Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

Dupa jesteś a nie obiektywny... Co mnie obchodzi ilu laska miała facetów? I tak jestem od nich lepszy.

Gość oszolomie
odpusc sobie te seksowne i bezpruderyjne klubowiczki.to nie twoj poziom. wcale nie uwazasz je za oblesne-piszesz tak,bo wiesz,ze nie zamoczysz i bardzo cie ta prawda boli.

Gość Pewna Dziewczyna....,
Szyderca bezlitosny To co prawda nie na temat tego wątku, ale nie mogę zrozumieć, po co ta twoja koleżanka miałaby oszczędzać c*pkę? Nie wiem po co, ja myslałam ze to żart, gdyż nie znam jej długo, przeprowadziłam sie z innego masta, i to kolezanka z praktyk. Poprostu ona uważa że jak spotka tą miłość to bedzie sie znim bzykać "normalnie" Dla mnie to głupie, bo mi sie wydaje że seks analny to jakby wyższa szkoła jazdy od tradycyjnego.

Błędnie zakładasz że jak koleś ma więcej kasy/ jest przystojniejszy/ lepiej wykształcony itp to jest od razu dobrym kochankiem.

Akurat przygodny seks uważam za obleśny. Panna nadziewa się obcemu odbytem na prącie bo absztyfikant fajne wygląda. To prymitywne

"jakby wyższa szkoła jazdy " Bo to jest wyższa szkoła. Koleżanka to regularne kurwiszcze...

Straszna przeszłość kobiet Seks to nie obrzęd religijny. Nie przesadzaj. Jak ktoś lubi to ma sobie odmawiać dla zasady? Proszę cię...

Bycie dobrym w łóżku to nie wszystko. Seks to nie jest całość życia, a kobiety kochają mężczyzn fizycznie atrakcyjnych i majętnych

Tak sobie to tłumacz... Powiedz mi- twoim zdaniem po co ludzie łączą się w pary?

Gość Do czego zmierzasz?
Bo nie rozumiem o co Tobie chodzi. Obrzydzają Cię laski, które miały przygody w przeszłości i ok. Sam mówisz, że nie idziesz od razu do łóżka z dziewczyną więc zanim to miałoby się stać to zdążysz ją poznać, na tyle, by wiedzieć jakim jest typem kobiety.

Rusłan. Ja nikomu nie bronię, ale panie po przygodnym seksie to nie moja bajka

Na pewno nie tylko dla seksu. Brzydka panna może być dobra w łóżku ale jakoś faceci nie będą się specjalnie do niej garnąć, zwłaszcza po to żeby się wiązać

Gość oszolomie
wez sie w garsc i nie popuszczaj w gacie zwlaszcza na publicznym forum :D

No to albo masz naście lat, albo duży problem ze znalezieniem takiej co nie ma za sobą przygód. Poza tym przygodny seks jest o wiele mniej satysfakcjonujący od seksu ze swoją stałą partnerką. Gorzej byś wypadł u takiej po długim związku niż u takiej która ma co chwilę innego. Martwisz się nie tym co trzeba... No i skąd niby masz wiedzieć czy laska miała przygody? Wywiad przeprowadzasz czy na jej szczerość liczysz?

Gość oszolomie
ile masz lat? bo czuje ze dziela nas lata swietlne i nic do ciebie nie dotrze.

Gość nie zazdroszcze facetom
którzy biorą laski po mnie, bo nie są wstanie im dać tego co już miały

Mam ponad 20 lat. Czasem się wie co nieco o koleżankach. Jak wiem, że jakaś miała przygodę bo się np. przyznała to wiem, że nie mógłbym z nią być. Ja się nie boję kompromitacji w łóżku, boję się tego że po prostu będę dla niej mniej atrakcyjny

Gość już takich znałem
@ nie zazdroszcze facetom Nie masz sie co chwalić :P ta twoja dziewczyna co prawda pierwsze 7 cm ma nieco używane, ale głębiej jak nowa :D

"Na pewno nie tylko dla seksu" Nie tylko dla seksu, ale to seks jest główną przyczyną związków. No chyba że dla kogoś pranie skarpetek czy gotowanie jest powodem szukania kobiety... Znam parę niezbyt ładnych dziewczyn, a mających powodzenie. Uroda to nie wszystko.

Gość oszolomie
ty czytasz sam siebie zanim wyslesz posta? ruslan chodz na kawe :)

Wśród ludzi w moim wieku jednak uroda ma ogromne znaczenie

"Ja się nie boję kompromitacji w łóżku, boję się tego że po prostu będę dla niej mniej atrakcyjny" Na jedno wychodzi. Poświęć trochę czasu na ogarnięcie rozumowania kobiet bo mam wrażenie że nie wiesz jak myślą, a tym bardziej jak się do nich zabrać. oszołomie Kawka :D

Gość nie zazdroszcze facetom
już tak miałem że laski nawet po zerwaniu wracały tylko na seks, bo ich nowy to amator

nie zazdroszcze facetom Też tak miałem. Nie chwal się tak dużo bo zaczyna to być podejrzane :P

Rozumowanie kobiet? Większość koleżanek ma facetów atrakcyjnych fizycznie, do tego z samochodem

Ale póki co to ostro pracuję nad swoim wyglądem i zamierzam w przyszłości nie odstawać od klubowych szpanerów

Gość oszolomie
swiadoma swej wartosci i atrakcyjnosci kobieta powinna byc po prostu tylko zadbana.niczego nie potrzebuje wiecej. i znajda sie tacy,ktorzy to piekno zobacza i tacy,co pojda szukac czegos,czego tak naprawde wcale nie chca.

Boli cię że blachary mają facetów? I tak są poza twoim zasięgiem. Znajdź sobie kilka lat starszą jak koleżankom blacha w głowach.

Dbam to i ja o siebie. Na co kilka lat starszej gówniarz bez prawa jazdy? Na auto mnie stać, gorzej z prawkiem, ale tutaj nie zamierzam pisać o polanych egzaminach. Motoryzacja akurat mnie w ogóle nie interesuje