Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

no........! nie powiem brzydko co

Polecane posty

jak mnie wkurrrr cała afera z villas i szukanie winnego sama wybrała kieliszek i menelkę zamiast własnego dziecka żyła jak zdecydowała i zmarła jak sobie na to zasłużyła- decydując się na taką a nie inną "opiekę" :P rzekłam!

Gość ja juz jestem stara zona
Ike -twoja gwiazda na Kafe juz przyciemniala. Nie szukaj poklasku na sile.

Gość kalina jądralska
zgadzam się z Tobą a jej wszyscy pseudo przyjaciele tak bardzo ją opłakują ale dupę ruszyć pomóc to nie miał kto:O

Gość hjnoi
o jesu, a ta krulofa dalej pierdzi:o

zgadzam się z Tobą a jej wszyscy pseudo przyjaciele tak bardzo ją opłakują ale d**ę ruszyć pomóc to nie miał kto chyba się nie rozumiemy skoro sama sobie nie chciała pomóc to ma na co się zgodziła:P

co siedziałaś jej na parapecie 30 lat, że wiesz jak było? no tak pewnie jej też wlewali na siłę do gardła:P biedaczka:P

no tak, ty widziałaś, że piła. byłaś tam chociaż kiedyś? no nie, ja byłam, widziałam. może nie jej samej, ale warunki, mieszkanie tak. ike , odepnij może spineczki swojej córy, bo tak naciagnełaś sobie skronie, że mózg nie ma miejsca, by prawdiłowo pracować:O

Gość kalina jądralska
no może się nie rozumiemy:) nie zapomnij że była divą ze schizofrenicznym podejściem do świata jej wybór odsunięcia wszystkich od siebie był krzykiem bezsilności i zawodu

to zamiast wyśmiać, powinno się przynajmniej współczuć. to była artystka pełną gębą, było pewne, że skończy niezbyt dobrze, bo nie dałaby sobie tak całkiem pomóc.

no tak, ty widziałaś, że piła. byłaś tam chociaż kiedyś? no nie, ja byłam, widziałam. może nie jej samej, ale warunki, mieszkanie tak. czyli wiesz tyle co ja nic bo rozumiem, że ty również 30 lat jej nie pilnowałaś ?:P swoją drogą tobie i bez spineczek coś się lansuje, skoro nie umiesz przyjąć do wiadomości, że mam prawo mieć własny pogląd i zdanie na jakiś temat:P chyba, że musisz obrażać każdego jak leci bo nie umiesz inaczej dyskutować:P

to zamiast wyśmiać, powinno się przynajmniej współczuć. powinno się? nie sądzę nie mam ochoty współczuć pijaczce nawet jeśli pijaczka była gwiazdą

Gość kalina jądralska
ludzie nie ma co się spierać trzeba pamiętać że przy jej nazwisku w Stanach Sinatra był dopisywany małym drukiem :)

Gość kalina jądralska
ike miałam Cię za rozsądną osobę:O pijaństwo nie jest miarą człowieczeństwa podobnie jak cukrzyca czy białaczka no wiesz chyba faktycznie pościągaj te spinki:P

trzeba pamiętać że przy jej nazwisku w Stanach Sinatra był dopisywany małym drukiem nie umniejszam jej talentu uważam tylko, że dokonała wyboru i za swój wybór zapłaciła nie dam rady słuchać trąbienia o strrrrasznej opiekunce i biednej wioli bo biedna wiola sama sobie taką opiekę "zgodziła"

ja nie rozumiem o co chodzi z jej synem - raz słyszę , że go wydziedziczyła w testamencie a później, że to dzięki niemu dostawała emeryturę, bo opłacał jej składki...

białaczkę masz wbrew sobie do pijaństwa doprowadzasz się sam/sama przy okazji niszcząc swoich bliskich to wielka różnica porównywanie tych dwóch sytuacji jest śmieszne i niesprawiedliwe dla osób nieuleczalnie chorych

Gość ike wyskoczyla z tematem
jak filip z konopii baba nie zyje juz chyba 2 tyg :classic_cool: krotko i na temat bog dal jej wielki talent szkoda ze tak malo rozumu 🖐️

jak filip z konopii baba nie zyje juz chyba 2 tyg zainspirował mnie program na TVN :P

ze tez wam sie chce o tym polemizowac nastepna znana osoba poszla do ziemi i dzwine dochodzenia teraz czy ktos sie do tego nie przyczynil,byleby tylko nadal gosno bylo

oj tam nie przesadzaj ludzie dzielą się na tych, którzy lubią poplotkować i pokomentować i na tych, którzy się do tego nie przyznają :P

Gość desperat czy co
czy na kafe przynajmniej nie mozna uszanowac odejsci atej biednej samotnej kobiety ? ike zajmij sie mna lepiej rzeklam egoistycznie jak to ja

przesadzac bede na wiosen:P a wy plotkujcie i komentyjcie to takie typowe u nas:P

u nas? no tak przecież "u nich" nikt nie plotkuje i nie komentuje

Gość desperat czy co
no skoro mnie nie nasz to :classic_cool: sobie pojde, nie ?

nie ja należę do drugiej grupy:P tych, co się do tego nie przyznają :P

Gość desperat czy co
rzeklam bo jestem ona zachlysniesz sie od wlasnego dowcipa :classic_cool: