Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksananananana

Czy dziewczyna z dużym/długim nosem może być atrakcyjna ?

Polecane posty

Gość roksananananana

Bo ja uważam że tylko kobiety z małymi noskami zawsze bęą wyglądać młodo i dziewczęco. Niech ktoś obali moją teorię i wklei albo da link do dziewczyny która ma duży nos a jest śliczna ??

Gość szukaj mnie dziś.
a ja zauważyłam że coraz więcej młodych dziewczyn ma właśnie malutkie noski a starsze pokolenia ogromne kinole :D

Gość aksskksjshs
co ma do tego młody wygląd? ja mam 22 lata nos jak skocznia (długi chudy i prosty) a i tak w sklepie prosżą mnie o dowód

Gość roksananananana
Anke ale fajny piesio :)

Gość roksananananana
aksskksjshs bo jesteś młoda jak będziesz miała z 40 lat to już nie będziesz wyglądać tak młodo a kobieta z malutkim nosem nawet w wieku 40 lat będzie wyglądać dziewczęco

Gość za friko to ci wróżka
dla lesbijki bardzo atrakcyjna nosem w pochwę, a języczkiem , obróbka łechtaczki w pozycji 69

Gość turboburbo
duze kinole sa ładne tylko z daleka :D

Gość roksananananana
dlatego zaczynam zbierać na operację :D

Gość za friko to ci wróżka
chcesz wydłużyć jak Pinokio, by swojej kochance w piupulkę zasadzić, aż piardnie?

Gość hiena,699
anke obie która napisałaś sa brzydkie !

Gość szczęśliwa :)
Ja mam koleżankę z dużym orlim noskiem i jest atrakcyjna, dzięki temu jej uroda jest inna

Penelope cruz, Anne Hathaway To są piękne kobiety czego wy chcecie!! ?

Ujdzie, mi sie podobają nietypowe urody tak jak Penelopa a ta ze zdjęcia to jedna z wielu...

Gość ja mam nosek śliczny
podobno najpiękniejszy w galaktyce :D tak mówi mój kochaś i zawsze mnie tym rozbawia :) jako nastolatka miałam troche kompleksy ze nos duży długi wiecie jak to jest w tym wieku .......... dziewczyny by chciały tak wyglądać żeby każdy chłopak jaki na nich spojrzy na sam widok dostawał erekcji :P :D

Gość Mama Tomusia slodziaka
ja nie lubie swojego nosa..ale faceci zawwsze za mna szaleli..

Gość hennaaaaaaaaaaansnsns
Ale sami przyznacie, że malutki zgrabniutki nosek i drobne rysy twarzy wyrażają delikatność, subtelność, dziewczęcość, a duży kinol szorstkość, gruboskórność, choć to ma się nijak do prawdziwego charakteru osoby.. to takie niesprawiedliwe, że przez z góry nadany wygląd jesteśmy odbierani w określony sposób.. a u faceta nawet duży nos z garbem przejdzie, z racji na mocniejsze, ostrzejsze rysy twarzy i może być przystojny, a kobieta ..? NIGDY żadne makijażowe sztuczki nie pomogą tylko rhinoplastyka nosa. Ja sama mam minimalny garbek, nos niby w porządku, nie jakiś wielgaśny, ale też nie mały i po prostu za duży i trochę krzywy, odznacza się przy profilu twarzy, więc planuję operację, ze względu na b.drobne rysy twarzy(małe oczy, wąskie usta, wyraźnie wystające kości policzkowe), tylko kiedy mnie będzie na nią stać ? ile lat będę musiała czekać, żeby spojrzeć w lustro bez kompleksu nosa :O :(

Gość lalalowe
hennaaaaaaaaaaansnsns: Całkowicie się z Tobą zgadzam. A taka kobieta z "garbatym noskiem" może być o wiele wspanialsza niż jakaś lolitka z idealnymi rysami i wg.. nic nie poradzisz, po prostu musisz nauczyć się akceptować siebie taką jaka jesteś i znaleźć w sobie zalety, bo na pewno jakieś masz !

Gość gość
Khatia Buniatishvili

Gość gość
Iwona ma długiii

Gość gość
W tureckim serialu jest taka jedna a bardzo piękna.

Gość gość
Zapytaj psychopaty z tego forum, jego wdowa ma wielki sięgający brody i wdowa tez duzy, tylko ta ostatnia 2x zmniejszala juz a on z nimi.jest, inna sprawa, że inne go nie chcą nie licząc żyrafki zmanipuliwanej.

Gość gość
laski z długim nosem dobrze się piertolą w łóżku

Gość gość
Hmm kwestia gustu. Mnie sie zawsze podobaly kobiety z wyraznym nosem. Moze dlatego, ze zawsze podobaly mi sie Arabki.

Gość gość
Chocby sie nie wiem jak chcialo, dziewczyna z duzym nosem nie bedzie atrakcyjna.o ile dla jednego piekne sa blondynki dla innego brunetki i wszystkie sa piekne o tyle duzy nos jest obiektywnie brzydki i prawie 100% przyzna ze mocno oszpeca.Nikomu nie dosrywam, mam chyba najwiekszy nos na swiecie jako kobieta, bo innej z takim wielkim nie widzialam

Gość gość
gość dziś - ok to pierwszy z brzegu przykład - Rihanna. Nieatrakcyjna bezwzględnie dla wszystkich, bo ma duży nos?

Gość gość
Duży a duży. Niektóre rzeczywiscie całościowo wyglądają ohydnie ale zależy od całości.

Gość gość
raz w życiu widziałem laskę, co miała nochal jak kopka od Junaka, bądź tez jak klamka od zachrysti i bardzo mi sie podobała