Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka_brudny_róż_zdjęcia

Co dokupic do sukienki? ( prezent )

Polecane posty

Witam, Kupiłam mamie sukienkę, o taką : http://www.modasoliver.pl/Produkty/Sukienki.html Znajduje się na ostatnim zdjęciu ( brudny róż z motywem drzewa), chciałam dodac że w rzeczywistości kolor jest trochę zimniejszy. Zastanawiam się co mogłabym do niej dokupic, myślę o żakiecie albo sweterku na guziki ? co mi doradzacie? pasek do sukienki jest czarny. Co wogóle można ubrac do niej w wersji jesiennej, wiosennej? Może połączyc ją też z jakimiś spodniami? hmm ... proszę o pomoc ! :)

Gość autorka zwiała?
piękna sukienka

:)

Spodnie..oszalałaś?! Taka piękna sukienka, a ty chcesz pod nią jakieś spodnie wpychać. Normalnie brązowe rajtki, fajne czułenka, do tego jakaś retro, vintage torba, np. w kolorze camel, karmel, brąz. Myśle, że wystaczy, jeżeli przy zakupie tej sukienki nie było tego paska co widać na zdjęciu, to kup podobny, bo ładnie wygląda.:)

no dobra może przesadziłam z tymi spodniami :D a torebka to dobry pomysł tylko jesteś pewna że w tym kolorze? właśnie mi się wydaje, że on kompletnie nie pasuje ale jesteś już drugą osobą która mi to sugeruje, sprawdzę jak to połączenie wygląda jutro w sklepie. A co proponujesz na górę, jakie okrycie? I dzięki za odpowiedź :)

Możesz zabrać jakiś żakiet, ale jak idziesz na jakąś balange, to uwierz nie warto go nawet targać, bo jestem pewna, że będzie leżała nie używana. A podejżewam, że planujesz sylwestra, to tym bardziej:)) Moim zdaniem kopertówke to lepsze rozwiązanie, ale zależy, co chcesz zabrać do torby;)

no właśnie to nie moja sukienka, tylko dla mamy i nie na sylwestra tak ogólnie, dlatego szukam dodatków takich jak żakiet,itd bo może wyglądac zbyt młodzieżowo :D

ok :) dzięki Lubieduzojesc! To teraz pytanie do speców od żakietów, jaki fason, kolor, faktura itd? :)