Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksananananana

Czy dziewczyna z dużym/długim nosem może być atrakcyjna ?

Polecane posty

Gość gość
Albo Shakira, której ciężko odmówić urody, ba, wręcz z niej słynie, może nie ma dużego nosa, ale malutkiego na pewno też nie i co? Albo Marta Żmuda-Trzebiatowska, która dla wielu osób jest mega ślicznotką, najpiękniejszą aktorką młodego pokolenia ma malutki nosek?

Gość gość
Żmuda ma wielki? Normalny i proporcjonalny do twarzy. Nie wiem kto wymyslil że ma duży.

Gość gość
Nie twierdzę, że Żmuda ma wielki nos, ale na pewno niemały, a tu forsuje się opinię, że tylko dziewczyny z malutkimi noskami mogą być ślicznotkami. Zresztą są osoby, które twierdzą, że Żmuda ma spory nos, ale fakt, że pewnie przesadzają.

Gość gość
Ja też niestety nie mam małego nosa i też chciałabym się zoperowac. Jestem tego samego zdania, że kobieta, w przeciwieństwie do mężczyzny musi mieć mały nosek, żeby była atrakcyjna.

Gość gość
Duży nos szpeci mnie faceta a co dopiero dziewczyny... Fuj

Gość gość
Co tu ktos pieprzy, patrzylam foty,Zmuda ma wlasnie idealny maly nosek, a Shakira i Rihanna tez nie takie wielkie, chcialabym miec taki a mam nie przesadzajac 3 x wiekszy

Gość nosowa rekordzistka Guinessa
Obawiam sie ze w moim przypadku i chirurg plastyk by sie zlapal za glowe albo rozesmial ze w swojej karierze widzial rozne nosy, ale to to juz przegiecie.A jakby w wypadku rozwalic sobie nos na miazge, to NFZ by zrefundowal operacje?

Gość gość
Dlugi jak czarownica, ale maja ma jak swinski r...