Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moloch

Uderzyłem swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość w360
zle mnie traktowal i zerwalam z nim przyszlam z imprezy on czekal na mnie, uderzyl mnie twierdzil ze bylam pijana i chcial bym wytrzezwiala. wydzwanial mowil ze sie zmieni byl kochany chcialam miec dziecko (z 1 strony dobrze bo trzyma mnie przy zyciu ale gdyby go niebylo juz dawno odebralabym sobie zycie) bylam w ciazy byla bajka teraz horror jestem DDA

Gość lijko
Tylko. ze ona uderzyla go pierwsza. Ja wychodze z zalozenia, ze ani kobieta ani mezczyzna nie moze podnosic reki na druga osobe w zwiazku. Oboje jestescie siebie warci.

Gość Shepherds
Bardzo dobrze zrobił, drogie Panie. Równouprawnienie, emancypacja i wam się miesza w główkach za bardzo:) Obojętnie czy kobieta czy facet - jeśli ktoś podnosi na kogoś rękę to niech będzie świadomy, że może się to spotkać z reakcją. Panie autorze wątku - zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna i tej decyzji Ci szczerze gratuluję; pokazałeś, że nie dajesz sobą pomiatać i tak powinno się robić. Później byłbyś nazwany cipką i wyszłoby, że to Ty nabroiłeś. Drogie Panie, nie jesteście nietykalne - radzę to zapamiętać:)

Gość hetero87
jestem facetem i az cieżko mi sie to czyta , chociaż powiem szczerze ze nie raz miałem ochote walnąć moejj kobiecie ale wtedy najczesciej ją popychałem mocno by upadła :) mi to pomagało a ona była bardzo wkur*****a ale pewnie nei az tak jak bym ją uderzył :) bo zawsze wtedy mowi jak ty mnie tak popychasz to jak sie orzenimy to bedziesz mnie lał :) haha teraz sie z tego smieje ale jest to straszne bo moze ma racje :)

Gość hetero87
shepsherd ma w sumie racje chociaż zawsze gardziłem ludzmi którzy biją kobiety ale w koncu o co kaman one mogą a my nie ;) haha

Gość do Hetero 87
kurczę mój mąz robi tak samo widzę że ma ochotę mnie uderzyć ale się powstrzymuje więc popchnął mnie i wyszedł. A wracając do tematu dlaczego to on ma przepraszać,jaj wolno bic bezkarnie? Mogła się zastanowić co robi a nie teraz ma pretensje,jak bym dostała w twarz zrobiłabym to samo ODDAŁA

Przepraszam ale czy to coś nagannego jak ODDA się komuś policzek? A czy jakby sąsiad leciał na was ze sztacheta i uderzył was, to nie można oddać? To jest odruch. Po drugie - jeśli uderzasz drugi, w obronie to jest OBRONA. Oczywiście to źle że tak się skończył was związek, ale wszystko jest jasne - oboje macie dużo agresji, złości, nie umiecie jej opanować i powinniście nad tym pracować (osobno).

W takiej sytuacji trzeba babie strzelić, aż zadudni w głupim łbie. Płeć nie jest usprawiedliwieniem stosowania przemocy, ale już naprostowanie kogoś kto zaczął jest jak najbardziej. Rzyć pannę i nie czuj się winny. Manipuluje tobą, jak zwykle tego typu flądry. Zrobią WSZYSTKO, żeby zabolało.

Gość crasz
a jak kolegę rozumiem bo tez nie chcący uderzyłem swoja miłość w trakcie zabawy nie chciałem tego a ona wzieła to na serio i wiem ze ja stracę tyle ze ja jak kolega nic nie piłem gupia zabawa a taki bul

Gość magdalennna
ja się kłóciłam z facetem, uderzyłam go i on mi oddał. Dzisiaj jestesmy małżeństwem juz 4 lata :) Taki wybryk młodosc ;)