Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackmagic

Apartamenty Wilanowska

Polecane posty

Czy ktoś z was mieszka może na nowym osiedlu Apartamenty Wilanowska? Jak wygląda kwestia dojazdu do centrum w godzinach szczytu? I czy poza parkingiem podziemnym są tam jakieś miejsca do parkowania?

Gość Tralinka098
Proponowałabym wybrać metro, najbliżej jest chyba metro wilanowska - to chyba najszybszy środek transportu

Gość Marveli8
Na ich stronie albo w jakimś ich folderze wyczytałem, że jedzie się 10 min samochodem do centrum, ale raczej poza godzinami szczytu, w szczycie obstawiałbym jakieś 30 min

Gość Pątusiowa
To to takie fajne osiedle na Mokotowie z takimi ładnymi drewnianymi okiennicami? Bardzo mi się podoba

Dzięki za pomoc :) :) A wiecie jakie są ceny mieszkań na innych osiedlach, takich o podwyższonym standardzie na Mokotowie? dla porównania, na "Apartamenty Wilanowska" od 7 800m2

Witam szanownych Mieszańców, Czy możecie powiedzieć coś o tym jak się mieszka na osiedlu Apartamenty Wilanowska? 1. Ile jedzie autobus do metra wilanowska w godzinach porannego szczytu? 2. Ile wynosi czynsz? 3. Gdzie najbliżej można zrobić zakupy? 4. Czy komary są bardzo dokuczliwe? 5. Czy ciągle pojawia się woda w garażach? 6. Z tego co widziałem na planach zagospodarowania przestrzennego, to osiedle stoi na wodach gruntowych, czy w związku z tym zauważyliście obsiadanie budynków, ew. pękanie sufitów?