Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Podobają mi się tylko drobne kobiety.

Polecane posty

Gość ridiculous questions
hm..... dzięki ,zwracasz mi wiarę w rozum ludzki....

Gość szczotaaaaaa
165 cm? pff, nie chciałabym być taka niska... szara masa niczym się nie wyróżniająca...

Gość totalnie zażenowana tematem
że zapytam, na chuj zakładać taki temat? "Podoba mi się to i to" i genialne pytanie: co o tym sądzicie? A po co Ci to wiedzieć? Na co liczysz? Jarają Cie odpowiedzi: taaaaak, stary, masz gust, tylko drobne i niskie, albo: a fe, chłopie, laska musi być wysoka! Nie wiem do czego Ci się to przyda w życiu, szukasz poparcia, czy co? Zaraz założę temat: lubię pierogi ruskie, muszą być dobrze posolone, co o tym sądzicie?

jestem niski i drobny 170/54 no i nie stawiam takich wymagań oczywiście wiem że kobieta woli żeby facet byl od niej wyzszy

ci co krytykuja to zdowo wygladajace kobiety a chcieliby byc drobne nie mozna podobac sie wszystkim czy dzisiaj ludzie nie przywiazuja zbyt duzej wagi do wygladu?

Gość totalnie zażenowana tematem
"kobiety, a chcieliby" ;d Jestem jedną z krytykujących, 168cm i 52 kg, olbrzym, prawda? ;)

Gość śmierdzielka
bo je można taka ukryć np w kieszeni

Gość śmierdzielka
to się nazywa mieć węża w kieszeni czyli być skąpcem

Gość ertyujhgfdsdcdx
badanie przecież dowodzą że taki maja najweicej sekspealu!!! Myslałam że juz to wiecie :(

Myślimy, że każdy ma inny gust. Jest takie stare przysłowie, że "każda potwora znajdzie swego amatora". Zatem wszystkie kobiety: niskie i wysokie, chude i otyłe, cycate i płaskie mogą się podobać ;)

Gość angelica 26lat/kraków
jakieś 3 lata temu ważyłam jakieś 76kg, nie wyglądałam grubo. Oglądał się za mną pewien przystojny blondyn (ok 190cm dobrej budowy - wyglądał jak model), zerkał na mnie, popytywał o mnie (mała podkrakowska mieścina - wszyscy się znają - mieszkał jakieś 10 domów dalej od mojego, więc znajomi mi donieśli... :)). On również wpadł mi w oko. Doszło do spotkania po imprezie u jednego z wspólnych znajomych Jednak po ok 5 randkach powiedział że jestem z deka za gruba (...) jak dla niego - jakby mi ktoś łopatą w głowę przywalił Przez te 3 lata schudłam obecnie ważę 54 - 56kg a ten znów męczy mnie, ugania się. Mam go dość, nie daje za wygraną i ja też nie dam Ja jestem uczulona na takich typków, może jestem z innej planety ale ja nie zwracam uwagi na wygląd aż tak bardzo, grunt by osoba miałą coś sensownego do powiedzenia. Na radkę z nim już w życiu nie umówię, choć nieziemsko przystojny - teraz ja mam powodzenie - nie, nie korzystam z okazji :) pozostaje wierna sobie

Gość angelica 26lat/kraków
76kg przy wzroscie 165, teraz 54 w porywach do 56 czasem 60

76kg przy wzroscie 165 - model ? no whey... a jezeli to prawda to sie kurwa nie dziw :D prawie 80 dych przy 165 :D