Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FosterThePeopleTT

szybko, pomoc!

Polecane posty

Gość FosterThePeopleTT

hej, rano pokłocilam sie z chlopakiem , poszlo o głupiego i chamskie smsy do mnie ktore mi wyslal, odpisalam mu ze skoro jest taki madry to neich sobie posuzka kogos innego.. i od tamtej pory sie nie odzywa...umowieni bylismy na 17 i niewiem co robic, niewiem czy przyjdzie czy nie, niewiem nawet czy wzial na serio mojego smsa, a neichce zeby sie pozniej okazalo ze go wystawialam, co am zrobic, odezwac sie i napisac mu ze ejstem wkurzona?

Gość FosterThePeopleTT
ludzie poradzcie cos bo niewiem co robic

Gość powiem i ja.......
a umówiłaś się z nim na mieście czy ma przyjść do Ciebie ? jak u Ciebie to czekaj cierpliwie czy się pojawi czy nie ?...a jak na mieście ja bym nie poszła trzeba być konsekwentnym ....najpierw opieprzasz faceta za jego niestosowne zachowanie a później nie chcesz go wystawić ....to albo się gniewasz na niego albo nie

Gość VirusXxX6
Napisz do Niego i wytłumacz zaistniałą sytuację, szczerość w związku jest najważniejsza, a taka "głupota" powinna zostać wyjaśniona zarówno z Jego jak i z Twojej strony.

Gość FosterThePeopleTT
na miescie, za 10 minut powinnien isc na tramwaj zeby zdazyc sie ze mna spotkac, ale nie odzywa sie od 10

Gość FosterThePeopleTT
cholera neichce zeby tam czekal na mnie niepotrzebnie

Gość kokoon
i tak mu lache wymlaskasz bo lubisz to