Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniąca schematycznie

wierzycie w prorocze sny? bardzo dziwna sprawa

Polecane posty

co o tym myślicie? wierzycie w prorocze, mówiące nam coś sny? od tygodnia mam sny w których występją te same schematy. jakiś tydzień temu śniło mi się, że byłam z grupą turystów w jakimś rodzaju zoo mieszczącym się w piwnicy. by tam mój najlepszy kumpel z liceum i koleżanka z pierwszej pracy. w pewnym momencie z klatki uciekła lwica. goniła całą grupę byla tuż za mną ale jakoś byłam szybsza i udało mi się wyjść na powierzchnię razem ze znajomymi przedwczoraj śniło mi się, że byam w swoim liceum i rozmawiałam z nauczycielką angielskiego. jak wyszłam z budynku szłam przez park, chciałam zejść z górki, ale zobaczyłam tam dziki i się cofnęłam. ale zamiast trafić przed szkołę znalazłam się na placyku, coś jak rynek na środku małego miasteczka. szalał tam ogromny byk, tratował ludzi na szczęscie stał do mnie tyłem i mnie nie widział dziś śniło mi się, że miałam lekcję religii na cmentarzu. była grupa ludzi w tym kolega z pierwszej pracy, koleżanka z liceum i ksiądz, który uczył mnie w podstawówce, on uczył też w moim liceum, ale nie mnie. i znów zaatakowało zwierzę - wilk. biegł prosto na mnie, a w ostatniej chwili skręcił i rzucił się na jakąś dziewczynę. uciekliśmy do kościoła, kolega zatrzasnął ludziom za nami drzwi przed nosem. czy to nie dziwne? w 1 tygodniu 3 sny o ucieczce przed zwierzętami, w każdym udaje mi się uniknąć zagrożenia i w każdym są ludzie z mojej przeszłości. i to z tego samego okresu - liceum/pierwsza praca. możecie się śmiać, ale boję się dziś zasnąć i boję się,że te sny coś znaczą. przepraszam, że tak długo, wiem, że nikt tu nie lubi ścian, ale musiałam się tym z Wami podzielić...co myślicie:\?

dodam, że ani nie myślałam o żadnym z tych ludzi, którzy mi się śnili, ani też nie ogladałam nic o atakach zwierząt, żadnych filmów typu szczęki czy coś takiego

na czerwono, bo się buraczków najadłam panie podszyw

Gość i sru i fru
Wisz gdzieś czytałam,że są sny prorocze albo symbole ale najczęściej jest to "zbierana " tego co przeżyliśmy.Z tego co piszesz to może być coś takiego a nie koniecznie musi znaczyć coś konkretnego.Pojawili się ludzie i miejsca z którymi miałaś styczność.Ucieczka dość często pojawia się w snach,u mnie też :). Też mi się śnią osoby o których nie myślę albo które znałam bardzo dawno temu

ale ja nic takiego nie przeżyłam, nigdy mnie żadne zwierzę nie atakowało, nawet żaden burek podwórkowy, a co dopiero lew czy byki to takich rozmiarów. i czemu to są wszystko ludzie których ostatnio widziałam mniej więcej w tym samym czasie, tak do pół roku różnicy? mam nadzieję, że masz rację i to tylko przypadek

Gość i sru i fru
Może jak się nie przeżyło bezpośredniego ataku zwierza to się oglądało jakieś filmy z tym a to się gdzieś tam kumuluje i pojawia w snach.Mi się np śnią często dworce i pociągi a jeżdżę nimi no może 2-3 razy do roku.

tak, ale takich filmów nie widziałam od bardzo dawna. tak się skumulowało?