Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olencjaaa :)

Też tak macie??? - praca

Polecane posty

Albo to niskie mniemanie o sobie albo to cholerna przykra rzeczywistość. Mam wrazenie, że nigdy nie znajde prace z ktorej bede zadowolona. Zapierdalam jak wół w firmie wyzysk za 1100zl netto. Niby sie zawsze uwazalam za osobe bystrą, niby szybko sie ucze itd.. Ale jak jestem w nowej pracy i jak cokolwiek mi sie nie uda, może to być glupota, albo jak ktos podniesie na mnie głos to od razu chce mi sie ryczec , az nie moge sie powstrzymac. Strasznie nie moge znieść porażki. Jak ktoś mi zwroci uwage to po prostu chce uciec jak najdalej. Poza tym jak sie tak zastanawiam to ja sie do niczego nie nadaje. Niby mówią mi inni ze nikt od razu nie umie wszystkiego , ze trzeba sie nauczyc itd... Ze skonczeniem szkoly i studiow nie mialam najmniejszych problemów ale sobie tlumacze ze po prostu mialam szczescie. W ogole nie wiem co bym chciala w zyciu robic, mam 26 lat a ja nie mam zadnych ambicji,,, wiadomo chcialabym prace z ktorej bede zadowolona ale nic w tym kierunku nie robie, bo z gory uwazam ze sie nie bede nadawac.

Czytam tu czasem ze jedna lat 24 praca w banku , kolejna 25 nauczycielka, nastepna pani stomatolog :/ Od zawsze wiedzialyscie co chcecie robic??? czy to przypadek ze pracujecie gdzie pracujecie? nie chce zapierdalac za marne pieniadze cale zycie... ehhh

Gość Sanekx
ja jestem bezrobotnym magistrem geodezji, chcesz się zamienić?

chyba jedynie liczą sie znajomości ... :/ albo pewna praca tylko po sudiach prawniczych czy medycynie:/

Sanekx i po takim wyksztalceniu nie ma szans na porządna robote u ciebie w miescie ??? chyba zartujesz... jakie to frustrujace , czlowiek si euczy a i tak gowno z tego ma