Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niese gitare za kare

puka do was w wigilię bezdomny i wpuszczacie go na wieczerze

Polecane posty

Gość niese gitare za kare

Jak w temacie,no i co by było jakby taki sobie pojadł i nie chciał wyjść z domu tylko uwalił by się na podłodze i zapierał że nie wyjdzie.... :(

Gość problemy wigilijne
a jaka to różnica w jaki dzień puka ten mityczny bezdomny?W normalny dzień ,to każdy katol by mu kopa w dupsko zasadził,a w wigilię na dodatek da suchą bułeczkę???hahahaaaa

Gość olga.w
Do mnie zdarzało się że pukał bezdomny w normalny dzień zresztą wigilia dla mnie też normalny dzień bo nie obchodzę świąt to zrobiłam mu słój herbaty i kanapki do domu raczej bym go nie wpuściła nie ma we mnie tyle współczucia i dobroci.

Wigilia to wyjątkowy czas.. Nie wiem czy bym wpuscila bo jeszcze taka sytuacja sie nie przytrafiła. Jeżeli by nie chcial wyjsc to na pewno mąż by go wyniósł :D

Gość gaszva
Ja bym nie wpuscila. Moglabym dac mu jakies zarcie ale nie aprosilabym obcego czlowieka do domu. Bezdomny moze byc chory, zawszawiony itd. Taki odruch serca moglby mnie i moja rodzine za duzo kosztowac. Trudno, life is brutal.

Z całym szacunkiem dla tradycji, ale ja bym nie wpuściła. I nie ma to znaczenia czy się jest się katolikiem czy nie. Głupotą jest goszczenie całkiem obcej osoby w czasach kiedy mordują w biały dzień :-O