Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska12345

Skandal przy remoncie

Polecane posty

Gość miska12345

Witam, czy ktos mial kiedys do czynienie z firma MAT Piotr Sroczynski Piludzkiego 27 Bytom. Szczerze odradzam uslugi tego pana. Dzisiaj zostalysmy z mama napadniete i pobite w biurze, kiedy przyszlysmy po klucze i fakture! Pan (bardziej odpowiednie slowo to ham) wziol 2 tys. zadatku na kuchnie ktora mieli remontowac, jednak pierw zdeklarowal sie poprawic pokoj oi innym partaczu (Slawomir Pawlicki ul. Tuwima 41/4 bytom. Obiecal wszytsko poprawic, polozyc gladz i pomalowac, robili to 3 tyg, pracownicy zapijali, nie pojawiali sie, nie wywiazali sie z unoiwionego terminu, ktoregos dnia tynk z jednej scian poprostu odpadl...!! dzis poszlysmy poo klucze i wzrot pieniedzy , to dowiedzielismy sie ze zadatek jest niewzrotny, poprtostu przepadl, ukrali narzedzia i farby przez nas kupione do tego zostalysmy napadniete i POBITE! na moejscu bytla policja i oczywiscie sprawa trafi do sadu! ostrzegam wszytskich ktorzy planuja skorzystac z uslug tego hama i partacza i damskiego boksera! lepiej zrobicie to sami, zaoszczedzicie pieniadze i nerwy! a moze zna ktos dobra firme remontowa na terenie slaska? z gory dziekuje i przestrzegam

Gość kiniiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa
ale jak pobite? nie rozumiem

Gość miska12345
na miejscu doszlo do szarpanity z wlascielem panem Piotrem. moja mama zlapal za futra i z calej sily uderzyl o sciane, ma potargany caly plaszcz, mnie rowniez uderzyl, jutro ide na odbukcie i usadzimy gnoja

Gość miska12345
no pobite! Mientkim hujem!

Gość miska12345
Dodam tez,ze mi i mojej mamie nie odpowiadal walek tego hama.Malowal nim dlugo i bez zadnego efektu.Myslalam zeby sciagnac gorali do tego remontu ale oni podabno duzo pija i wtedy tez sa hamy

Gość aaaaaaaaaaaawewr3
mieszkam w Bytomiu wiec będę miała na uwadze