Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam i tu.

Nie smacznie!

Polecane posty

Gość tam i tu.

Dziś pierwszy raz spróbowaliśmy seksu oralnego, mi się spodobało pieczenie go ustami, mój partner jednak próbował ale nie potrafił przeboleć mojego smaku co zrobić? przed stosunkiem myłam się, brałam kąpiel więc to nie kwestia higieny, dbam o siebie...

Gość wójekstryhuejk
smaku to co on ci jadł kupke XD?

Gość tamituuuu
Trzeba poznawać różne smaki. Fakt jest to inny smak, ale musi on być trudny do zniesienia? - nie sądzę. Podejrzewam, że Ty go najpierw doprowadziłaś na szczyt a on póżniej już jak gdyby spełniony, już jak gdyby mniej chętny. Nie rozumiem, jak napalonemu facetowi może nie pasować coś podczas lizania cipki.

Gość wójekstryhuejk
nie ma nic bardziej smacznego nisz własną myszkę zjeść ale nie który widać ona myszami zalatuje

Gość tam i tu.
To była tylko gra wstępna, zrobiłam mu tylko chęci, nie to że doszedł. Później role miały się odwrócić ale polizał raz, posiedział chwile ale widziałam że nie chce tego zrobić więc odpuściłam mu, powiedział że nie może o przepraszał mnie. Robił to również pierwszy raz ale skoro ja to przebolałam i mi się spodobało to on też by mógł chyba...

Gość tamituuuu
Nie rób dziewczyno z tego problemu a przede wszystkim nie bierz całej tej sprawy do siebie. Nic tu nie jesteś winna. Jak piszesz - to dopiero początki. Niedobrze, że był w tym wszystkim jakiś plan "...póżniej role miały się odwrócić...".Tak przy lizaniu, jak i w innych sytuacjach, że tak powiem seksualnych, nie zakładajcie czegoś z góry. W spontaniczności jest najwięcej radochy. Może sam się kiedyś weżmie do lizania... a może i nie. Może będziesz miała inną przygodę i dla tego kogoś innego smak nie będzie ważny. Najgorsze co byś mogła teraz zrobić , to zafundować sobie kompleks "niesmacznej cipki".

Gość tam i tu.
Tylko trochę się źle z tym czuje, tak jak bym się skurwiła za przeproszeniem..

Gość znudzony mąż
Najwyraźniej nie do końca jest tobą odurzony. Sąprace na temat seksu oralnego. Jest on jak papierek lakmusowy. Jesli któryś z partnerów odmawia, to znaczy, że nie jest w pełni oddany drugiemu.

Gość zielonogorzanka
a moze po prostu rzeczywiscie bylo cos nie tak ? moze masz jakies zapalenie o ktorym nie wiesz, moze to powoduje ten odpychajacy 'smak' ? ale z drugiej str facet moglby chociaz dla Ciebie sie przelamac zeby nie sprawic Ci przykrosci i dokonczyc, ile macie w ogole lat?

Gość tam i tu.
mamy 20 lat z tego samego rocznika, mam nadżerkę ale to raczej nie powoduje przykrego zapachu, przynajmniej mój gin powiedział że to nie ma wpływu na cokolwiek.