nie żal wam jej, że żyje pod jednym dachem z pukaczem prawie nastolatek? Które jeszcze, suki, w ciążę śmią zajść :D Ja bym na miejscu siostry wybrała się do tych państwa i spytała, czy wolą płacić za aborcję, czy życzą sobie za 9 miesięcy przywitać nowe dziecko do rodziny. Im będzie łatwiej całą rodzinką, niż samotnej 22 latce. W końcu dziecko tyle samo tatusia, co mamusi. Drugie rozwiązanie jest nawet lepsze, bo chociaż ciąża zmienia ciało, to po aborcji mogą być powikłania.

Gość szalala
Własnie pozostawienie dziecka z ojcem to b dobry pomysl, a moze nawet najlepszy, dlaczego dziecko ma zawsze z matka zostac?? I co siostra postanowila? Spotka sie z zonoa?

Biedna uwierzyła cwaniaczkowi w piękne słowa przyszedł problem on uciekł do ciepełka małżeńskiego typowy przykład bezmyślnosci kobiet! Dwa wyjścia usunąć albo poprostu urodzić wiadomo ! A jemu bym nie darowała raczej rozpieprzyla mu małżeństwo tylko szkoda jego żony! Wkażdym bądź razie najpierw niech zacznie od szantażu kasa za milczenie ustawi Ci sie siostra ! Wszelkie zasady moralne na bok tu trzeba sie wykazać sprytem!

Gość m;.ml;lm;lm
no wlansie...chyba etz bym tak zrobila..szkoda mi tej kobiety, jak pisalam wczesniej nie wiadomo jak by zareagowala. kasa za milczenie-duza kasa. to najlepsze rozwiazanie

Co miala ta dziewczyna w glowie skoro poszla do lozka z facetem ktory mial rodzine. Wcale nie jest mi jej zal.Nogi latwo rozlazyla to niech poniesie konsekwencje. Zwykle szmaty z takich bab i jeszcze rozwaza aborcje coz za idiotka